Şimdi Ara

GOODYEAR EFFICIENTGRIP COMPACT YAZ LASTİĞİ nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOODYEAR EFFICIENTGRIP COMPACT YAZ LASTİĞİ almayı düşünüyorum tavsiye edeeer misiniz 175 70 13 82t
    http://www.hepsiburada.com/goodyear-175-70r13-82t-efficientgrip-compact-lastik-uretim-yili-2016-p-OTLXGOOD-528331

• Evet, gönül rahatlığıyla alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Evet, gönül rahatlığıyla alınabilir.

Mudur efficientgrip performance ,compact olandan çokmu iiyi farki nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peformans olan aracı üst limitlerinde kullananlar için tasarlarmıştır, compact olan ise standart kullanıcılar günlük tasarruf sağlayan olandır büyük ihtimalle.

175 70 13 ebadında compact var birtek sanırım performans olan yok. Ayriyetten nokian continental e bakılabilir. Michelin inde e3b1 serisi var energy 165 tl almıştık mayıs ayında. Goodyear'ın fiyatı uygun ancak genelinde sert lastik yapıyorlar , eg yazlığı kullanmadım ama kullancılarından da kötü bir yorum duymadım eğer bütçe de uygunsa tercih edilebilir
  • Siparişi verdik hayirli olur inşallah

• performance olandan cok memnunum 2 aracımıda bu lastikten aldım.
  • Compact c sinifi
    Performance b sinifi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 460 a 9 ay taksitle aldim hepsiburadadan,normal lastik cide kaça satıyorlarbilen war mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 31 Mayıs 2016; 21:16:02 >
  • 16 jant ve üzeri için Performance adı altında, altı için (küçük ebatlar) Compact adı altında üretmişler. Hamuru aynıdır. Bu yüzden sorun yaşamazsınız.
  • quote:

16 jant ve üzeri için Performance adı altında, altı için (küçük ebatlar) Compact adı altında üretmişler. Hamuru aynıdır. Bu yüzden sorun yaşamazsınız.

Bazi yorumlar okudum ABS olmayan arabalarda hamuru cabuk bitiyor veya 10 bin km den sonra performansı acayip düşüyordiye bunlar ddoğru mudur

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    ABS olmayınca frenleme esnasında yola olan sürtünme artacağı için daha çabuk biter doğrudur. Ama 10 Binde de biteceğini düşünmüyorum. 30 Bin KM kadar 205 55 16 Performance modelini kullandık aracı satarken de ilk günü yumuşaklığını ve sessizliğini koruyordu. Dişleri de neredeyse hiç aşınmamıştı.
  • quote:

ABS olmayınca frenleme esnasında yola olan sürtünme artacağı için daha çabuk biter doğrudur. Ama 10 Binde de biteceğini düşünmüyorum. 30 Bin KM kadar 205 55 16 Performance modelini kullandık aracı satarken de ilk günü yumuşaklığını ve sessizliğini koruyordu. Dişleri de neredeyse hiç aşınmamıştı.

hocam lastikler bgn elime ulaştı üzerinde made in Turkey yazıyor Türk malı olması kalitesini düşürür mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

hocam lastikler bgn elime ulaştı üzerinde made in Turkey yazıyor Türk malı olması kalitesini düşürür mü

Hocam yalnız çok ayıp ediyorsun. Dünyanın önemli lastik ve kord bezi üreticisiyiz. Biz kendi malımızı bu kadar kötülersek, yurt dışındaki adım malımızı alır mı? Biraz kendine güven.

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz. Zaten ucuz olmasının sebebi biraz da bu, nakliye maliyeti yok.
    Ben İzmitteki Goodyear fabrikasını gördüm yüksek standartta üretim yapılıyor. Yanındaki Pirelli fabrikasında Formula 1 lastikleri üretiliyor, daha ne olsun.
  • aynı lastiği kullanıyorum özellikle sessizlik konusunda çok memnunum...frenlerde starmaxx a göre başarılı...kışlık ultragrip yazlık effentgrip olarak kullanıyorum ve memnunum..
  • selam
    arkadaş al ve gönül rahatlığıyla kullan ben aldım ve yazlık olarak kullanıyorum 3. yazında şu an tabi şu da bir gerçek 12 ay aynı lastikler kullanılınca hangi lastik olursa olsun daha çabuk deforme oluyorlar mişlene para vermene gerek yok good year ii dir neredeyse aynı desen aynı etiket değerleri daha ne olsun
  • fiyatı gerçekten çok uygun almışsınız. takmasını kaça yaptırdınız acaba? bir de goodyear ın bir de Eagle Sport u var. desenleri ve fiyatı harika duruyor. Efficent Grrip ile Eagle Sport arasında mukayese yapabilecek olan var mı.. GOODYEAR EFFICIENTGRIP COMPACT YAZ LASTİĞİ nasıl
  • Performence serisi Almanya üretimi, belki Türkiyedede üretiliyordur.
  • quote:

quote:

"Türk Malı mı yazıyor" Kardeşim hemen at sen o lastikleri. Türkiye de üretilen bir malın kaliteli olma ihtimali var mı? Aman haaaa Allahım sen akıl fikir ver

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

quote:

"Türk Malı mı yazıyor" Kardeşim hemen at sen o lastikleri. Türkiye de üretilen bir malın kaliteli olma ihtimali var mı? Aman haaaa Allahım sen akıl fikir ver

Hayaldi gerçek oldu mu diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 3 Haziran 2016; 19:25:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.