Bildirim
Günde 22 km bisiklet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O dediklerinizin taamm tersini yapsam ben Kilo alabilirmiyim acaba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ekmeği keserek ( yediğimde sadece ince dilim kepekli) uzun yürüyüşler yaparak 6 - 7 ay içerisinde 12 - 13 kilo falan vermiştim. Ama her sofradan kalktığımda doymadan kalktım en önemlisi bu sanırım -
her seyi yesin ama az yedin yani oyle mi hocam? 22 km bisiklet in nasil etkisi olur
Bisikletinde çok çok faydası olacaktır ancak,boğazını tutacaksın arkadaşım hamur işi aşırı yağlı ve çok fazla şekerli gıdalardan mümkün olduğunca uzak duracaksın. Evet akşam 7'den sonra bir şey yememeye özen göster ve bir iki hafta içinde miden küçülmeye başlayacak sen eskisi gibi yemek yeme ihtiyacı hisstemiyeceksin. Ama bisiklet olsun yürüyüş olsun bunları sakın bırakma sadece boğazdan kısıtlamayla olmuyor. -
22KM nasıl sürdüğünüze bağlı kendinizi zorlamadan sakin sürerseniz sadece antrenmanlı olursunuz. Bu sürüş mümkünse sizi yormalı ama öyle hafiften değil. Ara ara ani deparlar atıp sakin sürüşe geçmelisiniz. Kalp sağlığınızı da göz önüne alın. Vitesi en rahat gideceğinizden 1-2 kademe zoruna ayarlayın. Örneğin hedef koyun. 500mt ötedeki işarete kadar durmadan pedal çevireceğim gibi. Ben günde 50 km ile 65kg civalarına sabitlemiştim şimdi 7 yıllık ara 80 kg yim yılda 30.000 km yol yapardım. Gençlik işte.
Susamadan ara ara su için. Spor yapınca metabolizma hızlanır o da çok yağ yaktırır ama iştahınızı da açar. Egzost gazlarından da uzakta sürmeye çalışın. İşin püf noktası bedeninizi şaşırtmakta yani ani deparlarda. -
hocam konuda belirtmedim benim hatam. surdugum bisiklet kondisyon bisikleti ve zorlugu sabit ayarlanmiyo bozuk geldi degmez diye ustune dusmedim cok rahat cevriliyo zorlamiyo ama ani deparlar ise yarayacaksa bol bol atarim :)
bide bu lanet kolayi daha once birakmaya karar vermistim ama basaramamistim var mi kilo aldirmayan guzel bi içecek su demeyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Winbross
Merhaba arkadaslar,benim 15 kilo civarinda fazlam var,bu fazlaliklari gunde 22 km bisiklet surerek,ekmek ve kolayi keserek ustune bide aksam 7 den sonra yemek yemezsem atabilir miyim? ne kadar surer?
Bence israf hocam. Depoladığıniz kiloyu niye boşu boşuna bisiklet sürerek israf edeceksiniz. Daha faydalı işlere kanalize edebilirsiniz kilo fazlalığinizi. Veya şimdilik dursun çok fazla bi zararı yoksa.
dalga gecilcek bi durum goremiyorum hocam!
quote:
dalga gecilcek bi durum goremiyorum hocam!
Çok ciddiyim. Ben o kadar para ve emek harcayyp biriktirdi?im kiloyu, hem yorularak hem zaman harcayarak bedavaya vermek istemem.
gunde 50 km surup 3 kg mi aldiniz?
hocam bu sekilde 1 ayda ne kadar kilo veririm sizce?
bacaklarim zaten cok kalin kilodan oturu onu napcaz :) biz g*t gobek eritmek icin spor yapiyoruz yoksa dahada artacak mi .s :)
Bir de hocam,acaba ramazanin etkisiyle daha fazla vermem ne derece mumkum sizce?
quote:
Merhaba arkadaslar,benim 15 kilo civarinda fazlam var,bu fazlaliklari gunde 22 km bisiklet surerek,ekmek ve kolayi keserek ustune bide aksam 7 den sonra yemek yemezsem atabilir miyim? ne kadar surer?
sevgili arkadaşım bisiklet yürümek fitnes salonları vs bunlar sportif detaylar..
işin özü ise vücunuzun mevcut yağ stoklarını eritmesidir hadise..
bu nu siz terleyerek ter atarak sportif olur bisiklet vs ...
yada yediklerinizi seçici ve azaltarak vücudu sistem gereksinimlerini karşılama adına yağları kullanmaya itersiniz..
