Şimdi Ara

GTX 1650 Super marka yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, i3-9100f işlemci ve h310m-k r.2.0 anakarta sahibim ekran kartı olarak araştırmalar sonucu 1650Super almaya karar verdim.(bu degiskenlik gösterebilir.) Fakat araştırma yaparken çok fazla markanın kendi içinde bile bir sürü serisi olduğunu gördüm ve fiyat farkları baya var.
    Öncelikli olarak tavsiye edebileceğiniz bir gtx1650Super markası var mı ? Diğer yandan o paraya onu alma şu kartı al dediğiniz bir ekran kartı olur mu ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O seviye kart için marka model çok ta önmli değil, bulabildiğin en ucuz hoşuna gidebilecek görünümde yada sessiz çalışsın dersen çift fanlı bir model tercih edebilirsin.

Mesela :
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-geforce-gtx1650-super-ex-1-click-oc-4gb-128bit-gddr6-ekran-karti-65sql8ds61ex-30588.html

Yada :
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Colorful GeForce GTX1650 Super BattleAX 4GB GDDR6 Ekran Kartı (GTX1650SPRNB4GV) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/colorful-geforce-gtx1650-super-4gb-gddr6-ekran-karti-gtx1650sprnb4gv.html

• Teşekkür ederim tavsiyeler için daha önce hiç bu siteden alışveriş yapmadım güvenilir mi? Bir de garanti ile ilgili bir sıkıntı olduğunda site mi yardımcı oluyor?

• yilmaz1992 Y kullanıcısına yanıt
    Alışveriş olrk bildiğim kadarıyla güvenli ancak servis kısmı ile alakalı pek bilgim yok, fakat forum da o konuda sıkıntı yaşamış olanlar varsa konuya yazarlarsa tabi güzel olur.

Düzenleme:

Youtube'ta şöyle bir kanlları da var, videolarda yorumları da okursun yada nette veya sosyal media hesapları'ndan fln'da araştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 22 Ağustos 2020; 22:59:43 >

• Arkadaşlar dediğim gibi bu fiyata bu kartı alma şunu al diye öneri varsa o önerilere de açığım. Acele edip pişman olmak istemiyorum.

• https://www.youtube.com/watch?v=cDWtGpLTKOs&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O bir canavar: ASUS GT 430
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Inno3D Super Twin X2 OC modelini ağustos başı 1439 liraya almıştım dolar 6,8 iken. Şu an 1639 falan oldu. Malesef bilgisayarı eylülde kuracağım için kartın fan gürültüsü ve sıcaklığı hakkında bilgim yok. Yine de çift fanlı ve fabrika overclocklu en ucuz bu modeli bulmuştum.

• İşte bu ayarlarda 1500-1750 gibi ayırabilirim ancak

• mami24 M kullanıcısına yanıt
    Video size mi ait bilemedim ama yorumlarda video sahibi %50 fan hızından sonra ses yaptığını söylemiş çok mu rahatsız edici full performansda çalışırken?

Bütçeye uygun önerebileceğim elle tutulur bir kart yok maalesef bütçeyi biraz arttırıp bunu almaya çalışın

sinerji.gen.tr
    MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-geforce-gtx-1650-super-gaming-x-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-33950

Veya denk performansta gigabyte rx 580 8gb alın ufak bir oc ile 1650s ten çok daha yüksek fps alırsınız hem daha kaliteli hemde daha uygun fiyatlı bir kart!

• Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için fakat 1650S alacaksam sanırım arkadaşların tavsiyesine uyup 500 lira az verip GALAX veya Colorful alacağım 500 lira fark yaratacak bir şey katıyor mudur MSI bilemedim.
  • 1650 ısınan bır kart degıl zaten.

en ucuza hangısını bulursanız alın.
  • Galax tercih edin. İkinci el satmak istersin yükseltmek istersin kimse colorfullu ederinden almaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartını satarken, markası MSI olduğu için daha rahat satarsın.

• erderk11 kullanıcısına yanıt
    Hocam başlıkta Super yazıyor fakat ürün kutusunda 1650 yazıyor. Yorumlarda yanlış bilgilendirme diye yazmış birisi. Açıkçası tedirgin oldum. Bir de çekirdek hızı 880 görünüyor kartın ventus modeli olduğu için sanırım.
  • Sakın 2000 liralara yaklaşmayın. Bu karta maksimum 1600-1650 lira verilir. 1660S alınabilecek meblağlara yaklaştıktan sonra isterse Noctua soğutma sistemiyle gelsin...
    https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-4gb-128bit-gddr6-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-geforce-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-p-HBV00000PO5GH
    Ondan sonra sizde kartım yanıyor, fps im kısa sürede düşüyor, drop yiyorum, pc siyah ekrana düştü gibi konular açmayın bu tarz konular açacağınızı şimdiden garanti ederim.

Ucuz mal alacak kadar zengin olma bu lafı çok severim !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.