Şimdi Ara

Gözlük kullananlar baksın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 yaşindan beri gözlük kullanıyorum. Gözluğu çikarinca göz altinda morluklar,yıpranmalar çok belli oluyor.Arkadaşlarım dalga geçiyor "torbacilara benziyorsun geri tak" diyorlar Gözluk kullanan insanlarda genel bir sorun mudur ? Lense geçersem morluklar gider mi ?
    Not:uykum düzenli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözlük Kullananların Dikkatine: Göz Altı Morlukları Hakkında Doğrular

Gözlük kullanmak, çeşitli nedenlerle göz altı morluklarına yol açabilir. Gözlüklerin burnun üzerine uyguladığı baskı, damarların tıkanmasına ve kan birikmesine neden olarak morluklara yol açabilir. Ayrıca, gözlük çerçevesinin göz altlarına sürtünmesi de cilt tahrişine ve morarmaya neden olabilir.

Gözlük takan kişilerde göz altı morluklarının oluşmasını önlemek için alınabilecek bazı önlemler şunlardır:

• Doğru Gözlük Seçimi: Yüzünüze tam oturan, fazla baskı yapmayan gözlükler tercih edin.
    • Gözlük Çerçevesinin Ayarlanması: Gözlük çerçevesini, göz altlarına baskı yapmayacak şekilde bir optik uzmanına ayarlatın.
    • Gözlüklerin Düzenli Temizliği: Gözlük çerçevesini düzenli olarak temizleyin, böylece göz altlarına sürtünme yapmaz.
    • Cilt Bakımı: Göz altı bölgesini nemlendirin ve güneşten koruyun. Güneş ışınları morlukların görünümünü daha da belirginleştirebilir.

Gözlük kullanmak göz altı morluğu yapar mı sorusunun cevabı evet olabilir. Ancak yukarıda belirtilen önlemleri alarak bu sorunu en aza indirebilirsiniz. Gözlükten dolayı göz altı çökmesi yaşıyorsanız, altta yatan tıbbi bir durum olup olmadığını öğrenmek için bir göz doktoruna başvurmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozalti morluklari sadece uykudan kaynaklanmiyor. Bi doktora gorun.

• Bende kullanıyorum bende morluk değilde farklı bir olay var. Gözlüğün camının kapladığı yer farklı yani pandalar gibi duruyorum gözlüksüz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluPortakal

Bende kullanıyorum bende morluk değilde farklı bir olay var. Gözlüğün camının kapladığı yer farklı yani pandalar gibi duruyorum gözlüksüz :D

Renk olarak mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

quote:

Orijinalden alıntı: LimonluPortakal

Bende kullanıyorum bende morluk değilde farklı bir olay var. Gözlüğün camının kapladığı yer farklı yani pandalar gibi duruyorum gözlüksüz :D

Renk olarak mi ?

Biraz daha koyu o kısım. Güneş yanığı gibi
  • durumumuz yoktu bakamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lens takma cizdiremezsin sonra.morluklar bendede var gözlüğü biraz ileri alabilirsin

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Gözlukten dolayi olmasi sevindirdi. Sorun bizde olmasinda. 17 yaşindayim 3 yildir numara ilerlemiyor. Seneye ilerlemezse ameliyat olabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Gözlukten dolayi olmasi sevindirdi. Sorun bizde olmasinda. 17 yaşindayim 3 yildir numara ilerlemiyor. Seneye ilerlemezse ameliyat olabilir miyim ?

Hayır. Cizdirirsen ilermeye devam eder. 25 yaşını beklersen (daha erkende olabilir el rontgeni cektirmen falan lazım) göz ilerlemenin durur o zaman cizdirirsin. Doktor etken cizdirirsen 1 senede ilk haline döner demişti.

• Oo gakkom nasilsin
    Bende gozluk takiyorum,en iyisi gozluk ama lens alcam dusunuyorum

• Benim de oyle maalesefSeneye veya 2 yila cizdiricem muhtemelen ama lens simdilik zor geliyor.

• kemik çerçeve tercih edersen morarmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

kemik çerçeve tercih edersen morarmaz

Kemik zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega

Oo gakkom nasilsin
    Bende gozluk takiyorum,en iyisi gozluk ama lens alcam dusunuyorum

Ooo iyiyim sen nasilsin. Çoktandir görmuyordum seni.
    Bende lens dusunuyorum ama ameliyat olmak zorlaşiyormuş :( sen 22-23 yaşindaysan git çizdir kurtul

• Evet kanka yokum iphone bolumundeyim daha cok.
    Yas 18 de cizdirmeyi dusunmuyorum

• Yoo morluk falan yok

• Bende de pek yok ama üç yaşından beri taktığımdan benim burnum yamuldu gözlük yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Benim de oyle maalesefSeneye veya 2 yila cizdiricem muhtemelen ama lens simdilik zor geliyor.

Lens çok kolay be öyle el falan yıkamayın ben yıkamıyorum 2 haftada bir de suyunu değiştir yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forecast

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Benim de oyle maalesefSeneye veya 2 yila cizdiricem muhtemelen ama lens simdilik zor geliyor.

Lens çok kolay be öyle el falan yıkamayın ben yıkamıyorum 2 haftada bir de suyunu değiştir yeter

Bu yasimda hap yutmaya yeni basladimLens fazla zor bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.