|
Golf 7 den Sıfır Polo ya Geçilir mi ?
-
-
gereksiz pişman eder
-
Attan inip eşeğe binmekten farkı olmaz sanırım. -
Araç yenilemek için değil de otomatik araba ihtiyacı doğduysa olabilir ancak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-dncr -- 21 Kasım 2020; 18:10:9 > -
Ağır pisman olursun. -
Pişman etmez, mantıklı hareket olur bence.
Polodan daha uygun daha donanımlı clio ya da rio daha da mantıklı olur. -
Polo ve Golf arasında gerek malzeme kalitesi, gerek konfor anlamında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim. Bence gereksiz olur ama otomatik arabaya ihtiyacınız varsa, belki düşünülebilir. -
Bence geçilmez, ben daha önce C sınıfı araçtan B sınıfına geçmiştim pişman olmuştum. B den C ye geçilir ama tam tersinde pişman oluyorsunuz -
B den C ye geçiş çok keskin ve net olur. Aralarinda daglar kadar fark olur iki aracin.quote:
Orijinalden alıntı: maknroll
Polo ve Golf arasında gerek malzeme kalitesi, gerek konfor anlamında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim. Bence gereksiz olur ama otomatik arabaya ihtiyacınız varsa, belki düşünülebilir.
C ile D arasi o kadar keskin degildir mesela. -
Hocam çok yanlış yere sormuşsun buradaki herkes d sınıfı kullanıcısı. test sürüşüne çıkıp karar versen daha iyi olur ben polo 1.0 tsi kullanıyorum 2018 model iç malzeme kalitesi diğer b sınıfı araçlara göre gayet iyi. Tek şikayetçi olduğum nokta yalıtım konusu yol sesi ortalama ama ön camdan biraz rüzgar sesi alıyor. Türkiyenin şartları malum 0 c sınıfı almak iyice zorlaştı. Golf satıp yerine golf veya dengi bir şey koyamayacaksanız 0 polo her türlü alınır ve 5 sene kafa rahat şekilde binilir. İç hacim olarak polo eski kasasına göre oldukça geniş. -
Hocam ben golfümden inip şirket aracım corollaya binince bile irite oluyorum. Bence değiştirmeyin. -
Yine 2. el olarak otomatik Golf alın. Polo, golf konforunu vermiyor.
-
Benzer şeyi bende yaptım 2013 C4 den yeni swift te geçiş olarak,bence dolu ve yeni b sınıfı eğer çok bagaj aramiyorsan şehir içi daha güzel ve kullanışlı -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
B den C ye geçiş çok keskin ve net olur. Aralarinda daglar kadar fark olur iki aracin.
C ile D arasi o kadar keskin degildir mesela.
Alıntıları GösterKatılıyorum cok haklisin
-
İlk aracım polo 1.0 TSİ manueldi.
Sonra golf manuel aldım.
ve şuan diyorum ki kesinlikle kesinlikle bir daha poloya dönmem.
Golf kesinlikle kat kat daha kaliteli,konforlu ve güvenli
Polo kötü demiyorum ama golf çok iyii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 21 Kasım 2020; 20:38:30 > -
"Bence" arabayı değiştirmeyin ama illa değiştirecekseniz biraz daha üstüne koyun Vag grubunda Audi A4 2.0 TDI Quattro'ya veya Skoda Superb 1.6 TDI Prestige'e geçin. Fakat kesinlikle segment düşürmeyin.
-
Golf ten inip superb e binse kalite farkini pek anlamaz emin olun..sadece cok genis ve büyük gelir.passat desen farkederdi ama -
Golf 7 den inip b8 e bindim şuanda ise b8 den inip clio 5 ve f10 520 ye biniyorum. En net farkı 5 de gördüm diyebilirim. 5 konforluysa b8 odun oğlu odun gibi bi araba -
Sebep -
Olmaz hep birşeyler eksik gelir, Golf'ü geçtim Polo'yu aynı sınıfta çoğu araca geçseniz bile ararsınız. Rafine bir araç, tam karşılığı diğer markalarda da yok hep birşeyleri eksik ( ya bagaj,ya konfor, ya malzeme kalitesi vs vs işte=
Attan inip eşeğe binmekten farkı olmaz sanırım.
|
maknroll demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
C ile D arasi o kadar keskin degildir mesela. |
Bence geçilmez, ben daha önce C sınıfı araçtan B sınıfına geçmiştim pişman olmuştum. B den C ye geçilir ama tam tersinde pişman oluyorsunuz
|
Pişman etmez, mantıklı hareket olur bence.
Polodan daha uygun daha donanımlı clio ya da rio daha da mantıklı olur. |
Benzer içerikler
- mercedes b 160 kronik sorunları
- kontağı açınca yağ lambası yanmıyor
- rektefiyeden sonra yağ eksiltme
- f30 kronik sorunlar
- benzinliklerde antifiriz değişimi
- peugeot 5008 2024
- telegram indirim kanalları
- renault espace 2024
- chery euro ncap
- volvo ex30 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X