< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 16 Temmuz 2020; 12:26:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 16 Temmuz 2020; 12:26:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yav arkadas kucumsedigim sonucuna nasil varabildin? Tercih etmiyorsam kucumsemis mi oluyorum? Kotu arac mi dedim? Tercih etmemekle kucumsemek ayni sey mi? Megane ve kadjar da kotu araclar degil fakat ben tercih etmem, tercih edene de saygi duyarim. Ayni sekilde cok guzel android telefonlar da var ama tercih etmem cunku alismisim iphone’a, kullanamiyorum. Sen de golf sevmeyebilirsin mesela buzdolabi diyebilirsin ona da saygi duyarim. Herkesin zevkleri farkli. Neyin gocunmasi veya acisiysa bu, insanlara durduk yere satasmayi cok seviyorsunuz
|
Çok net değmez. Yazıktır paraya.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascantek -- 16 Temmuz 2020; 12:58:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 16 Temmuz 2020; 13:38:3 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Temmuz 2020; 14:27:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Temmuz 2020; 17:20:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |