Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama çok acil yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar ! Öncelikle sorundan bahsediyim sorun şöyle ki ; Pc'imde Windows 7 ultimate 64 bit kurulu amasahte bende bunu crackledim daha sonra torrentten bi kaç oyun indirdim (WWE 2K15-Battlefield4...) bi kaç tane orjinal oyunda var herneyse bugün WWE 2k15 e girmek istedim fraps ve shadowplay de açıktı ama tam giriş ekranında oyun kitlendi kapandı daha sonra shadow play çalışmadı bende başka oyunları giriyim dedim aynı şekil oldu Daha sonra Norton security ile tarattım hiç bişey bulamadı daha sonra google ye girdiğimde bu durumla karşılaştım (Resim atıcam) Bana yardımcı olursanız çok sevinirim herkeze iyi günler :)
Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel olanı yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Temiz kurulum yapmak için DDU programını indirip çalıştırın güvenli modda açsın mı diye sorar evet deyin. Bilgisayar yeniden başladığında yukarıdan Nvidia, Amd, seçeneklerinden uygun olanı seçip ilk seçeneğe tıklayın. Tekrar yeniden başladığında sadece sürücüyü kurup tekrar başlatın.(Sürücüyle gelen diğer yan uygulamaları sonra da kurabilirsiniz.) Bu işlemden sonra sorun devam ediyorsa başka yerlere bakmak lazım.(Monitör, kablolar vs.)