Arkadaşlar, ben daha yeni masaüstü bilgisayarının fanını değiştirdim, ama bu fanda herhangi bir oyun açtığım zaman anında fanın sesinden anlaşıldığı üzere fan yavaşlıyor ve bir süre sonra kablo kokusu geliyor, bu sizce niye olabilir ?
Not : Güç fanında ki kablolara baktım hepsi sağlam ama bu koku geliyor.Neden ? Şimdiden teşekkür ederim.
yeni oldugu icin olabilir diye düsünüyorum ben.
yeni ama böyle yanık kokusu gibi geliyo koku ... o yüzdende günlerdir bilgisayarcıda kapalı soramıyorum, bişiy olur diye oyunda açamıyorum, Empire Total War da güzel bi yerde kaldım oynamak istiyorum hazır sınavlar ateş açmamışken bana
hadi farklı bi görüş ortada yokmu ????
Fan da bir problem olsaydı çoktan yanardı. Yeni olduğundan dolayı koku yapabilir.
Fanın yavaşladığını nereden anladınız. Program ile kontrol ettiniz mi ?
koku sürekli sabitse bu normal olabilir yeni olduğu için ancak sen diyorsun oyuna girdikten kısa süre sonra koku gelmeye başlıyor yazmışsın yanlışmı yazdın bilmiyorum ama koku sadece oyuna girdiğin zaman çıkıyorsa sorun teşkil edebilir
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
Fan da bir problem olsaydı çoktan yanardı. Yeni olduğundan dolayı koku yapabilir.
Fanın yavaşladığını nereden anladınız. Program ile kontrol ettiniz mi ?
programla kontrol etmedim ama sesinden anlıyabiliyorum yani, çünkü oyunu açtığım anda seste bi değişiklik oluyo
koku sürekli sabitse bu normal olabilir yeni olduğu için ancak sen diyorsun oyuna girdikten kısa süre sonra koku gelmeye başlıyor yazmışsın yanlışmı yazdın bilmiyorum ama koku sadece oyuna girdiğin zaman çıkıyorsa sorun teşkil edebilir
evet koku oyun açıldıktan sonra hemen değil ama bir süre sonra yani bi 10 dk sonra felan gelmeye başlıyo ... yani öbür fanda böyle bi sorun yoktu acaba düşünüyorumda bu yeni fan yetmiyo olabilirmi acaba ?
oyuna girdikten sonra fan muhtemelen daha fazla hızlanıyordur daha fazla enerji harcandığı ve daha fazla ısındığı için daha çok soğutması gerekir ve fan hızı artar normaldede koku vardır ama fan hızı arttığı için belki koku daha fazla yayılmaya başlıyor olabilir eğer normalde hiç koku yoksa o zaman sıkıntı yaratabilir
yok koku var yani, bi süreden sonra koku iyice artıyo, bi gün age of empires III ü açık unutmuşum odaya girdiğimde o koku iyice artmıştı ... baya bi artmıştı yani ... ve şimdi belki bu cevabı vermekte geç kaldım ama tam o fanın olduğu yerin üzerine elimle dokunuyorum ve sıcak oluyo ...
bence 1 hafta bekle çünkü o kokunun ortalama geçiş zamanı 1 hafta hergün biraz daha azalır 1 haftadan sonra koku aynı şekilde devam ediyorsa sorun var demektir
anladım, öyle yapim bari, hiç bi şey yapmadan bunun iyimi kötü olduğunu anlayamam ... teşekkür ederim ... :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme