|
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
firefox stabil ve çok hızlı |
Firefox övemeyeceğim çünkü kullandığım bir özellik var ve niyeyse Firefox bunu yapmıyor ya da yapamıyor. Şöyle ki; bir forum içerisinde içerikler kategorilendirilmiş ve tıklayarak genişletilen bir içeriğe sahip. Çok fazla sayıda bu dediğim başlıklardan var ve hangi başlıkta ne var bulmak için bildiğimiz ctrl + f yaparak Chrome ile o alt başlıkların içeriklerine doğrudan erişim sağlayabiliyorum. Yani a, b, c, d, e başlıkları olsun ve hangisinin içerisinde aradığım anahtar kelimenin var olduğunu bilmediğim için (ya da birden fazla o anahtar kelime var ama hangisi lazımsa ona yönelmem için) arama yapmam gerekiyor, tek tek açmakla vakit kaybetmemek için. Ancak Firefox bunu yapmıyor ya da yapamıyor. O içerikleri önce tek tek açmam gerekiyor (onlarca belki yüzlercesini tek tek açmak gerek) sonra ctrl + f ile arama yapınca buluyor. Firefox beni böyle spesifik bir olayda hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Temmuz 2024; 12:6:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uyaracağına kullanımı düşür. Firefox aynı sekmelerle yüzde 20 daha az bellek tüketiyor. |
Farklı cihazlarda kullanacagım, senkronizasyonu sağlam bir tarayıcı önerebilir misiniz? Örneğin Chrome hesaba giriş yaptığım an tüm bilgilerim çat diye geliyor. Bunun gibi bir tarayıcı arıyorum kaliteli, hatta mümkünse chromium tabanlı.. |
hepsini denedim benim icin senkronizasyon cok önemli. bu chrome da cok uyumlu. diğerleri bunun gibi değil. yukardaki yorumlara sakına aldırış etme. bak dünyanın yarısı bunu kullanıyormuş neden acaba? |
|
Evet hocam dediğim gibi senkronizasyon benim için de çok önemli ve Chrome bu konuda 1 numara. Ancak işim gereği farklı bir tarayıcı daha kullanmam gerekiyor senkronizasyonu iyi olan. Önerebileceğiniz var mı? |
|