Şimdi Ara

gtx560 ekrana goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün asus gtx560 modelini aldım .önceki modelin olan hd4870 modelini satmistim ancak su anda yeni ekran kartından görüntü alamıyorum.dvi ve hdmi da denedim hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ekrana .daha sonrasında onboardu denedim aynı şekilde bir türlü olmuyor acil yardım lütfen

• anakarta takılı tüm parçaları sök tak yap bir.
  • Ramleri soktum bios piline kadar sokup taktım olmuyor bi türlü ben lcd tvde kullaniyoum bilgisayarımı ancak eski ekran kartini çıkartıp bunu taktiktan sonra gelmedi bi türlü görüntü
  • Şu meşhur bip sesi gelmiyor bi türlü pc calisiyor fakat hiçbir şekilde görüntü gelmiyor kafayı siyiracam arkadaşlar
  • onboard vga da görüntü vermiyorsa sorun kartta degil demek.

açılışta ses uyarısı yok mu hocam.yada anakart üzerinde led gösterge varsa ordanda sorun anlaşılabilir.
  • sorun psu veya anakartta gibi.(inşallah başka ufak bir hatadır)
  • Vga kablom yok maalesef sadece hdmi ve dvi ile deniyoum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaronlinenet

Vga kablom yok maalesef sadece hdmi ve dvi ile deniyoum

bip sesi olmadıktan sonra vga dvi farketmez:)
  • Ses yok hocam ya ne güzel tam ekran kartının keyfine bakim dedim hevesin kursağımda kaldı
  • Arkadaşlar sorun çözüldü :) dalga geçmeyin ama 6 pin girişini tam yerine oturtamamışim :)
  • kötü bir durum hocam son bir kere anakarttaki tüm baglantıları sök sadece işlemciyle ram takılı kalsın mouse klavye bile takma sata falan hepsini sök tekrar bir dene bakalım.

bir kere başıma geldi ondan söylüyorum.
  • ekran karı ramler bıos pılı ve tum elektrık baglantılarıı sokon dakıka bekle bekleme esnasında power tusuna bas pespese sorunun statık elektrık gıbı duruyor
  • Allah ıylıgını versın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaronlinenet

Arkadaşlar sorun çözüldü :) dalga geçmeyin ama 6 pin girişini tam yerine oturtamamışim :)

garip o kablou takmasanda bip sesi gelir bildigim kadarıyla neyse geçmiş olsun.:)
  • Zaten garip olan durum su andada bip sesi gelmiyor ama pcye görüntü geliyor açılırken
  • elektrıksız o kadar oluyor demekkı
  • Arkadaşlar son bir sorum olacak bilgisayar şimdide aşırı yavaşladı sistemin x4 965 black edition 3.8 ghz 8 gb 1600 ram 500 w high power neden olabilir acaba
  • Hocam overclock dan pek anlamam da senin işlemci ile oynandımı ? 3.4 den 3.8 e mi çıkarttın ? bunları iptal edip bi dene belki yeni ekran kartı ile güç tüketimin artmıstır ve yetersiz kalıyordur tabi sadece tahmin overclock dan anlamadığımı belirttim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.