Şimdi Ara

Gümrükten yasadışı kargo geçmeye çalışırsa ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümrükte yasadışı bi malzeme kargolanmak istenmiş ve yakalanmış ne yapılır ?

• Telefon vb ise sıkıntı olmaz ama ot, hap, yasaklı diğer elementlerin herhangi bir hali(uranyum, zeng.'miş uranyum, plütonyum vs.) polise intikal eder ve öttürürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Telefon vb ise sıkıntı olmaz ama ot, hap, yasaklı diğer elementlerin herhangi bir hali(uranyum, zeng.'miş uranyum, plütonyum vs.) polise intikal eder ve öttürürler

yollayanmı suçlu olur alıcımı ? ve polis ne yapar (hapis,para vb.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gafasto

quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Telefon vb ise sıkıntı olmaz ama ot, hap, yasaklı diğer elementlerin herhangi bir hali(uranyum, zeng.'miş uranyum, plütonyum vs.) polise intikal eder ve öttürürler

yollayanmı suçlu olur alıcımı ? ve polis ne yapar (hapis,para vb.)

Alıcı suçlu olur ve yollayan kişi de ilgili ülkenin büyükelçiliğine bildirilir, genelde bu tip işler sahte alıcı satıcı ismiyle gerçekleşir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magic mushroom siparişi mi verdin
  • Karlo kullanıcısına yanıt
    Bence seed siparişi vermiştir :D
  • mushroom :D bilginiz varmı bu konuda
  • quote:

mushroom :D bilginiz varmı bu konuda

Türkiye'de yasal değil hocam siparişi iptal edin gümrükte sorun çıkar.Uyuşturucu maddeden bahsediyoruz.
  • Yok daha sipariş vermedim fakat aynı siteden daha önce alanlar olmuş %97 si geçiyormuş %3lük kısımda yanlış adresten geri dönüyormuş. sahte isim kullansam bi sıkıntı olcağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gafasto -- 6 Eylül 2014; 17:54:34 >
  • quote:

Yok daha sipariş vermedim fakat aynı siteden daha önce alanlar olmuş %97 si geçiyormuş %3lük kısımda yanlış adresten geri dönüyormuş. sahte isim kullansam bi sıkıntı olcağını sanmıyorum

Uyuşturucu kullanıyormusun
  • Tabikide hayır. bu sadece mantar bi kaç mantardan kimseye zarar gelmez öyle değilmi ?
  • quote:

Tabikide hayır. bu sadece mantar bi kaç mantardan kimseye zarar gelmez öyle değilmi ?

Herkes öyle diyerek başlar ve kendini durduramaz. Bu mantarın uyuşturucu etkisi var, halüsinasyon gördürüyor yani bağımlılık yaptırıyor. Sakın böyle işlere kalkışma
  • lanet federaller evini basar şaka bi yana kan alırlar kan
  • Adama bak sen potansiyel kacakci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.