Şimdi Ara

GÖZLÜKÇÜ OLANLARA SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba degerli bilgilerinizle talibim. ben optisyenlik ogrencisiyim ve haziranda bitiriyorum..yeni dukkan arayisim var

1)ne tavsiye edersin devir mi yoksa sifirdan mi dizeyim
    2)hastane önu mu islek cadde mi
    3)eger sifir dizersem bana ne kadara malolur
    hangi ekipman ne kadar vs
    4)ortalama ciroda kâr marjlari tahmini kaç oluyor
    5)recete basina ortalam kar ne oluyor

sizi sıkıyorum biraz ama yardimlariniz önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var mi bilen

• kardeşim 1.5 yıldır gözlük sektöründeyim. sana şöyle söyliyim büyük firmalar varken dükkan açarsan ekmek yiyemezsin %15 falan yeme şansın var. elit optik, atasun, mert optik tarzı firmalar varken yedirmezler. niye diye sorucaksın. sen açtın dükkanı diyelim. osse gözlüğün tanesini 175 200 belki daha pahalıdan alıcaksın. e kar etmen için bunu yüksek fiyattan satman lazım 350 400. elit optik 2 tanesini 400 e veriyor. adam binlerce mal çekiyor merve optikten. eskiden optisyenlik çok iyiydi. iyi kötü bi dükkan açıp reçeteden götürüyodun olayı. şimdi öyle değil. reçeteyi alan atasuna koşuyor niye çok ucuza gözlük veriyor adamlar. bence iyi düşün. yakın arkadaşlarım var optisyen olan. hepsi ağlıyor. optisyende olsan bir firmaya girdiğinde satış danışmasın. bütün gün ayaktasın. normal personelden en fazla 500-1000 lira arası fazla alırsın o da diplomanı kullandırırsan. seçim senin sen düşün kendin karar ver.

• Tek başıma gittiğimde 720₺ çerçeve + 320₺ cam için para istediler, babamla gittiğimizde toplam 700₺’ye aldık.

Gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 2 Mart 2019; 23:10:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    eyvallah birader cevap icin fakat osse gozlugu fena halde kazikliyorlar seni tabi modeleden.modele degisir fakat gelisi ort 100 110 tl civari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.