Bildirim
gördügünüz en yüksek km li araçlar ve araçlarımız kaç km de ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
300 bınde arkadasımın skoda octavıa sı vardı. Bızım araba 94 model sahın 128 bınde -
1.3 Multijet Albea Taksi görmüştüm. 600.000 km deydi. Motora daha anahtar değmediğini söyledi taksici. -
Mercedes'in yaptığı ilk yeşil otobüslerden görmüştüm, şöförün yanında gidiyodum, km'si 1.250.000'deydi.quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
1.3 Multijet Albea Taksi görmüştüm. 600.000 km deydi. Motora daha anahtar değmediğini söyledi taksici.
Binek olarak da en yüksek Albea multijet taksi görmüştüm, 650.000km'deydi. -
Bir arkadaşımın; tamamı paslı, uzun yıllardır ruhsatı ve muayenesi olmayan zombi lada samarası. Kilometre çok düşüktü merak edip sordum; (ne kadar doğrudur bilmem) başa döndüğünü söylediquote:
Orijinalden alıntı: Dijital Binali
Mercedes'in yaptığı ilk yeşil otobüslerden görmüştüm, şöförün yanında gidiyodum, km'si 1.250.000'deydi.
Binek olarak da en yüksek Albea multijet taksi görmüştüm, 650.000km'deydi.
Alıntıları Göster
-
2003 model accent admire 1.3 34 plaka taksi çıkması 1 milyon 115 bin km .quote:
Orijinalden alıntı: In absentia
Bir arkadaşımın; tamamı paslı, uzun yıllardır ruhsatı ve muayenesi olmayan zombi lada samarası. Kilometre çok düşüktü merak edip sordum; (ne kadar doğrudur bilmem) başa döndüğünü söyledi
Alıntıları Göster
kendi kullandığım en yüksek kmli araç 2001model 396 bin kmde mazda 4x4 b2500 dü facia bir durumdaydı ankarada parçalandı hurdaya gönderdik.
-
kendim 07 logan sedan kullanıyorum 62.000 km de 0 km almıştım memnunumquote:
Orijinalden alıntı: In absentia
Bir arkadaşımın; tamamı paslı, uzun yıllardır ruhsatı ve muayenesi olmayan zombi lada samarası. Kilometre çok düşüktü merak edip sordum; (ne kadar doğrudur bilmem) başa döndüğünü söyledi
Alıntıları Göster
ayni model taksi görmüştüm izmirde 365.000 km de
yine albea taksi görmüştüm istanbulda 525.000 km
99 passat 1.9 tdi 650.000 km araç cok temizdi gerçekten
-
Daha önce açılmıştı ama yine de yazıyım. Gördüğüm en yüksek km'li araba Kontur firmasına ait Mercedes Travego 17 SHD otobüs idi. 1 buçuk milyon km. Küsüratını hatırlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
kendim 07 logan sedan kullanıyorum 62.000 km de 0 km almıştım memnunum
ayni model taksi görmüştüm izmirde 365.000 km de
yine albea taksi görmüştüm istanbulda 525.000 km
99 passat 1.9 tdi 650.000 km araç cok temizdi gerçekten
Alıntıları Göster
-
sattığım reno 19 um 218 binde idi.serviste motor için sorunsuz demişlerdi.şimdiki aracım focus 85 binde.quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Daha önce açılmıştı ama yine de yazıyım. Gördüğüm en yüksek km'li araba Kontur firmasına ait Mercedes Travego 17 SHD otobüs idi. 1 buçuk milyon km. Küsüratını hatırlamıyorum.
Alıntıları Göster
birde taksicilerin arabam 400 binde daha motora anahtar değmedi demelerine pek inanmıyorum.6 yıl ankarada şahinle taksicilik yaptım.hemen hemen her 150 bin de motor yaptırılırdı arabaya.hususi kullanımda belki 200-300 binleri görme ihtimali var ama takside biraz zor gibi.(şahinler için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met995 -- 9 Haziran 2011; 15:38:13 >
-
Forumda bahsedilmişti. Atatürk havalimanında 2009 model Fiat Linea. 900.000 km'de.quote:
Orijinalden alıntı: met995
sattığım reno 19 um 218 binde idi.serviste motor için sorunsuz demişlerdi.şimdiki aracım focus 85 binde.
birde taksicilerin arabam 400 binde daha motora anahtar değmedi demelerine pek inanmıyorum.6 yıl ankarada şahinle taksicilik yaptım.hemen hemen her 150 bin de motor yaptırılırdı arabaya.hususi kullanımda belki 200-300 binleri görme ihtimali var ama takside biraz zor gibi.(şahinler için)
Alıntıları Göster -
bmw e39 190 bine geldi...quote:
Forumda bahsedilmişti. Atatürk havalimanında 2009 model Fiat Linea. 900.000 km'de.
Alıntıları Göster
en yüksek kilometre hatırlamıyorum taksiler felaket oluyor =) -
Bir akrabamızın Merco Sprinter'i 497bin KM'de... Triger kayışı yeni değişti. Halen daha tıkır tıkır işliyr sorun yok.quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
bmw e39 190 bine geldi...
en yüksek kilometre hatırlamıyorum taksiler felaket oluyor =)
Alıntıları Göster -
2000 skoda felicia'mız 179binde..quote:
Orijinalden alıntı: met.nar
Bir akrabamızın Merco Sprinter'i 497bin KM'de... Triger kayışı yeni değişti. Halen daha tıkır tıkır işliyr sorun yok.
Alıntıları Göster
Modelini bilmiyorum ama burda bi abimin 200E'si var.. 550binde ve araba hala taş gibi.. -
Albea taksi gördüm 960,000 kilometreyi devirmiş. Rektifiye edilmeden.quote:
Orijinalden alıntı: wrath54
2000 skoda felicia'mız 179binde..
Modelini bilmiyorum ama burda bi abimin 200E'si var.. 550binde ve araba hala taş gibi..
Alıntıları Göster
Kendi aracım 143,928 kilometrede. -
Bu yüksek km'li gördüğünüz, bildiğiniz araçların benzinli mi, diesel mi olduğunu da yazabilir misiniz acaba.quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Albea taksi gördüm 960,000 kilometreyi devirmiş. Rektifiye edilmeden.
Kendi aracım 143,928 kilometrede.
Alıntıları Göster -
quote:
Bu yüksek km'li gördüğünüz, bildiğiniz araçların benzinli mi, diesel mi olduğunu da yazabilir misiniz acaba.
Benim belirttiğim araçlar dizel, benimki imzamda yazıyor zaten.
İkiside Multijet motor hocam -
Benim aracım dizel 220 bin kmde ve hiç sorun çıkartmadı, gördüğüm en yüksek kmleri araçta dizel 2007 megane 1.5 dci 680 bin km.quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~quote:
Bu yüksek km'li gördüğünüz, bildiğiniz araçların benzinli mi, diesel mi olduğunu da yazabilir misiniz acaba.
Benim belirttiğim araçlar dizel, benimki imzamda yazıyor zaten.
İkiside Multijet motor hocam
Alıntıları Göster
-
Şu 800-900 bindeki taksilere binen arkadaşlar fotoğraf çeksede moral bulsak.Benim araba 310 bin oldu da.quote:
Orijinalden alıntı: bangsuui
Benim aracım dizel 220 bin kmde ve hiç sorun çıkartmadı, gördüğüm en yüksek kmleri araçta dizel 2007 megane 1.5 dci 680 bin km.
Alıntıları Göster -
-
Kilometre saatinden bahsetmişquote:
Orijinalden alıntı: darktreysquote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Şu 800-900 bindeki taksilere binen arkadaşlar fotoğraf çeksede moral bulsak.Benim araba 310 bin oldu da.
NE DEMEK KARDEŞİM SEN YETERKLİ İSTE
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-symbol-extreme-2008-taksi-cikmasi-51402024/detay/?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dizel-1998-taksi-cikmasi-europa-beyaz-muayne-yenidir-51208126/detay/?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-4-fire-dynamic-lpg-li-taksi-cikmasi-50343381/detay/?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-taksi-cikmasi-2008-albea-1-4-lpg-bize-ugramadan-karar-vermeyin-50082318/detay/?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-albea-taksi-cikmasi-49696896/detay/?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-albea-taksi-cikmasi-oz-ataklar-34303176/detay/?
www.sahibinden.comsahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-taksi-cikmasi-albea-1-3-multijet-dinamik-dizel-46725950/detay/?
Alıntıları Göster
Bir daha yüksek gördüm mü çekerim affetmem
Benzer içerikler
- son muayene geçerlilik tarihi
- golf 8 paket sıralaması
- stage 2 yazılım kaç beygir
- uzaktan noter satışı nasıl yapılır
- bp mi shell mi
- ford f-line fiyat
- skoda fiyat listesi 2024
- hyundai tucson hibrit yorum
- chery sedan
- yeni passat 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X