Şimdi Ara

GÖRÜŞERİNİZE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 40000 civarı bütçe ile otomatik araç alma arefesindeyim. güvenlik donanım olarak biraz dolu olsun istediğimden karşıma cruze çıkıyor. alternatiflerine bakınca 2010 2011 focus otomatik, yine aynı model civarı megane modelleri çıkıyor. modellerin tamamı 1.6 atmosferik motorlu araçlar. forumlarda baktığım zaman herkes cruze un yakıt tüketiminden dert yanmış fakat alternatiflerine bakınca onlar da farksız değil. araçları lpgde kullanacağımı varsayarsak 80000 km civarı megane, focus 2,5 mu önerirsiniz yoksa 30000 km civarı 4,5 bin tl daha uygun fiyatlı cruze mu.

• Cruze kullanıcısıyım, sorularınız varsa cevaplarım, focus ve meagne kullanmadım onlar hakkında yorum yapamam ama aynı paraya, hatta daha ucuza daha düşük km li ve daha yeni cruze almak çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Ocak 2017; 22:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Cruze kullanıcısıyım, sorularınız varsa cevaplarım, focus ve meagne kullanmadım onlar hakkında yorum yapamam ama aynı paraya, hatta daha ucuza daha düşük km li ve daha yeni cruze almak çok daha mantıklı.

Merhabalar size denk gelmem çok iyi oldu. dediğim gibi otomatik cruze düşünüyorum senede 15000 km civarı yol yaparım memurum memlekete git gel. istanbulda yaşıyorum trafik malum, lpgde araç diğer herhangi bir 1,6 at araçlara göre çok mu farklı bir yakıt tüketimi sergiliyor da insanlar bu kadar önyargılı? konfor süspansiyon sorunsuzluk olarak önerir misiniz? 20000 km civarında bir otomatik aracı 40000 civarı bir paraya almak gerçekten mantıklı geliyor.
  • up
  • Ford derim

• ogretmenx O kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 yıl/62 bin kilometredir kullanıyoruz aracı, 1.6 atmosferik otomatik c sınfı araç ne kadar yakıyorsa cruze da o kadar yakar. 25 km ortalama hızla kullanıma bağlı 13-14 litre LPG tüketimi var, tamamı izmir şehiriçi . Uzun yolda 3 kişi+ full bagaj ve klima açık şekilde 90 a sabitleyerek 7.5 litre LPG yakmışlığım var, ayrıca bunlar pompa verisi, kesin bilgiler yani. Bugüne kadar da hiçbir sorun çıkarmadı araç, bakımlar harici servise uğramadık çok şükür. Aracın konforu gayet iyi, bizim araçta 16 inç jantlar var, derin çukurlar olmadığı sürece sert hissettirmiyor fakat süspansiyonlar olması gerekenden bir tık sert, ama bu sertlik de yol tutuşa katkı sağlıyor, aracın yol tutuşu oldukça iyi. Parasına göre piyasadaki en iyi araç benim gözümde.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    otomatik mi hocam sizin araç. ben de sizin gibi düşünüyorum kaldı ki km düşüklüğü ve temizlik bakımından bu fiyat seviyesinde başka araç yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ogretmenx O kullanıcısına yanıt
    Evet otomatik vites, parasına göre rakipsiz bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Ocak 2017; 22:46:15 >
  • teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • Rica ederim, hayırlısı olsun.

• 2014- 2015 model 2. El mitsubishi attragelere da bakin. Veya su an sifiri 53000 lira sifirda dusunebilirsiniz. Incelemenizi oneririm.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    o modelleri de gördüm hocam araba güzel fakat gerçekten tasarım faciası insan biraz soğuyor o tasarımı görünce.
  • Yasiniz genc herhalde, tasarim dusuk butceniz varsa hele bakmaniz gereken son kriter bence. Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Yasiniz genc herhalde, tasarim dusuk butceniz varsa hele bakmaniz gereken son kriter bence. Hayirli gunler.

