Şimdi Ara

Gpu Kullanımı %0 Oluyor.. 7790 !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut yine lanet olası bir 7790 sorunu ile karşı karşıyayım artık bu karta resmen lanet ettim.. Neyse sorunuma geleyim oyunlarda GPU kullanımı %0-100 arası gidip geliyor özelliklede Saints Row 4 Counter Strike Source Counter Strike Global Offensive gibi oyunlarda bu sorun başıma geliyor SR4 optimizasyon özürlü bir oyun olabilir ama CSS ve CSGO gibi oyunlarda neden bu sorunlar ile karşılaşıyorum diğer denediğim oyunlardada bu sorunlar mevcut GPU kullanımı %100 sabit olmuyor hiçbir zaman sinirimi bozmaya başladı bu durum ayrıca şuanda en güncel driver 13.12 whql sürücüsü yüklü zaten bu driver dısında baska driver kurunca mavi ekran donma hataları meydana geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar birde şunu eklemek istiyorum çözünürlüğüm 1360x768p bu özünürlükte Ultra High Medium Low gibi detaylarda SR4 ü açınca veya CSS acınca bir fark olmuyor özellikle SR4'te ister Ultra ister Low olsun yinede 20-30 FPS ye düşüyor arada yükseliyor bu rakamlar ama bu sorunun karttan kaynaklı olacağını düşünüyorum bilmem siz ne düşünüyorsunuz yanlışım varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Not : NFS Hot Pursuit Counter Strike Global Offensive Counter Strike Source Saints Row 4 gibi oyunlarda GPU kullanımı %0 oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoey26 -- 24 Aralık 2013; 4:13:08 >

• Display Driver Uninstaller ile silip 13.4 sürücüsünü deneyin yine olmazsa 7790 zedeler kervanına katılmış olabilirsiniz.
  • Benim kartımda da oyun oynarken GPU kullanımı %87 ile %100 arası değişiyor anlık olarak. Bu normal değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar sistemim imzamda mevcut yine lanet olası bir 7790 sorunu ile karşı karşıyayım artık bu karta resmen lanet ettim.. Neyse sorunuma geleyim oyunlarda GPU kullanımı %0-100 arası gidip geliyor özelliklede Saints Row 4 Counter Strike Source Counter Strike Global Offensive gibi oyunlarda bu sorun başıma geliyor SR4 optimizasyon özürlü bir oyun olabilir ama CSS ve CSGO gibi oyunlarda neden bu sorunlar ile karşılaşıyorum diğer denediğim oyunlardada bu sorunlar mevcut GPU kullanımı %100 sabit olmuyor hiçbir zaman sinirimi bozmaya başladı bu durum ayrıca şuanda en güncel driver 13.12 whql sürücüsü yüklü zaten bu driver dısında baska driver kurunca mavi ekran donma hataları meydana geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar birde şunu eklemek istiyorum çözünürlüğüm 1360x768p bu özünürlükte Ultra High Medium Low gibi detaylarda SR4 ü açınca veya CSS acınca bir fark olmuyor özellikle SR4'te ister Ultra ister Low olsun yinede 20-30 FPS ye düşüyor arada yükseliyor bu rakamlar ama bu sorunun karttan kaynaklı olacağını düşünüyorum bilmem siz ne düşünüyorsunuz yanlışım varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Sen hala değiştirmedinmi? , Asusun bozuk 7790 parti ürünü denk gelmiş.. Zaten Sorun yaşıyan çok fazla.. Ve fiyatıda diğerlerine göre ucuz.. iade edip başka kart alın. Bunu driver ile felan çözemezsiniz.. bozuk parti ürün.

• Hocam götürdüm komple sistemi verdim mavi ekran donma sorunlarım var dedim test edip geri verdiler sistemde bişey yok diye kafayı yiyeceğim hocam ya şu lanet karttan bi kurtulmak istiyorum az önce Need For Speed Hot Pursuit almıştım Steam'den onuda denedim GPU kullanımı %0 oluyor anlık kasmalar başlıyor bunu Vatandaki arkadaşlara ispatlamam lazım yoksa bu kart kırıcam bir daha da asus alanın....
  • Galpath G kullanıcısına yanıt
    Hocam driver değiştirmekten ben bıktım 13.12 sürücüsünden başka sürücüyü kurunca mavi ekranlar ve donmalar baş gösteriyor..
  • Hocam sizde hangi driver yüklü birde hangi oyunlarda test ettiniz mesela bende BF3 de en düşük %70 oluyor genelde %100 de çalışıyor ama BF3 haricinde çoğu oyunda GPU Load %0 oluyor nerden aldım bu kartı anlamıyorum ya :/
  • Konuyu açıklayan uzun bir yazı yazın ve direk garanti birimine kendiniz gönderin Vatandan falan aldısanız hiç uğraşmayın Vatanla falan örneğin Çizgi ise Çizgi direk onlara gönderin önce telefonla arayın tam adres alın alan farklı belki benim harddiskim bozulmuş önce vatana götürdüm garanti dışı olmaz dediler ben direk firma ile konuştum gönderin bi inceyelim dediler sonra yeni harddisk gönderdiler aracı kurumları aradan çıkartın
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Hocam son bir kez gideceğim gerekirse ortalığı karıştıracağım kesinlikle bu cihazın servise gitmesini istiyorum diye adamlara komple sistemi verdik test edin diye adamlar kaldık 2 tane test programı kurup 10 dk bile değil test edip kapatmışlar ayrıca hiçbir driver kurulmamış ben özellikle bıraktım ki driverları tek tek deneyip kartın sorunlu olduğunu görsünler diye adamlar ne driver kurmuşlar nede oyun kurup test yapmışlar özelliklede belirtmiştim orda şu vatan kadar ucuz zaten bir yer olsada vatanın eline kalmasak keşke..
  • Arkadaşlar bu sorun karttan kaynaklanıyor demi Fx 6100 7790'a darboğaz yapacağını hiç sanmıyorum çünkü..
  • quote:

Arkadaşlar bu sorun karttan kaynaklanıyor demi Fx 6100 7790'a darboğaz yapacağını hiç sanmıyorum çünkü..

Hayir hocam yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darboğaz yapmaz onu geçelim , sorun muhtemelen kartın kendisinde.Daha 7790 alıp mutlu olan görmedim,çok çok sorunlu bir kart.İmkanınız varsa değiştirmeye bakın.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Hocam götüreceğim nerden aldım bu kartı lanet olsun böyle karta ya sistemde işlemci yük altında 70 dereceye cıkıyor ona bir termal macun uygulayacağım ama işlemcinin ısınması GPU Load ı etkileyeceğini sanmıyorum cünkü çok sık %0 a düşüyor
  • quote:

Hocam götüreceğim nerden aldım bu kartı lanet olsun böyle karta ya sistemde işlemci yük altında 70 dereceye cıkıyor ona bir termal macun uygulayacağım ama işlemcinin ısınması GPU Load ı etkileyeceğini sanmıyorum cünkü çok sık %0 a düşüyor

Direk aldığın yere götür herkes bu karttan şikayetçi de falan sakın macun falan işine girme garanti dışı kalır.
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Götüreceğim hocam zaten macunu işlemciye sürecektim zaten karta değil yükte işlemci 70 derece cıkıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.