Bildirim
golf 7 comfortline mi midline plus mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.2 manuel alicam fikir verirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence en alınası donanım comfortline Arada çok fark yok bence Almışken comfort olsun -
Beklemenin sana + ve - lerini Alt alta yaz sonra gönlün gerekeni yapacaktır
Ben de aynı ikilemi yaşadım , manuel 1.2de comforline donanımının onların ekranında dahi olmadığını 2. aydan sonra ancak siparişle (3aylık) getirilebileceği cevabını alınca midline aldım arasında uçurum farklar da yok... Aralık 2. hafta teslim alacağız. Yıl başında zam olabileceğini söyledi bir de bayii. -
Indirim yaptilar mi ben hic indirim alamadim
quote:
Orijinalden alıntı: drmehmetefe
1.2 manuel alicam fikir verirseniz sevinirim
Bekleyin derim çünkü satış temsilcileri fiyatın değişmeyeceğini söylüyorlar hem de aracınızın model yılı 2013 olur. Comfortline almanızı ve imkanınız varsa bixenon ve cruse cont. ekletmeninizi tavsiye ederim.
40 binde civic i verip , 1.2 fındık golfe para yatırmanın mantığını anlamadım , hiç gerek yok bence -
Alcantara kumaş/çok fonksiyonlu direksiyon/16"jant+lastikler/statikdönüş özellikli sis farları/çift bölgeli otomatik klima/spor ön koltuklar
2.700 tl ye daha ne olabilirki? -
quote:
Orijinalden alıntı: drmehmetefe
Golf 1.2 midline plus ayirttim 15 aralikta gelecek gonlum comfortline diyor ama arac sipariste bile yok beklesem mi yoksa yarin kapora yatirmam gerekiyor. Zaman sikintim yok 40000de civic aracim var memnunum ancak zam ve otv artisindan cekiniyorum
imkan varsa 1.4 comfortline almalı.5700 lira fark var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozay06
Alcantara kumaş/çok fonksiyonlu direksiyon/16"jant+lastikler/statikdönüş özellikli sis farları/çift bölgeli otomatik klima/spor ön koltuklar
2.700 tl ye daha ne olabilirki?
Sırf piano black kaplama için bile comfort alınır.Aracı inceledim çok hoş olmuş kaplaması ayrıca çok kaliteli kolay kolay çizilecek gibi durmuyor.
1.4 en mantıklı seçim olur. comfortlineda park sensörü olsa daha da iyi olur ama comfortta yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: _accord_
1.4 en mantıklı seçim olur. comfortlineda park sensörü olsa daha da iyi olur ama comfortta yeter.
baz modelde bile güvenlik namına yok yok, ama şu park sensörünü koymuyor yahu.....
bu ne çelişki kafam almıyor bir türlü..... -
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
quote:
1.4 en mantıklı seçim olur. comfortlineda park sensörü olsa daha da iyi olur ama comfortta yeter.
baz modelde bile güvenlik namına yok yok, ama şu park sensörünü koymuyor yahu.....
bu ne çelişki kafam almıyor bir türlü.....
Hocam cruise ve park sensörü işi aracın çıplak fiyatını 500 euro artırsa ötv+kdv derken epey olur fark. Aslında ben doğuşun güvenlik ekipmanlarından(perde havayastığı vb.) kırptıracağını tahmin ediyordum ama onada emin olun vw almanya izin vermemiştir.Yoksa doğuşa kalsa ABS yi bile opsiyon yapar:))
-
ben de ocak ayı zamlarında çekiniyorum. satış temsilcilerinden bazıları 2 bin gibi bir artıştan bahsediyorlar fakat bu satış politikası mı gerçek düşünceleri mi emin olamıyorum. gerçi 1.2 comfort manuel ellerinde olsa direk alıcam fakat ellerinde dsg olanı var ve ona da 7 bin fark vermek ağır bir yük geliyor bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
40 binde civic i verip , 1.2 fındık golfe para yatırmanın mantığını anlamadım , hiç gerek yok bence
Civic 2006
Hala bir haber yok comfort manuel türkiyeye gelmeden zam yiyecek galiba! Doğus nasılsa şu anda gelmeyecek müşteri elde tutmak için mantıklı fiyat çekelim, sonra gerekeni yaparız elde tutulan müşterileride homojen dağıtır her modelden kakalarız demiş olabilir mi? Paranoya mı benimki bilemiyorum. Ama dediğim olursa anti vw klübüne girerim heralde. -
quote:
quote:
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: gralcan
quote:
quote:
+1
aradan 2 ay geçmiş hadi hortlatayım konuyu sizce hangisi
-
Konuyu Hortlatma zamanı . Bende tam bu başlıkta sıkıştım kaldım
Benzer içerikler
- adblue kaç km gider
- ford ranger neden tutulmuyor
- en kaliteli oto koltuk kılıfı hangisi
- silecek suyu deposu su kaçırıyor
- volvo c30 alınır mı
- opel corsa 2024 özellikleri
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
- 1.3 tce kaç silindir
- skoda slavia
- bmw elektrikli motor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X