Şimdi Ara

Golf 8 ile donduk - Rezalet multimedya ekranı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
14.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FİŞİ TAKTIKTAN 1 DAKİKA SONRA ISINMAYA BAŞLIYOR. 5 DAKİKA AÇIK TUTUP KAPATIYORDUM.

• Teşekkürler, sabahları çocuğu okula bırakırken üzerine örtmesi için almayı düşünüyorum

• Vw markası altında kalitesiz çok otomobil piyasaya salınıyor

Tek artısı bol parça ve tamirci bulunması. Arıza çok yapınca, ustası da çok oluyor

• 2021 octavia aracımız var. ayni sorun bizim aracta da var. klima kontrollerinin yok olmasi ( bildiginiz menuden kayboluyor. sanki aracta klima yokmuş gibi) start-stop hatası, s.o.s. acil yardim sistemi hatasi, bazi araclarda akünün sebepsiz yere bosalmasi ve aracin calismamasi v.s. ben 3 defa araci servise götürdüm. yazilim atip gonderiyorlar. en son gecen pazartesi götürdüm. yeni yazilimla sorunlarin giderildigini ve tekrarlamayacagini söylüyorlar. arabadan genel anlamda memnun olmakla beraber bu tip sorunlar can sıkıyor.
  • Klima kontrol tuşlarından ben de müzdaripim. Basmalıyı geç, manuel çevirmeli bile daha kullanışlı bunlardan. Ne zaman müdahale etsem araç kontrolü konusunda sıkıntı yaşıyorum.

• Ya o foto isteme hikayesini arkadaşın 2 aracında da (Scirocco ve Seat İbiza) DSG sıçtı 2-3 defa kavrama değişti düşük km'lerde dediğimde, ruhsat fotoğrafı isteme manyaklığına getirdiler  

Niye, çünkü hep "bi arkadaş, dayım, amcam" türevi "kimin olduğu belli olmayan" şeklinde bahsediyormuşuz. Ulan ben kullanmıyorsam ne yapayım ahahahaha, manyağa bağlamışlar iyice.

• İlk çıkan seriyi hemen almayın derler hep. En az 1 sene bekleyin güncelleme alsın
  • 6 kere showroomdan vw cikartmis biri olarak diyebilirim ki vw kalitesiz diyemeyiz amma o paranin da arabasi degildir.
  • Elektronik sektöründe biri olarak bu tarz sistemlerde kullanılan elektronik komponentler genel ve standart olan -10 +55 derece arasında çalışabilenlerden seçilir.

Genel standart bu olduğu için bu marjın üzerindeki ve altındaki koşullarda çalışabilen elektronik komponentler daha pahalı ve temini zordur.

Üretici Rusya için araç üretiyorsa bu şartlara dikkat eder ve ona göre elektronik komponent kullanır ama Türkiye ve ortadoğu için hava koşullarının sert olmaması sebebiyle dikkat etmeyebilir.

VW için bu sorun ve arıza geri bildirimi, sattığı araç sayısına oranla %1-2 yi bulmayacağı için bizim coğrafyamızdaki araçlar için tedbir almaz.

Bu sorun VW özelinde değil her markanın elektronik sistemlerinde de yaşanabilir.

VW ni sevmem. Kendim PSA kullanıcıyım ama bu soruna kronik diye yaklaşmamak lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 10 Ocak 2022; 9:48:53 >
  • atade28 A kullanıcısına yanıt

Sorun kronik hocam. Golf 8.ler ayrica baska elektronik nedenlerden dolayi yolda kaliyorlar

Baska hicbir aracta dile gelmeyen sikayetler, bu kadar az satilan ve yeni bir aracta ayyuka cikiyorsa; sorun maalesef cok acikca kroniktir

• autindustry A kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibiyse doğrudur hocam.

Ben sadece bahsedilen konu üzerine yorum yazdım.

• golf 8 'i olanlar düşünsün , beğenmeyen tuşlu araba alsın  

• Harbiden rezaletmis o zaman
  • Battaniye siparişiymiş filan. Üslup zaten belli. Tamamen kötüleme üzerine açılmış bir konu. Avrupa vs. bilmiyor golf kalitesini ve battaniyeli yolculuk için alıyorlar.

• Şahikanın su ısıtıcıları da çok kalitesiz. Önermem. Baya yüklü satan bir ağabeyimiz var kutu kutu iade mallarla dolu..

• Dsg bir yandan ekran bir yandan elektronik ateşleme problemi bir yandan VW almak şans işi hehe

• Zaten bu tüm kontrollerin multimedyaya entegre etme merakı nedir anlamış değilim.Bir kere multimedya ekranından trafikte herhangi bir şeyi kontrol etmek bayağı zor.

• Benim de geçen yaz 2018 A3 8V 1.6 TDI aracımın içinden mazot geçen borularından biri patladı. Bursa'da depoyu fulleyip yeni otoyolun Balıkesir-savaştepe mevkiinde yolda kaldım. Araç 190 ile giderken Stop etti hiç bir uyarı vermeden. Mazot yola akmış hızlı seyir halindeyken ama yakıt göstergesi stop ettikten sonra bile 3 çizgi yakıt gösteriyordu. Golf 7-Passat B8-Audi A3 8v araçların 1.6 TDI motorlarında kronikmiş yapan usta söyledi. Düşündürücü.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.