Şimdi Ara

gözlerimi sonsuzluğa yumdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 yıl önce şok edici adeta sarsacak bir gün yaşadım dedemle yeniden tartışıyorduk hayalarıma tekme çakıyordu balgam atıyordu ağzıma tükürüyordu derken camdan bak oğlum dedi kısık bir ses tonuyla dedi baktım cansu ablaydı o anda adeta kalbimden vurulmuş gibi şok oldum cansu ablayı bilenler bilir yoksa gerimi dönmüştü o hayallerimdeki cansu abla aşağı indim boğucu bir ses tonuyla ağlıyordu bi kadın ağlamaklı bir ses tonuyla yanıma yaklaştı merhaba edwird dedi bende naber dedim ve ağzından bu cümleler döküldü oğlum sen hayal kuruyorsun anlamadım ne sayıklıyodu bu yoksa dalgamı geçiyordu yoksa rüyadamıydım yeniden hayal kuruyorsun dediğinde yerimden uçarcasına ambulansa bindirdiler hemşirenin yüz ifadesi beni çok korkutmuştu beni yiyecek gibi bi hali vardı iğne vurucam oğlum diyordu korkma sakin ol diyordu ben ise iğne açısını aldırmıyor ve olayı çözmeye çalışıyordum ve durumu anladım mahalle şizofren diye bağırıyordu yani şizofren tanısı koyulmuştu nasıl olurdu çok şaşırmıştım herşey hayalmiydi yoksa dedem bu yüzden çağırmıştı dedem son kez balgam attı ancak biliyordumki hayaldi ve orda uyuşup kaldım uyandığımda ise tımarhanede buldum kendimi hıçkırıklı ses tonuyla son kez dedee diye bağırdım görevliler hemen gelip bağladılar ve farklı yerlerime 3 iğne vurdular hayatıma gözlerimi yumdum derken diyer yatakta ise dedem bağlıydı o şokla adeta şimşek düşmüş gibi hayata gözlerimi yumdu

• quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

arkadaşlar 5 yıl önce şok edici adeta sarsacak bir gün yaşadım dedemle yeniden tartışıyorduk hayalarıma tekme çakıyordu balgam atıyordu ağzıma tükürüyordu derken camdan bak oğlum dedi kısık bir ses tonuyla dedi baktım cansu ablaydı o anda adeta kalbimden vurulmuş gibi şok oldum cansu ablayı bilenler bilir yoksa gerimi dönmüştü o hayallerimdeki cansu abla aşağı indim boğucu bir ses tonuyla ağlıyordu bi kadın ağlamaklı bir ses tonuyla yanıma yaklaştı merhaba edwird dedi bende naber dedim ve ağzından bu cümleler döküldü oğlum sen hayal kuruyorsun anlamadım ne sayıklıyodu bu yoksa dalgamı geçiyordu yoksa rüyadamıydım yeniden hayal kuruyorsun dediğinde yerimden uçarcasına ambulansa bindirdiler hemşirenin yüz ifadesi beni çok korkutmuştu beni yiyecek gibi bi hali vardı iğne vurucam oğlum diyordu korkma sakin ol diyordu ben ise iğne açısını aldırmıyor ve olayı çözmeye çalışıyordum ve durumu anladım mahalle şizofren diye bağırıyordu yani şizofren tanısı koyulmuştu nasıl olurdu çok şaşırmıştım herşey hayalmiydi yoksa dedem bu yüzden çağırmıştı dedem son kez balgam attı ancak biliyordumki hayaldi ve orda uyuşup kaldım uyandığımda ise tımarhanede buldum kendimi hıçkırıklı ses tonuyla son kez dedee diye bağırdım görevliler hemen gelip bağladılar ve farklı yerlerime 3 iğne vurdular hayatıma gözlerimi yumdum derken diyer yatakta ise dedem bağlıydı o şokla adeta şimşek düşmüş gibi hayata gözlerimi yumdu

edwird iyisin koçumda f rmtr'yi taşıyon buraya yeni şeyler yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glikoz surubu -- 2 Şubat 2012; 23:46:39 >

• orda yazdıklarımı burda gören olmadğı için arkdaşların üzülmesini istemem
  • ayrıca iyi geceler
  • şu bebenin eski konularına bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

şu bebenin eski konularına bakın.

bebe demen onurumu kırdı ayrıca eski konularımda ne varmış =(
  • yardımcı olacak yokmu nasıl kurtulurum ben burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

orda yazdıklarımı burda gören olmadğı için arkdaşların üzülmesini istemem

ben ordayım nickim lordofthepanpas
  • kaybol lan kopyacı
  • Senin amcaoğlunun durumu nasıl...
  • ayıp lan ayıp
  •  gözlerimi sonsuzluğa yumdum
  • **** yazilmiyor mu? Herkes f r mtr yaziyo da

Edit; anaaa yazilmiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTosbaga -- 23 Nisan 2014; 17:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.