Şimdi Ara

'Grim Fandango'cular buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar güzel bir oyunun adının tekrar anılmasını istedim.Bu oyun hakkında görüşleriniz nelerdir?

• Ne yaptın hocam sen.Bu oyun hakkındaki görüşlerimi yazsam site çöker
  • Bu oyunun Full Türkçe yaması çıkmıştı. Oynayamanlar için çok iyi bir fırsat
  • ben bi ingilizce bide türkçe bitirdim ama türkçesi çoooooooooooook zevki bazı diyaloglarda oyunu fln bırakıp gülmekten yerlere yattım.

yamayı yapanın emeğine sağlık...
  • yamayı yapan alperkurt arkadaşımız.msn den çoook iyi anlaştığım birçok alışverişte bulunduğum kişidir.melek gibi bir insandır.harika bir insan gerçekten ...
  • Eski bir oyun sanırsam

Ben oynama fırsatı bulamadım konusu falan nasıl gerçekten çok övdüler ama...
  • Çok övülen bir oyun diye demosunu indirmiştim ama becerememiştim oynamayı.
  • nasıl bişey ya bu ss falan koysanız
  • türkçesini nerden buluruz diyede bi bilgi alsak.
  • nası bişe bu
  • benim icin konu acmissiniz babalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

nası bişe bu

Adventure tarzı bir oyun atmosfer,müzikler,sesler... ya böyle olmaz oynaman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Eski bir oyun sanırsam

Ben oynama fırsatı bulamadım konusu falan nasıl gerçekten çok övdüler ama...

Oyun ölüler ülkesinde geçiyor.Ölen her insan cennet ya da cehenneme gitmeden önce bu dünyadan geçmek zorunda.Bizim oynattığımız Manuel Calavera karakterinin çalıştığı şirket ölüleri öbür tarafa geçiren bir kurum.(Bilet aracılığıyla deniz,hava veya tren yoluyla) Fakat yönetimdeki bazı çıkarcı kişiler cennetlik insanların bilettlerini zengin kişilere vermeye baslar.Manuel durumun farkına varır...
  • Herkes oynasın bu oyunu, yamasıyla birlikte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.