Şimdi Ara

Golf'ü bilenler bi yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tanıdığımız arabasını satmayı düşünüyo. Araç 2012,1.6 102 ps Golf, 33 binde Trendline donanım. Araçta tam markasını öğrenemediğim ama 3 farklı kademesi olan lpg sistemi varmış. Lpg ile ilgili hiçbir bilgim olmadığı için bunun ne demek olduğunu bilmiyorum.

Aracın başına gelen olay şu; park halinde bulunan aracın üzerine fırtınadan dolayı inşaattan kalas düşüyor. Arabanın hasar kaydı yok araç cepten karşılanarak özel serviste onarılmış. Bu olay dışında araçta boya kaza çizik değişen hiçbişey yok.

Bi önceki aracım 1.4 TSI 122 ps Highline Golf olduğu için aracı biliyorum ve seviyorum da. Fakat hem boş olması hem de 102 ps olması beni biraz düşündürüyo.

Bu aracın ederi nedir kaç paraya alınabilir?

Bu araçların normal piyasası nedir?

Bir de bu araçla ilgili bilgisi olanların yorumlarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokErt -- 27 Mart 2015; 21:55:04 >

• selamlar. motor tam lpg uyumlu atmosferik eski tip hitler motoru. sorunsuz olmakla birlikte 1.4 tsi performansı beklemeyin üzer. yakıt tüketimi de şehir içi aşağı yukarı 9-10 lt civarıdır. (lpg yi de 11-12 arası yakar normal kullanımda) piyasası da 40-50 arası kazasına hasarına göre değişir. golf seviyorsan alınır ama trendline donanım boşline oğlu boşline dır. araçta yağmur sensörü, sis farı, park sensörü, halojen far yoktur.

saygılar.
  • Lpgli oldugu için yakıt açısından iyi. Performans düşkünüysen kötü. 5 vites üstelik bassan gitmez. Donanım işi şımarıklığa giriyor. Şımartılmayı seviyorsan kötü Şahsen ben donanımı çok önemsemezsim. Nihayetinde binip gidiyosun araba aynı araba. Park sensörü dışındaki bütün donanımlar bana gereksiz geliyor. Uzun yolda bile hız sabitleyicisi sevmem. Jant vs. Şekil işi. Başkası farklı düşünebilir

Yakıt, performans, şımartılmak hangisiönemliyse senin için onu tercih et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokturkbayer34 G kullanıcısına yanıt
    Amerika'ya giderken aracımı satmıştım şimdi Türkiye'deyim ve aracım yok en azından bi süre idare etmesi için bu aracı almaya düşünüyorum. 40-50 arası yazmışsınız ama araç bu şekilde tavandaki durumla birlikte kaça alınır kaça satılır onu merak ediyorum
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Aslında performansı seviyorum. Bidaha Golf alırsam 160lık alırım diyodum ama sanırım kısmetimizde 102lik var belki de evrenin bi mesajı bu bana

Önceki Golf'ü alırken 7 kasa yeni çıkmıştı aynı paraya boş olanını alabiliyordum ama dolu arabayı sevdiğim için bi önceki kasanın en dolusunu almıştım

Park sensörü şart değil ama büyük rahatlık. Benim de olmazsa olmazım hız sabitleyici, neredeyse gazı hiç kullanmıyorum bile hızlanmayı bile el gazıyla yaparım o derece kullanıyorum bilmiyorum bunu sonradan araca eklettirebilir miyim.

Jant konusuna gelince de önceki arabamda baya değişiklikler yapmıştım. Şimdi arabaya para vermek istemediğim için bu Golf'ü düşünüyorum zaten. Götürsün getirsin eli yüzü düzgün olsun bide konforlu olsun yeter

• Motor 1.6 102 ps manuel buyuk bi ihtimal, 2013 nisanda satis fiyati 39 bin tl idi, 1.4 si 122 ps dsg comfortline 52 bin tl idi.

Ayrica golf 6 kasa nin highlime donanim disindakileri begenmiyorum, arka farlarindan dolayi.

Motor hitler motor tam LPG uyumlu ama dusuk tork, dusuk beygir + LPG

Acikcasi almazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon 2012 nisan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FerrOfficial kullanıcısına yanıt
    Doğru kusura bakmayın yazmayı unutmuşum araç manuel. Dediğiniz gibi ben de highline'cıyım ama şuan aslında donanıma gidişe falan çok bakmıyorum dediğim gibi şimdilik beni idare etsin yeter. Lpg'den dolayı ekonomik de olur. VW zaten sağlam araba güvenli.

Sadece alsam kaça almam lazım satacağım zaman zarar eder miyim bunu merak ediyorum. (Tabi araçla ilgili bilgilere de hayır demem )
  • 102 hp motor 98'de Passat,Bora ve Golf le başlayarak Mk6 Golf te sollandırıldı.Motor dayanıklılık açısından çok iyi.Zaten Golf 6 Türkiye de LPG ile binilsin diye üretildi.Motor hantal kalkışlarda.Hızını aldıktan sonra gidişi iyi.Parçası yaygın ucuz.Benzinde yakar Lpg'de koklar.Kısacası fazla performans beklemiyorsan alınır.Ama motorun o kadar da gitmiyor diyenler yalan söylemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 27 Mart 2015; 23:41:10 >
  • OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    Araç zaten daha 33bin km'de. O yüzden sıkıntı çıkarıcağını pek sanmıyorum
  • jokErt J kullanıcısına yanıt
    resimleri mevcutsa sıkıntı olmaz satarken. tavandaki boya en açıklanamayan durumdur. direkman takla atmış araç muamelesi görür. diğer yerleri kusursuzsa ekspertiz yaptırıp bunu belgeleyin öyle alın. sadece tavanında boya olan araç takla atmış olamaz. türkiyede golf'ler değer kaybetmez. en mantıklı şey satıcı gibi gidin galeriye anlatın durumu. örneğin galeri 38 peşin veriyorsa adama 40 teklif edin. o galerici o araca 45 yazar 43 ten aşağı da zor düşer.

hayırlısı olsun.
  • 36

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de böyle yapmayı düşünüyodum. Hafta sonu araç bende olacak gerekli araştırmaları yaptıktan sonra satın alma kararını vericem.

@xxkoksalxx 36 lirayı ilk defa sizden duydum. Bu aracın piyasası 36 lira mıdır?
  • Lpg li olduğu için 42 ten aşağı vereceğini pek sanmam. Hasarsız olsaydı 45 ederdi. İnternette kazasız ve lpg liler o km de 45-48 arası.
  • Simdi ustama gosterdim aracin tavan ve bagajinda boya varmis kaputu da degistirilmis bu durumda bu aracin ederi nedir?

• Bende aynı motor + lpg ile kullanıyorum. Yakıt olarak kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

Tsi motorda kullandım ancak benzinin pahalı olmasından dolayı araç litrede ne kadar az yaksa da tasarruf konusunda lpg'ye yaklaşamıyor.

Performans olarak 8 valf olduğu için alt devirler gayet yeterli bu sebeple hiçbir sıkıntı yaşatmıyor.

Aracın fiyatı konusunda bir fikir beyan edemiyorum çünkü o konuda bilgiye sahip değilim.
  • jokErt J kullanıcısına yanıt
    içi de temizse, 40 a verirse alınabilir bence. max 41 veririm ben alacak olsam.
  • En baba 39 eder kaput da değiştiyse üst kısım tamamen boyalı demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.