97 kiloydum şuan 71 kiloyum bunu 4 ayda yaptım kan grubuna göre beslenme diye bir programı uyguluyorum bizzat kendim ve kendi irademle..
şu ünlü doktor bunun bilmem kim diyeti afyon biberi malatya kayısısı diyeti falancanın bilmem kim diyeti bunlar inanın çok reklamize ve popüler kültür olmuş hadiseler...
herkeste olurmu tam net konuşmamakla beraber çünkü ben doktor değilim teknik biriyim.
herkesin kan grubu farklıdır buda enzim ve asitlerin farklılık göstermesini ve her insanın her gıdayı sindirememesi anlamına gelir.
örneğin ben A rh + gurubuyum kırmızı eti midem eritemiyor çürütüyor ve kalınbağırsağa direkt yağ ve kollestorel..
size önerim Can boğazdan çıkar diye bir kitap var yazarı Mehmet ali bulut kitabı okuyun istediğiniz kadar kilo verebilirsiniz.
tabi bazı gıdalarla vedalaşmanız gerekecek..
gazlı içecekler hamur türevleri ekmek gibi..
yemeklerde su içmemek
gıdalarla sıvı tüketilmemesi
şekerle ayrılık
sabahları poğaça börek açma yerine sınırsız çiğ sebze peynir yeşil zeytin vs kahvaltı hali
maydanoz roka ve brokoli ile arkadaşlık
kızartmaların hepsi yasak gibi
patatesi sadece haşlamak veya fırında kabuğu ile vs ilk aklıma gelenler.
sonuç istediğiniz kadar kilo mümkün yeterki isteyin ve kararlı olun
-
Arkadaşlar gerekli bilgileri vermiş. Bende ilk 8 ayda 17 kilo verdim sonrasında toplamda 32 kilo verdim. Detaylarımı yazayım herkes faydalansın.
-Kesinlikle doyana kadar yemiyoruz.
-Yemeğin suyunu yemiyoruz.
-Meyveyi de sebzeyide kararında ancak yeşilliği sınırsız yiyebiliriz.
-Beyaz ekmeği hayatından çıkar tam buğday ekmeği ye çabuk doyurur merak etme bi de dilimli ekmek ye bölerek yemiyoruz.
-Şeker, tuz, un, yağ bunları az yemen gerekir yaşın genç sanırım bunlara da ihtiyacın var ancak az miktarda.
-Kolaya son ver gayet net. Ben 4 yıldır içmiyorum eve de sokmuyorum kimse içemez benim yanımda :) Kendiniz belirlediğiniz ölçüde belirli aralıklarla cips çikolata yiyebilirsin kasmaya gerek yok o kadarda.
-Sporda yaparsan bunlara yardımcı olur ama herşeyi kesip spora yönelme bunlar az hareket eden insanlar için geçerli Allah korusun başın döner bir yere düşersin.
-Son olarak kilo verme işini kafanda bitirmen gerekir.
Takıldığın yada sormak istediklerin olursa çekinme yardımcı olurum.
-
Cevabiniz icin tesekkurler.
bende a rh + im listenizi yollayabilir misiniz acaba?
Cevabiniz icin tesekkur ederim.Kolayi nasil biraktiniz hocam? bide su toz icecekler varya hani kalori duzeyi ne acaba? kilo aldirir mi? kola yerine ona baslasam?
Ben 2-3 aydır günde 30 km yapıyorum. Sabah kahvaltısı nadiren yapıyorum. Öğlen ekmek yemiyorum. 5-6 kilo verdim. -
Önceden 1 gecede 2.5 lt kolayı tek başıma rahat içerdim aniden karar verdim içmiyorum dedim bitti. Toz içeceklerin kalori düzeyini malesef bilmiyorum ancak onlarında koladan kalır yanı yok. Sentetik boya, kıvam artırıcı ürünler vs. onların yerine doğal olan Karpuz suyu, ayran, turşu suyu, şimdi sıkmalık portakal çok ucuz veya limonata içebilirsiniz yazın güzel olur.
Benzer içerikler
- egm kaydı bulunamadi ne demek
- en iyi jant markaları
- en iyi motor koruyucu hangisi
- giorgi tevzadze
- sahibinden fiyat geçmişi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X