Şimdi Ara

GPS ile nasil hız ölçebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gps yardımı ile aracımın hızını ölçmek istiyorum

cep bilgisayarım hp business navigator ve gps destekliyor

herhangi bir program yüklemem gerekirmi ayrıca nasıl ölçülüyor yardımcı olursanız sevinirim

• Bu tamamen cep telefonunuzla ilgili. Harita olmadan da hızı ölçebilirsiniz ancak bunu telefonunuzun kullanım kitapçığından araştırmanız gerekir.
  • benim gps normal olarak hizi da gosteriyor. yazilimsal olarak sorun cozulur bence. gps bolumundeki arkadaslara sorarsaniz daha faydali olabilir.
  • Cihazınızda GPS çipi bulunuyor o zaman yapacağınız tek şey uygun programları yüklemektir. Eğer I-GO MYWAY programını yüklersen hem navigasyon özelliğiyle istediğin adrese gidersin hem de hızını öğrenirsin. Eğer amacın sadece hız ölçmekse şu adresteki gibi bir uygulamaya ihtiyacın var:

http://www.handster.com/product.php?id=2061
  • Garmin yazılımı kullanarak da hızı ölçebilirsin, gps bölümüne bakmanda fayda var.
  • amacın sadece hız ölçmekse GPS tuner kullanabilirsin. www.ppcwarez.org adresine göz at derim.

harita programlarında zaten hız göstergesi oluyor. IGO, navigon, tomtom, destinator hepsinde var.

GPS tuner biraz daha gezdigin yerleri kaydetme istatistiksel bilg amaçlı hatta kml yapıp googe earthten izlyebiliyorsun.. :)

quote:

Orjinalden alıntı: gps-speed

arkadaşlar gps yardımı ile aracımın hızını ölçmek istiyorum

cep bilgisayarım hp business navigator ve gps destekliyor

herhangi bir program yüklemem gerekirmi ayrıca nasıl ölçülüyor yardımcı olursanız sevinirim

• cihazının üzerinde gps alıcısı bulunmuyor. sadece destekliyor. önce Gittigidiyor'dan gps modülü alacaksın. içinden çıkan program zaten sana istediğini verecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gps ile ilgili bölüme danışın daha rahat bilgi alabilirsiniz....
    aynı cihazı kullananlar vardır...
  • gps tuner diye bir program yükledim
    deneyeceğim
    gps aranıyor diyor bir türlü bulamadı belki geniş alanda gps uydularını bulursa çalışır
  • gps i görmesi için üstünde pek bir şey olmaması lazım...
    yani araç içinde kullanırken cam falan olması gerekir üstünde sadece....
    vitesin oraya koyarsanız almayabilir.....
  • Kusu takip ederseniz size yardimci olur :)
  • GPS her yerde gösteriyormu ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.