|
Bildirim
|
Continental firması reklamında Türkiye'yi haritadan silmiş dedik ama hala bu firmadan lastik almaya çalışıyorsunuz. Tabi tercih sizin yine de.
|
conti almayın aldırmayın
goodyear efp için 308 aracımda 3 kanallı ukrayna malını kullandım sezsiz ve konforlu lastiktir sonradan ceed aracıma 4 kanallı alman malı kullandım o daha iyi geldi size tavsiyem bulursanız 4 kanallı yoksa 3 kanallıda olur |
Bu düşünceyi tamamen yanlış buluyorum. Bundan 7 sene önce Fransada ermeni soykırımı tasarısını kabul etti diye Türkiye, yok gemileri geçemeyecek yok ticaretimiz askıya alıncak yok şöylede böylede yaptırm yapılcak denildi yapılmadı ve ak koyunlular dahil bir tane bile herif çıkıp Peugeotu Citroeni Renaultu boykot ettimi veya bu araçları almayın diye bi imza kampanyası bi eleştiri vs yapıldımı ?
Psa grubu ve renault hala peynir ekmek gibi satıyor ? Bu millet niye şimdi bu Fransızları alıyor ermeni soykırımı tasarısını kabul ettikleri halde ? Adamlar Türkiyeyi haritadan sildi almam falan diye bahane olmaz. Ona bakılırsa hiç bir ülke Türkiyeyi sevmiyor bütün Avrupa düşman bize hadi söylesene 80 milyona araba almayın diye ? Geçiniz bu işleri |
Sizin mantığınıza göre o zaman hiç bir arabayı almamamız lazım bizim Türkiye dışındaki herhangi bi ülkeden ülkemize girmiş hiç bir malı almamamız lazım ?
Avrupa sevmiyor amerika sevmiyor orta doğu zaten hepsi amerikanın piyonu olmuş bi tek azerbeycanımız var ordanda ne mal geliyo belli değil yani şuan ülkede kıyafet haricinde türk malı bişey bulamassın kardeşim. Sen istesende istemesende bu heriflerin mallarını kullanıyorsun kullanacaksında! Sen Türkiyesin çünkü dışarıya resmen bağımlı olmuş üretimini yapamayan tlsi değer kaybetmiş alım gücü düşmüş senin seçme şansın bile yok bi kere Kusura bakmada adamlar Türkiyeyi haritadan sildi diye milliyetçi duygularımı harekete geçirip kendi canımı ve ailemi Petlasa Lassaya falan emanet edemem bu böyle biline. Sen vatan millet ooo hadi hede hödö sen kimsin amerika eyyy almanya dersin kanın kaynadıkça kaynar sonra bi boykot ederler ambargo koyarlar herifler bi atom bombası atar lafta kalırsın . Bükemediğin eli öpeceksin. Adamlar mükemmel lastik yapıyor ve bende hiç almam etmem demiyorum |
Ben geçmiyorum bu işleri. Fransız malı almadım, almıyorum. Dünyada tek fransız arabası kalsa yine almam. Türkiye'yi haritadan bilerek silen firmadan lastik almam.
Afedersiniz, adam yüzünüze tükürecek ve çok şükür deyip geçeceksiniz öyle mi!? Bana göre değil. |
O Continental haritasında Güney Kıbrıs dahil Kıbrıs da komple silinmişti, bilerek yapıldığını düşünmüyorum. Sonradan resmi basın açıklaması yayınladılar zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 11 Nisan 2018; 9:28:20 > |
|
|
|
|
|
|