Şimdi Ara

GTS 250 VE PHYSX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemci olarak : Amd phenom II x2 550BE almayı düşünüyorum

Ekran kartı olarak Gts250 Ye karar verdim...Nvidia seçmemin nedeni physx desteğiydi...

forumlarda bir sürü şey okudum ancak karara varamadım

sorum şu Physx desteği oyunlarda açılınca fps'em düşer mi ?

• düşer tabi ki ama bazılarının bahsettigi kadar kötü degil
    mesela batmanda kapalı iken 100 fps acınca 50ye düsüyor , yarıyarıya fps kaybı var ,kullanıssız diyor adam oynamadan, denemeden
    ama zaten batman fps oyunu degil o kadar fpsye gerek yok 45-50 fps ile de cok akıcı oynanıyor merak etme
    oyunu bitirmedim oyunda 1 tane bossta fps baya düsüyordu physx i kapayıp gectigimi hatırlıyorum onun dısında akıcıydı merak etme, zaten gts 250 fiyatına hd 4850 ve hd 5750 var, gts 250 almak en iyisi
  • Fps biraz düşer tabiki, sonuçta işlemcinin yükünü de kart üstlenmiş oluyor.Ama görsellere baktığınızda bu düşmeye değdiğini görürsünüz.
  • GTS 250 mevcut physx destekli oyunlar için yeterli. En fazla zorlandığı oyun ise Batman AA ve Cellfactor. Cellfactor ü oynayan kalmadı ama oyunda herkes etkileşime girebiliyor. Batman AA ise Physx i çok güzel kullanan bir oyun sıfırdan kart alanlar için mantıklı seçim GTS250. Ama sadece mevcut oyunlar için diyorum bunu. Mesela Mafia 2 çıkacak. Tek bildiğim o oyunu tek GTS 250 ile değil ek GTS250 ile oynanması gerektiği.
  • evet şu anda gts 250 ucu ucuna yeter physx için ama çıkacak oyunlarda yetecek gibi görünmüyor
    physx ı severim ama o kadar performans kaybına yol açmasını da hiç aklım almaz
  • Kullanacağınız sistemin tamamı nedir (monitör dahil) ? Physx, yerine göre Gtx480' i bile yarı yarıya kısıtlıyor. Yüksek çözünürlükte oyun oynamayacaksanız kart yeterlidir. Yetmediği takdirde (anakarta bağlı olarak) bir kart daha ekleyerek Physx' i daha stabil kullanabilirsiniz.
  • bir kart daha eklemeye param yok açıkçası :D

sistemin tamamı

17'' CRT Philips monitör ( daha sonra değiştiriceğim )

4 gb dualkit ram

500gb caviar black hdd

Asus M4A785TD-V Evo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodf3sT -- 30 Haziran 2010; 15:13:42 >
  • İstediginiz bir oyunun ismini söyleyin phsyx açık ss koyayım. Tabi istediginiz oyun bende varsa.
  • ss koymana gerek yok uğraşma hiç,sen istediğin physx destekli oyun aç bana fps düsüyor mu söyle :D bu bana yeterli...ve ekran kartın ne ? gts 250 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodf3sT

ss koymana gerek yok uğraşma hiç,sen istediğin physx destekli oyun aç bana fps düsüyor mu söyle :D bu bana yeterli...ve ekran kartın ne ? gts 250 mi

Tabiki fps düşecek, bu kaçınılmaz...
  • herkes fps düşücek diyor...peki o zaman Gts250 almalı mıyım ?
  • quote:

herkes fps düşücek diyor...peki o zaman Gts250 almalı mıyım ?

Gezegende, PhysX açıldığında fps düşürmeyen kart yok maalesef, ve öyle bir kartın da çıkacağını sanmıyorum.GTS250 şuan için PhysX + oyun grafiklerine yetecek min. karttır.
  • Herşey acık 1360x768 çözünürlük...

Kapalı:
     GTS 250 VE PHYSX

Açık:
     GTS 250 VE PHYSX

• quote:

Orijinalden alıntı: Therapzone

Herşey acık 1360x768 çözünürlük...

Kapalı:
     GTS 250 VE PHYSX

Açık:
     GTS 250 VE PHYSX

çok teşekkür ederim uğraştığın için...bana çok iyi referans oldu

• Yarıya yakın bir düşüş olur...
  • ON
     GTS 250 VE PHYSX

OFF
     GTS 250 VE PHYSX

ON
     GTS 250 VE PHYSX

OFF
     GTS 250 VE PHYSX

ON
     GTS 250 VE PHYSX

OFF

GTS 250 VE PHYSX

ON
     GTS 250 VE PHYSX

OFF
     GTS 250 VE PHYSX

Mirror Edge
    ON
     GTS 250 VE PHYSX

OFF

GTS 250 VE PHYSX

ON

GTS 250 VE PHYSX

OFF

GTS 250 VE PHYSX

ON

GTS 250 VE PHYSX

OFF

GTS 250 VE PHYSX

ON

GTS 250 VE PHYSX

OFF

GTS 250 VE PHYSX

@HoLY.oNE 'dan alıntıdır.

• peki gts 250 oyunlarda hd 4850 yi geçiyor mu ?
  • quote:

peki gts 250 oyunlarda hd 4850 yi geçiyor mu ?

Evet geçiyor, GTS250 daha performanslı bir karttır.
  • quote:

peki gts 250 oyunlarda hd 4850 yi geçiyor mu ?

Kırpılmamış GTS250, HD4850 den azda olsa daha iyi bir karttır. Ama physx açmak için yeterli bir kart değildir. Batman'da özellikle, fps düşüşüne dikkat edin. Bir yerde 60 fps den 22-23 fps ye düşmüş physx açılınca. Tabi incelemede kullanılan kartın gtx260m olduğunu gözönünde buşundurmak lazım. Kaldıki çözünürlük 1366*768 gibi düşük bir çözünürlük seviyesi.

1680*1050 gibi çözünürlüklerde GTS250 ile physx açmak ise tam bir hayal kırıklığı yaratabilir. Ama physx beklentisi dışında GTS250 hala yeterli bir karttır, parasını hakeden bir seviyededir.
  • GTS 250 alacağına bunu al;

ASUS EAH5750 FORMULA/DI/512MB DDR5 128BIT

http://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT

GTS 250'den daha performanslı, DX10 ve düşük nanometre teknolojisinin getirdiği bir sürü iyilik...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.