Şimdi Ara

gunde bir ogun yiyerek zayiflamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ogleden ogleye yemeyi dusunuyorum sizce zayiflar miyim vucudum duzene girer mi son 3 ayda 15 kilo aldim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece aksam ye o da az olsun ekmeksiz
    Cunku yapilan arastirmalara gore aksam ogunu yemeyen cabuk yaslaniyormus.
    Gun icerisinde ot sebze bitki caylari da icebilirsin
    Sekeri hayatindan sil
    Benim de bes kilo fazlam var bunu denemeyi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ogunde yiyeceğini sık sık yemeni öneririm.Aynı kaloriyi alirsin ve daha sağlıklı olur.

• Benim fazlam yok 180 boy 74 kiloyum ama göneğim de ve göğsüm hala hafif yağlı gibi hissettiriyor. Onun için hala dikkat ediyorum + spor yapıyorum ağır olarak. Şekeri çıkar hayatından tatlıyı çıkar. Gazlı içecekleri unut. 2.tabağı yeme. Herşeyi az ye .
    Bu şekil + spor 6 ayda 21 kg verdim.
    Hiç yememezlik yapma metabolizman yavaşlar ve yakmamaya başlar. İlk aldıgın şeyi yağ olarak depolar

• ben,m gibi uyuşuk olursan, yemek hazırlamaya üşenirsen benim gibi de zayıf kalabilirsin
  • 5 gündür yaptığım şey
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorgun,bitkin olursun.Vücudunu gün içinde bu kadar besinsiz byrakyrsan alacağı ilk besini depolama yoluna gidecektir.Vücut kendini zor zamanlar için hazyrlar.Metabolik aktiviteni minumuma indirir.Sadece yorgun ve aç kaldığınla olursun.Bunun yerine bol lifli,protein ağırlıklı beslenerek hem vücudu uzun süre tok tutarsyn hem dinç olursun hem de aldy?yn kalori bazal metabolizma+günlük harcadığın enerjiden(antremanla yaktığın) az olduğu için sağlıklı yakarsın.Tabiki uzman falan de?ilim, dedi?imde yanlışlıklar olabilir.Bilgili arkadaşlar daha do?ru yönlendirebilir seni.Ama senin dediğin yoldan kilo vermenin çok yanlış olduğuna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Singme2sleep -- 4 Mart 2016; 17:27:24 >
  • Yorumları okumadım ama öyle birşey yapma vücut dengesini bozarsin zaten bir süre sonra kastan gider kilon.

• Gunde tek ogun yiyerek zayiflanmaz, cunku vucut bu gida eksikliginden dolayi kendini sok moduna aliyor ve daha az kalori tuketiyor, ayni zamanda ilk ogunde yedigin seylerin daha fazlasini yag yapiyor. Kilo vermek istiyorsan 6-7 ogun ye gunde, ama az az ye.
  • az önce tartıldım tam 100 kiloyum. ben hep 95lerde gezerdim neler oliyir bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.