Şimdi Ara

GT 1030 almali miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem kisitli olduğu için gt1030 almayi düşünüyorum testlerine baktim 750ti'den 5-6 fps daha az veriyor sadece ve oyunlari medium ayarlarda 30 fps oynatabiliyor, 64 bit olmasi kafami kariştirdi ama, max 400 tl bütçem var çünkü ram psu da alacağim, ekranim 1600x900 göz önünde bulundurmanizi isterim.

• İkinci el Rx 460 filan al o paraya. İlla sıfır olacak diye Gt1030'a o para yazık günah bence.
  • Bitine bakmayın önemli olan somut olarak ne performans verdiğidir. Youtube'da gt 1030 ve istediğiniz oyunu yazıp performansına bakabilirsiniz, kısıtlı bütçede sıfır sistem toplayanlar için alınabilecek bir kart
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    youtubedeki testlere baktim witcher 3 mesela orta ayarlarda 30 fps verebiliyor, o kadar kötü değil hani, rx460 2. el nereden bulayim ben
  • deno333 D kullanıcısına yanıt
    İşinizi görür. 750Ti'den çok aşağı kalır bir kart değildir. 30 Watt civarı da elektrik yakıyor o açıdan da artısı büyük. Ancak sakın pasif soğutmalı almayın. Kasanızda iyi bir hava akışı yoksa kart soğumaz, oyun oynayamazsınız. Öte yandan Sahibinden.com ya da forum üzerinden ikinci el bir RX 460 alırsan gündüzle gece arasındaki fark kadar performans farkı görürsün. RX 460 elindeki monitörün çözünürlüğüyle çoğu oyunda Ultra'da 60 FPS verir.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    gt 1030 alirsam psu da alirim hem eski bendeki şu an 300 WAtt mecbur almam gerek yenisini. Sahibinden. com'a baktim güvenli e-ticaret sistemiyle satilmiyor hiç satilsa da çok pahali, forumda varsa lnkatarsaniz sevinirim, ayrica bilgisayarcida bir kaç ekran karti denemiştim ama ekrana görüntü gelmedi, anakartim eski diye mi acaba? P8H61-M anakartim.
    Anakartınızda sıkıntı yok. Yeni nesil ekran kartları(RX 4XX ve GTX 1XXX serileri) analog monitörlerle çalışmıyor. Büyük bir şehirdeyseniz elden teslim alırsınız diye yazdım. Forumda referanslı birilerinden önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapabilirsiniz. 400 TL'ye RX 460 rahatlıkla bulursunuz. 1030 alırsanız PSU almanıza gerek yok, zaten 30 Watt çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    RX 470 mi PS4 mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    analog möntör derken sadece vga girişili olan mi? bendeki öyle illa monitörü mü değiştirmem gerek yoksa dönüştürücü alsam yeter mi? denediğimkartlar hd serisindendi ama hd kaç bilmiyorum, düşük seviyelerdi o kesin.
  • Aktif dönüştürücü almanız yeterli. 30-50 lira arası fiyatları var. Ben de öyle kullanıyorum.
  • Rocha R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevaplar için ama bilgisayarciya gittiğimde düşük watt isteyen 2. el kartlari takmasina rağmen görüntü gelmedi ekrana, daha ayrinti vereyim, ekran kartina sadece ekrandan gelen kabloya bağladi dönüştürücü ile, ekran da tüplüydü nasil gelmedi anlamadim şimdi ben sipariş ettipimde ya yine görüntü gelmezse ne yapacağim?
    Şu anda sisteme takılı bir kart var mı? Belki anakartın PCI-E slotu bozuk olabilir. Aklıma başka bir olasılık gelmiyor.
    kart takili değil 2 tane vga girişi vardi biri kartindi o da yok artik üsttekine taktim o da onboard oluyor sanirim, PCI-E slotu bozuk olunca anakarti mi değiştirmemiz gerekir?
    Tabi. Ancak ben öyle bir sorunun olduğu kanısında değilim. Bu çok zor bir ihtimal. Muhtemelen adamın ikinci el kartları bozuktu ya da güç kablosu vs. bağlamak gerekiyorken bağlamadı arkadaş. HD serisinde işe yarayacak 75W altı kart yok benim bildiğim kadarıyla...
    tamam o zaman çok teşekkürler cevaplarin için
    az önce şöyle bir 750ti buldum vatanbilgisayarda 450 TL'ye satiliyor hem de vga girişi de var! her şeyi mükemmel ama sipariş edemiyorum internet üzerinden bir yolu var mi?http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html
    İnternet üzerinden gelmiyorsa internet üzerinden gelmiyordur. 450 TL vereceksen sıfır RX 560 var hocamhttps://www.bilisimport.com/urun/sapphire-rx-560-2gb-gddr5-128bit-pulse-dp-hdmi-dvi-11267-02-20g

750ti 45 fps veriyorsa bu kart 60 verir arada ciddi fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla bilinmedik sitelerden de alişveriş yapmak mantikli gelmiyor bana, hem 750ti nin va girişi de var dönüştürücüyle de uğraşmak zorunda kalmam, mağazayi arasam öyle istesem olmaz mi?
  • bence yıl olmuş 2017 gt1030 almamalısın onun yerine rx 460 veya rx 460 dan daha iyi bir kart olan ucuza bulursan gtx 1050 ti alabilirsin şuan fiyatlar uçtu tabi de denk gelirse yani.
  • Ne beklediğine bağlı. Eğer düşük enerji çeken kart isterim ve csgo tarzı oyunlar oynarım dersen yeterli. GTA, Battle field 1 vs oyunlar oynayacaksan minimum 1050 olmalı alacağın kart.
  • skyrimi enb ile oynamayi düşünüyorum, ama açarsa witcher 3 oynarim orta ayarlarda da 30 fps veriyor benim için yeterli, aldiğimda da bende bu fpsyi verir mi üstteki sistemle?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.