kızkardeşim 42 yaşında 6 yıldır 97 model golf 3 kullanıyor ... aslında sürekli tamircide ama ne hikmetse deiştirse de yine golf yada vw grubu jetta almak istiyor (bagajdan ötürü yeni yeni sedana sıcak bakıyr) ben kendisine alternatif olarak mazda 3 önermeyi düşünüyorum ne dersiniz? golf-jetta-mazda3 yada kriterlere göre başka öneisi olan bagaj küçük olmayacak(seat leonu bu yüzden geçtik) genelde şehir içi seyahat edilecek... sene bir 2 kere tatile gidilir..(diyeceksiniz madem genelde şehir içi sadece 2 tatil için neden bagaj .. kadınlrı anlayabilmek o kadar kolay olsa... :)) bayan olması dolayısıyla sorunsuz olması mühim kızkardeşim iyi şöfördür çok da iyi parkeder ama 20 metrelik boş yer olsun illa geri park eder bu anlamda rahat olsun... performans ani hızlanma çok öncelikli sayılmaz düz boş yol bulunca basarız ailecek... orada da gitmeyecek araç yok sanırım.
aslında kardeşim sıfır düşünüyordu ama ben 2.ele ikna ettim gibi
bayanlara genelde hatcback arabaci daha cok tercih ediyorlar onun icin vw golf derim
Mercedes A-150 Audi A3 sportback VW Golf 1.6 fsi - 1.4 tsi comfortline
opel corsa
Ben 2006 mazda3 hb sahibiyim.Bu aracı şiddetle tavsiye edebilirim.Golf ve jetta hakkında pek bilgim yok ama mazda gerçekten insana sürerken zevk veren,sorunsuz,estetik harikası bir araç.
Golf 1.4 Tsi 140 HP
Golf
bencede bayanlara hatcback yakışıyor. eğer hatcback alacak olursa mazda 3 ama ikinci el problemli olabilir mazdada. VW de öyle bi sorun olacağını sanmam.golf veya mazda 3
bir bayanda sorunsuzluk 1 numaraya oturmalıdır bence çünkü malum arabanın sağından solundan pek anlamıolar...
sadece bu sebepten bile kesinlikle Mazda 3... geri kalan özellikerini zaten ben burada ayrıntılı oalrak verdim... inanılmaz memnun kalacağı kesin... kesinlikle sorun yaşamayacağı ise garanti...
başka bir konuda ayrıntılı bir biçimde anlattım arabayı isterseniz bir bakın...
VW golf veya jetta 1.4TSI 140HP alırsanız süper olur
VW'den sonra bir japona binerse çok sıkıntı çeker ve alışamayabilir. Golf öneririm.
Mazda 3 ün konforu golfde var mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: infsphinx
Mazda 3 ün konforu golfde var mı acaba?
mazda 3 ün golf den daha konforlu olduğunu mu söylüyorsun?
Bayan için konforlu ve güzel bir araç, kullanımıda kolay Golf
ama mazda golfü havada karada her konuda geçer
mazdanın satışları nasıl acaba.
Golf bayana daha çok yakışır sedan sanki daha erkeksi. Golfte bu aralar kasa değiştirecek sıfırsa beklemekte fayda var.
uçakmı bu
quote:
Orjinalden alıntı: yengeç kazım
quote:
Orjinalden alıntı: racerant
uçakmı bu
quote:
Orjinalden alıntı: yengeç kazım
lafın gelişi yani üstün olduğu belirtmek için
bayanlar için hb daha iyi vw nin çok aracını kullandk bi problem çıkarmadı.mazda da iyi araçtır.bi problemi satarken bi vw gibi rahat satamazsın.mazda 3 ün dewamlılığı war mı bilmez.
quote:
Orjinalden alıntı: ornito
kızkardeşim 42 yaşında 6 yıldır 97 model golf 3 kullanıyor ... aslında sürekli tamircide ama ne hikmetse deiştirse de yine golf yada vw grubu jetta almak istiyor (bagajdan ötürü yeni yeni sedana sıcak bakıyr) ben kendisine alternatif olarak mazda 3 önermeyi düşünüyorum ne dersiniz? golf-jetta-mazda3 yada kriterlere göre başka öneisi olan bagaj küçük olmayacak(seat leonu bu yüzden geçtik) genelde şehir içi seyahat edilecek... sene bir 2 kere tatile gidilir..(diyeceksiniz madem genelde şehir içi sadece 2 tatil için neden bagaj .. kadınlrı anlayabilmek o kadar kolay olsa... :)) bayan olması dolayısıyla sorunsuz olması mühim kızkardeşim iyi şöfördür çok da iyi parkeder ama 20 metrelik boş yer olsun illa geri park eder bu anlamda rahat olsun... performans ani hızlanma çok öncelikli sayılmaz düz boş yol bulunca basarız ailecek... orada da gitmeyecek araç yok sanırım.
aslında kardeşim sıfır düşünüyordu ama ben 2.ele ikna ettim gibi