Şimdi Ara

GTx680 vs. ATi7970 tuhaf testler yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki kart arasında kaldım, bunun en büyük sebebi DH'nin testlerde ati ile ilgili az bulunur yada sonuçlarına şüpheyle yaklaştıgım videoları/test sonuçları ...
    Benchmark'ın grafik score, phsisc score vb. Sonuçlarında veya köşe yumuşatma testlerinde ati iyi gözüküyorken, oyun performanslarında nasıl oluyorsa GTX680 7970e göre daha iyi..?
    3gb'lik ram ve 384bit destegi piksel ve bant genisligiyle ati7970 iyl olması gerekirken,GTX680 2 gb'lik ram 256bit destglyle daha iyi ...
    Ben birazcıkta DHyl bu konuda biraz taraflı buldum açıkcası..en azından sadece ati ile yapılan testlerin ve sonuçların az olmasından kaynaklı diye düşünüyorum.
    Bilmedigim şeyler war eminim bilgilerinizi benimlede paylaşın: neden gtx ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla benimde kafamda deli sorular. kafamı kurcalıyor bu ayrıntı hep. insan piskolojisi nasıl olsa. şu sıralar 7970dcii alacağım. eh napim aza yetinmeyen çoğu bulamaz. gtx680 dcuii beklemekle olmuyor (kendi şahsım adına söylüyorum)

• Tek başına o özelliklere bakılarak alınmaz. Önemli olan gpu mimarisinin ne kadar verimli olduğudur.
  • Hangi benchte geçiyor ki hd7970 sen hangi testlere baktın AllahsızŞeytan

3dmark11 de falan hd7970 hep geride ve bir dünya test var nasıl test bulamadın ? Aramayı mı bilmiyorsun ?

Mimari farklılıklardan doğan bir performans farkı var ortada... Olay bit veya gb değil sadece..
  • Şurası senin derdine deva olacaktır: TechPowerUp Ekran Kartı İncelemeleri
  • eğer amd 7970 256 bit ve 2 gb kullansaydı vay onun haline olurdu o zaman =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :) Nvidia'cılar :)

mimari fark tmm anladım, ama 2side 28nm tekl. Deilmiydi . Yoksa gtx'in cudası mı,bant genisligimi ,çekirdek hızımı bu zaferin mimarisi. Bana lütfen anlatın bende ilk defa gtx alayım.. zaten bildigim bir diger seyde gtx680daha az enerji harcadıgı buda önemli benim için..

• quote:

Orijinalden alıntı: GODlessDevil

:) Nvidia'cılar :)

mimari fark tmm anladım, ama 2side 28nm tekl. Deilmiydi . Yoksa gtx'in cudası mı,bant genisligimi ,çekirdek hızımı bu zaferin mimarisi. Bana lütfen anlatın bende ilk defa gtx alayım.. zaten bildigim bir diger seyde gtx680daha az enerji harcadıgı buda önemli benim için..

Arkadaşım tek tek özelliklere bakılarak iyi denemez. O gpu AMD' ninkinden daha verimli bir gpu, daha yüksek performans veriyor, daha az ısınıyor, daha az güç çekiyor. Öyle özelliklere bakarsan 5 sene önce çıkan ATI X2900 Pro 512 Bit. O zaman bunu almalısın. Dediğim gibi tek tek özelliklere bakılarak kart alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Arkadaşım tek tek özelliklere bakılarak iyi denemez. O gpu AMD' ninkinden daha verimli bir gpu, daha yüksek performans veriyor, daha az ısınıyor, daha az güç çekiyor. Öyle özelliklere bakarsan 5 sene önce çıkan ATI X2900 Pro 512 Bit. O zaman bunu almalısın. Dediğim gibi tek tek özelliklere bakılarak kart alınmaz.

Ne alaka şimdi ATI X2900 Pro 512 Bit git onu al ozaman bence amd ekran kartı almak daha mantıklı yeni nesil konsollarda amd kullanacağından

• quote:

Orijinalden alıntı: GaBaaR

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Ne alaka şimdi ATI X2900 Pro 512 Bit git onu al ozaman bence amd ekran kartı almak daha mantıklı yeni nesil konsollarda amd kullanacağından

Ben zaten gidipte alsın demedim. Misal olarak söyledim. O mantıkla bakıyor çünkü.

• gtx serileri ile ilgili yüzlerce test varken bana şu gtx leri anlatın demek garip değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

gtx serileri ile ilgili yüzlerce test varken bana şu gtx leri anlatın demek garip değil mi ?

Bencede. Zaten tekik açıklama yapsak anlamayacak.
  • ya tmm arkadaslar, dandik tavırlar bunlar..

Ben link bulur bakarım, ancak bole tuhaf yazmalarınız yokmu adaamı deli eder...

• quote:

ya tmm arkadaslar, dandik tavırlar bunlar..

Dostum biz son kullanıcılar olarak anlayamayacağımız şeyler bunlar,kart alırken önce fiyatına bakar sonra testler doğrultusunda bütçemize en uygun olanı seçip alırız.
  • quote:

Bozuk üslubunu düzeltmen, öncelikle kendi adına iyi olur.
    Testler konusunda ise bak yukarıda ne yazmışım. Sanırım bunu görmedin. O linkte bi ton kartın incelemesi var.

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Şurası senin derdine deva olacaktır: TechPowerUp Ekran Kartı İncelemeleri

• quote:

bence de bozuk üslübünü düzeltmen kendi adına iyi olur.
    doğruyu söyleyince kötü olduk demekki yine
  • böcekgrafik ve cobi !!
    Adamı tehtid eder gibi hareketler yapmayın !! Sizden yardım yada bilgl istemiyorum. Bu sayfada ne istedim ne üslupla yaklaştınız..bu yaklasımlarınızıda ADmın'e ileticem!!

• quote:

böcekgrafik ve cobi !!
    Adamı tehtid eder gibi hareketler yapmayın !! Sizden yardım yada bilgl istemiyorum. Bu sayfada ne istedim ne üslupla yaklaştınız..bu yaklasımlarınızıda ADmın'e ileticem!!

Tutarsız davranıyorsun. "Sizden yardım yada bilgi istemiyorum." diyorsun ama yaklaşık 6 saate yakın süre önce yazdığın aşağıdaki mesajın neyin nesi o zaman. Amacın üzüm mü yemek, bağcıyı mı dövmek?

Bu mesajı yazmaktaki amacın bilgi veya yardım istemek değildi de neydi o zaman? Düzgünce izah et, varsa bir yanlışımız, düzeltelim.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.