Şimdi Ara

GTU’NE GİREBİLİR MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gençler, kendi üniversite sınavı maratonum olan 2016 yılından bu yana bu foruma takılan ve halihazırda hukuk fak. Okuyup avukat olan bir ağabeyiniz olarak YKS nin açıklandığını öğrenir öğrenmez yine buraya koştum.

kimler yoktu ki bu forumda, bir tane marsupilami vardı tıp isteyen 6 kez falan girdi sınava hiç unutmam. Ne troller ne espriler. Ama benden size tavsiye, üniversite sınavı kocaman bir HİÇ. Nasıl bir insan olacağınızı siz belirleyeceksiniz. Bana soru sorabilirsiniz. İyi forumlar.

• Ben de benzer şekilde 2020 girişliyim. Marsupilami benim nesile de denk geldi sonu ne olmuştu hatırlamıyorum vallahi
    Artı olarak hatırladığım, bizim yıllarda CS vs Tıp kavgaları çok olurdu, çok da kasvetli geçerdi. Zıpzıplı bir hocam vardı hala daha o kadar yılın ardından buradaysa selam olsun kendisine.
    Vefa göstermek amaçlı yks zamanları geri geliyorum buraya, mühendislikle veya bilkentle alakası sorusu olan var mı diye yazıyorum. Konuyu yarın açmayı düşünüyorum gençler bugün heyecanını atsın bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.