Şimdi Ara

GRANDE PUNTO - FORD FİESTA Sizce Hangisi Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grande Punto 1,3 Multijet Dinamik 2006 Model 121000 km, 20500 TL araç ile

Ford Fiesta 1,4 TCDİ Comfort 2008 Model 84000 km, 23000 TL araç arasında kaldım...

Araçların ikisinide hiç kullanmadım sizce hangisini almalıyım....

NOT: Bu hafta sonu bu araçlardan birisini almam gerekiyor....

SİZCE HANGİSİ ALINIR?????

• Grande punto daha konforlu, motoru daha verimli ve uzun ömürlü Fiesta'nın 2.eli puntoya göre daha hızlı, klasik ford sağlamlığı ve yol tutuşu. İki araçta sizi üzmez. Benim tercihim Punto olurdu.
  • Punto konfor , genişlik , ekonomi sunar.

Fiesta sağlamlık , yol tutuş sunar.

Güvenlik olarak aralarında fark yoktur bence. İkiside güvenlikte normaldir.
  • Grande Punto derim.Hem daha şık hem daha konforlu
  • punto
  • Fiestanın süspansiyonlarının çok sert olduğu herkes tarafından dile getiriliyor.Ayrıca fiesta tasarım olarak güzel olabilir ama hem dıştan hem de iç mekan olarak Grande punto ya göre tatmin etmeyecek bir araç.Fiesta nın arka koltuğu bana palio dan bile dar gelmişti.O yüzden grande punto derim.Bu araç bu kadar satış rakamlarını ön tasarımı sayesinde yakalıyor.Geri kalan bütün disiplinlerde bence iyi bir araç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Fiestanın süspansiyonlarının çok sert olduğu herkes tarafından dile getiriliyor.Ayrıca fiesta tasarım olarak güzel olabilir ama hem dıştan hem de iç mekan olarak Grande punto ya göre tatmin etmeyecek bir araç.Fiesta nın arka koltuğu bana palio dan bile dar gelmişti.O yüzden grande punto derim.Bu araç bu kadar satış rakamlarını ön tasarımı sayesinde yakalıyor.Geri kalan bütün disiplinlerde bence iyi bir araç değil.

kesınlıkle haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam puntoyu seçerim
  • punto.
  • evo kullanıcısı olarak kesinlikle punto derim aracımı alırken arada kaldığım 2 araçtı ikiside genişlik rahatlık istiyorsanız punto derim.Yakıt değerleri sizi üzmez gayet ekonomik bir araç ve 2008 fiesta ya göre daha hoş bir kasaya sahip.
  • Arada 40 bin km fark ve 2 sene var modelde...Tercihim Fiesta olur...Alırsın Ford, olursun Lord...
  • çok pahalı ikiside o kadar etmez
  • Bende grande punto kullandım hiç sıkıntı yapmadı ve çok ekonomikti ben çok memnundum özellikle city direksiyon çoğu zaman park yaparken büyük rahatlık bu nedenle puntoyu öneririm ancak fiesta daha yeni ve km haliyle az bu nedenle fiestada düşünülebilinir, iki aracınca kaporta durumunu göz önüne alın.Ayrıca punto dinamikse comfort fiestadan daha çok donanım sunar.
  • bu iki araç arasında yaş farkı, km farkı olduğu için fiesta derim ama aynı yaşta aynı km de punto
  • punto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto ama 2007 ve üzeri model olsun. 2007 den sonra ufak tefek sıkıntılar giderildi özellikle city motoru arızası giderildi

birde ben de aynı bütçede araç bakarken punto ve fiestalara bakıyordum. 84 bin kmde 2008 fiesta bulmak imkansızdan daha zor. hepsinin km düşürülmüş genelde aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 29 Haziran 2012; 14:12:29 >
  • Fiesta sağlamlık yol tutuş yakıt tüketimi olarak daha başarılı punto ise donanım ve işlevsellik olarak fiestaya göre daha avantajlı bence fiestayı tercih edin
  • evet arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim.

donanım olarak punto daha iyi haklısınız... ama km ve yaş anlamında ve sağlamlık konusunda fiesta daha iyi gibi geliyor.

kmsi düşürülmüş araçlar piyasada çoko fazla olduğu için güvenmek imkansız gibi birşey...

ayrıca fiesta 84000 km de olduğu için beni düşündürüyor çünkü 90000 de yapılması gereken bir ağır bakımı söz konusuymuş tama olarak bu konuda bilgim de yok...

puntoda ise 2006 modellerde kronik denen arızanın çok olduğu söyleniyor..... bu arızayı kendimiz gideremiyormuyuz yani çok mu pahalıdır....

yani işin özü arkadaşlar yaklaşık olarak 6 aydır araç bakıyorum.... inanın artık araç almaktan soğudum ve kesinlikle bu iki araçtanda nefret eder durumdayım..

hangisini alırsam alayım severek binmeyeceğim kesin.... mecburiyet olmasa hiç araba falan almayı düşünmüyorum...

yarın gidip ikisinide servise götüreceğim artık şansıma ne çıkarsa gözüm kapalı alıp bineceğim..... nalet olsun kimsenin kimseye güveni kalmamış artık...

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden09 -- 29 Haziran 2012; 14:55:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Fiesta sağlamlık yol tutuş yakıt tüketimi olarak daha başarılı punto ise donanım ve işlevsellik olarak fiestaya göre daha avantajlı bence fiestayı tercih edin

kesınlıkle punto
  • eski fiesta kütük gibi araba ben puntoyu seçerdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.