yaşım 26, bütçem 40000 tl, bir sene uğraşıp didinip biriktirdiğimiz parayla araç alırken isteklerimizden kısmamızı gerktiren sistem utansın ne diyelim. bulgarın bile çöp sayıp almadığı araçlar için birbirimizi yiyoruz. güvenlikten ödün verip yakıt tüketimi için araç alıyoruz. gözümüze hoş gelen aracı alamayıp japonun el arabasını alıyoruz. millet olarak şanssız bir dönemde yaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenx -- 17 Ocak 2017; 23:27:29 >
  • Valla hic de el arabasi sayilmaz ic hacmi c segmenti araclar kadar genis.450 litre bagaji var tum dunyada satilan bir arac. Dunyanin en az yakan atmosferik motoruna cvt sanzimana sahip. Donanim olarakta yok yok. Bence yakindan gormeden hepten vazgecmeyin.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    şimdi o modele bakıyodum hocam yakıt tüketiminiz sıkışık trafik ve uzun yolda nasıl çekişi ne durumda aracın bayılma yığılma yapıyor mu? aynı fiyat aynı km civarı peugeot 301 ve citroen c elyse var onları nasıl değerlendirirsiniz gerçi onlar 1,6 sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenx

şimdi o modele bakıyodum hocam yakıt tüketiminiz sıkışık trafik ve uzun yolda nasıl çekişi ne durumda aracın bayılma yığılma yapıyor mu? aynı fiyat aynı km civarı peugeot 301 ve citroen c elyse var onları nasıl değerlendirirsiniz gerçi onlar 1,6 sanırım

Japon motorlari ozellikle mivec mitsubishi motoru performans sorunu yasamaz. Arac 940 kg hafif oldugu icin tukerimide dusuk. Sehirici 6-7 litre sehirdisi 5-6 litre arasi tuketir. Tabi surdugunuz mesafede onemli 3km gidip motoru kapatirsaniz her araba cok yakar ama misal cruze gore neredeyse yari yariya az yakar tabi cruze gibi gitmez o ayri mesele. Attragedaki donanim onlarda yok aracta navigasyondan dijital klimaya, anahtarsiz giris calistirmadan cruise controle, 6 havayastigi esp abs vb full guvenlik donanimina hersey mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 17 Ocak 2017; 23:44:58 >
  • quote:

quote:

Japon motorlari ozellikle mivec mitsubishi motoru performans sorunu yasamaz. Arac 940 kg hafif oldugu icin tukerimide dusuk. Sehirici 6-7 litre sehirdisi 5-6 litre arasi tuketir. Tabi surdugunuz mesafede onemli 3km gidip motoru kapatirsaniz her araba cok yakar ama misal cruze gore neredeyse yari yariya az yakar tabi cruze gibi gitmez o ayri mesele.

anladım hocam teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

Japon motorlari ozellikle mivec mitsubishi motoru performans sorunu yasamaz. Arac 940 kg hafif oldugu icin tukerimide dusuk. Sehirici 6-7 litre sehirdisi 5-6 litre arasi tuketir. Tabi surdugunuz mesafede onemli 3km gidip motoru kapatirsaniz her araba cok yakar ama misal cruze gore neredeyse yari yariya az yakar tabi cruze gibi gitmez o ayri mesele.

anladım hocam teşekkür ederim.

Youtube a attrage yada dunyadaki ismiyle mirage g4 yazin motoru hakkinda fikir sahibi olursunuz.

• Cruze çok güzel bi araç. Ama gmnin avrupadan çekilmiş olması vs piyasası çok kapalı kutu yarını çok belirsiz. Ford güzel konforlu fakat şanzıman sorunlu. Aynı seri dizeller patladı o şanzımanla(nitekim yeni powershiftte sorunlu) olası şanzıman masrafı bu bütçe için ciddi sıkıntı olur. Bence tasarım yakıt vs den önce Eğer otomatik zorunluluksa şanzıman durumu 1. önceliğiniz olsun, çünkü şanzıman tamir ve degişim fiyatları dudak uçuklatır cinstendir. Eğer c sınıfı olacaksa honda vs pahalı kaçar diye düşünüyorum. Tavsiyem cvt benzeri olan edc kullanan renault olur bu bütçe için en az maceralı seçenek. Çok kaçmaz avam tabirle ama başınızı da ağrıtmaz. Sınıf düşme ihtimaliniz de olursa jazz düşünülebilir yada tam otomatik tork konventörlü bikaç modele bakılabilir(hyundai eski kasalar). Ben olsam megane yada fluence bakardım C olacaksa. B olabilirse jazz ve mitsubishi colt iyidir otomatikte*.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 18 Ocak 2017; 0:57:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.