Şimdi Ara

golf almak istiyorum yardım edecek birilerini arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim 15bin lira gibi bir nakit param var 2003-2004 dizel ve hasarsız eski kasa golf almak istiyorum.
    bunların tam piyasası nedir ne değildir
    comforline olması birinci önceliğimdir
    birde eğer yardım edebilecek olan olursa 15bin liranın üstünü ayda bin bin ödeyebilirim en fazla 20bin liradır heralde zaten

konun yeri burası değilse lütfen konumu silmeyiniz gerekli bölüm koskoca dh de illaki vardır ama aklıma yatan tek yer burası oldu direk işi bilenlerden ilgilenenlerden yardım almak istedim

• 15 bin liraya dizel biraz zor gibi geliyor bana.20 bine de bulacağınız araçlar ya çok km.li ya da hasarlı araç olacaktır muhtemelen.Dizellerde de 100 bin km.üstü mümkün olduğunca tercih edilmediğinden fiyatı düşebiliyor.

http://www.araba.com/1458177.html Volkswagen Golf 1.9 TDİ Comfortline Tiptronic 31 bin TL,adam uçmuş [/B]
  • abi ne yaptın
    31bin tl mi
    20bin yokmu
    100bin km kötümü ?
  • Tavsiye edeceğim araç SEAT Toledo veya Leon 1.6 motorlusunun LPG'lisi çünkü GOLF ile herşeyi tamamen aynı, ayrıca benzin/LPG'de aynı performansı sunan sağlam ve uzun ömürlü, sessiz bir motor ve 100-105 HP de çok tatminkâr bir güç miktarı. Temizini bulmak mümkün, hatta 1.8 20V 125 HP ve LPG'li olanını bile bulabilirsiniz.

Pahalıya alınan 1.9 TDI motorlu GOLF aracın 2. eli de pahalı olacaktır. Düşük km ve hasarsız araç bulabileceğinizi düşünmeyin. Bulursanız da fiyatı ne olursa olsun sıkı pazarlık yapın.

Taner Göde
  • hocam golfun 1.6 larıda yok mu çok bilgili değilim takıldık bi alman diye gidiorus benim gönlüm aslında hep 307de aama sorunlu olduğu söyleniyor
  • 1.6 102HP 8V motor var,fakat sahibinden.com a baktım şimdi,15 bin liraya o yıllarda Golf yok.15 bin liraya bulacağınız Golf eski model olacaktır muhtemelen(97-99).Eğer arabaya verebileceğiniz maksimum para bu ise,başka modellere yönelmenizin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/meraklisina_cok_temiz_golf-80WQQaXQQ12308628WQQpXQQdisplayitem 98 Model 1.8 180 bin km.de
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

1.6 102HP 8V motor var,fakat sahibinden.com a baktım şimdi,15 bin liraya o yıllarda Golf yok.15 bin liraya bulacağınız Golf eski model olacaktır muhtemelen(97-99).Eğer arabaya verebileceğiniz maksimum para bu ise,başka modellere yönelmenizin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/meraklisina_cok_temiz_golf-80WQQaXQQ12308628WQQpXQQdisplayitem 98 Model 1.8 180 bin km.de

hocam olurmu 19bin liraya 2003 golf buldum 95000de benzinli ve otomatic comfortline

• konu baslıgını görünce tanergode bey aklıma geldı zaten yardımcıda olmuş
  • @şekocan

Bu mesajı Passat bölümüne yazdınız,otomobil genel,markalar ve modeller bölümlerine de yazdınız,pm bile attınız.Heryere yazmanıza gerek yok.

Sayın _iLKeR88_ ,

Eğer içinize sinerse niye olmasın?Performansı manuele göre daha düşük ,yakıtta da daha bonkör olacaktır.Golf'ü seveceğinizi düşünüyorum,efsane bir model çünkü.Bunun yanında Leon da bakabilirsiniz,bence araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.