Bildirim
Google Asistan Voice Match özelliği açılmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Mobil uygulamanın azizliğine uğradım iki kere açılmış konu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cihazin dilini ingilizce yapınca açıldığını duymuştum ama denemedim Mi6da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun dilini ingilizce yaparsanız açılacaktır. Şu anlık Türkçede açılmıyor. Mi6 ile test ettim.
Önümüzdeki aylarda gelir mi bu özellik? Asıl can alıcı nokta kilit ekranındayken çalışması zaten
şuan bendede aynı sorun var bu özeligi hiç bir şekilde açamaıyorum dil ingilizceyle felan açılmıyor haberiniz olsun -
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı buton böyleydi daha sonra burayı okudum ve çözdüm anlatıyorum
1-Cihazınızın dilini cihaz ayarlarından ingilizce (united states) yapın
2-daha sonra google asistana giriş yapın 1.diliniz ingilizce(us) 2.diliniz ise türkçe olacak
3-Daha sonra sesinizi tanıtmanızı isteyecek google oraya söyleyin
bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur -
Hocam sonrasinda Cihazin dilini Türkçeye çevirince kullanılmaya devam edilebiliyor mu peki? Yoksa cihazin dili İngilizce kalmak zorunda mi?quote:
Orijinalden alıntı: kdrkrc19
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı buton böyleydi daha sonra burayı okudum ve çözdüm anlatıyorum
2-daha sonra google asistana giriş yapın 1.diliniz ingilizce(us) 2.diliniz ise türkçe olacak
bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur
Bu yöntemi uygulayarak cihazın dilini önce i gilizce olarak seçtim, ardından google a girip voice kısmından birinci dil olarak İngilizce ikinci dil olarak Türkçe seçim yapıp çentiği açabildim.quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
Hocam sonrasinda Cihazin dilini Türkçeye çevirince kullanılmaya devam edilebiliyor mu peki? Yoksa cihazin dili İngilizce kalmak zorunda mi?
Alıntıları Göster
Cihazı şuan Türkçe olarak kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denedim, olmadı.
Telefon dilini İngilizce yaptıktan sonra asistanın dil ayarlarında 2. Dil olarak Türkçe seçeneği çıkmıyor ki.quote:
Orijinalden alıntı: kdrkrc19
bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur
Dili ingilizce yaptım, ayarları yaptım, sonra tekrar türkçe yaptım sorunsuz çalıştı. Cihaz Samsung Note3 -
Şu işi detaylı yazabilecek var mı? -
Bende olmuyor nedense bu, siz tam olarak ne yaptınız?quote:
Orijinalden alıntı: FerhatOzdal41
Bu yöntemi uygulayarak cihazın dilini önce i gilizce olarak seçtim, ardından google a girip voice kısmından birinci dil olarak İngilizce ikinci dil olarak Türkçe seçim yapıp çentiği açabildim.
Teşekkürler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ddddddddddddddddddquote:
Orijinalden alıntı: FerhatOzdal41
Bu yöntemi uygulayarak cihazın dilini önce i gilizce olarak seçtim, ardından google a girip voice kısmından birinci dil olarak İngilizce ikinci dil olarak Türkçe seçim yapıp çentiği açabildim.
Teşekkürler
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE8064E4B -- 12 Temmuz 2020; 21:14:36 >
-
Bende olmadı nedense, A50 telefonum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X