Arkadaşlar yeni sistem alacağım her şey tamam bir ekran kartı kaldı GTX 770 almayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var dayanamıyorum artık haftasonu alacağım
1-Arkadaşlar be bu kartı en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum 2GB benim işimi görür mü? 2-Fiyatı uygun olduğu için GIGABYTE veya ZOTAC almak istiyorum bu markalar problem yaratır mı? 3-Karta O.C. yapmayacağım özel soğutmalı almalı mıyım referans alırsam performans düşüşü yaşar mıyım?
Arkadaşlar dediğim gibi sistemi haftasonu almak istiyorum artık hem VatanComputer daki personel bana haftasonu %30 indirim olacağını söyledi. Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. (Özellikle 2GB - 4GB olayı.
Kimse müneccim değil şuan için 2 Gb seni götürür rahatlıkla.Ancak yıllar geçtikçe yeni gelecek oyunlarda yetmiyebilir tabiki.Ama okadar ram kullanan oyunların yaygınlaşması da zaman alır tabiki.7 24 oyun oynuyan biriyssen o zaman 4gb a upgrade yaparsın o vakit. Windforce olan model alınabilir şuan 2 oyunda hediyeli novada.Fiyatıda uygun.
Teşekkür ederim GIGABYTE sağlamdır herhalde hem AC3 veriyorlarmış daha ne olsun
@DH | equ*
referans modellere bulaşma özel tasarım al uzun vadede daha iyidir. Gigabayte 770 zotacdan daha iyiydi. Sonbahar ayında yeni nesil oyunlar çıkmaya başlasın ozaman 2gb-4gb mevzusu için daha rahat birşeyler söylenilir şuan için erken.
quote:
Orijinalden alıntı: Legend3017
referans modellere bulaşma özel tasarım al uzun vadede daha iyidir. Gigabayte 770 zotacdan daha iyiydi. Sonbahar ayında yeni nesil oyunlar çıkmaya başlasın ozaman 2gb-4gb mevzusu için daha rahat birşeyler söylenilir şuan için erken.
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme