Şimdi Ara

7 günlük su orucu kaç kilo verdirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldegdon -- 18 Mart 2025; 18:1:59 >

• 80 kilosun zaten niye 10 kilo veriyosun sağlığına yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMelody kullanıcısına yanıt
    gercekten bende katiliyorum, zaten zayıfsın neden kilo vermeye calisiyosun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle şeyler yapma. Olay basit aslında. Yediğin kaloriden fazlasını harcican. Öyle 1 haftada falan da olmaz.

Bedenen hareketli ol, bedenen bir işler yap bütün gün, fıtıfıtı aktif biri ol. Yani 1 saat spor yapmakla olmaz, tüm gün yardırıcı işler yapman lazım. Sporun ilk 45dksından sonra yağ yakmaya başlarsın, hergün 2 saat lazım, bir yerden sonra boşverirsin. Sadece akşam 1 tabak normal yemek ye yada 1 çorba 1 yemek gibi iyice tıka basa doymayacak şekilde. Tatlı ve şeker tamamen yasak, tanlandırıcılar da yasak. tatlandırıcı=şeker çünkü vücudu kandırınca yine aynı şeker almış gibi davranıyo, depolama vs.

Kendimden örnek; Spor yapıyodum zar zor 62den 80-85lere çıktım kas olarak. Baya güzel oldum yani. Sporu bırakınca kimileri normal öğünlere devam eder kilo alır ama ben boğazsız biri olduğum için zayıfladım. 20 kilo falan verdim ama maalesef kastan, çünkü fazla yağ yoktu zaten. Hayatım boyunca kahvaltı yapmadım, sabah canım istemez. Spor dönemi harici akşamdan akşama yemek yiyen biriyim, kapuskayı sevmediğim gibi tatlı da sevmem. bazen yemeyi de o gün için boşverebiliyodum. Fıs diye söndüm, 10 ay sonra bir halt kalmadı.

• Kanka bagirsaklarin bosalir, odem atarsin sonra da 5 kilo verdim diye motive olur daha fazla ac kalirsin. Yapma bence. Git diyetisyen eşliğinde yap bunu

• spor yapıyorsan kesin bayılır kalırsın bir köşede. düşerken kafanı yere sert çarparsan da her türlü musibet gelebilir başına. yıl olmuş 2025 yapmayın hala şöyle saçma sapan şeyler.

• Oruca devam ediyorum ama aklıma şöyle bir şey takıldı
    Tuz hiç tüketmiyorum acaba içme suyuma tuz katmalı mıyım?ne kadar katmalıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Spora gitmeme kararı aldım hocam bayılma riski çok yüksek haklısınız bu konuda bir de mma ye gidiyorum bünyeyi zorlayan bir spor

• geldegdon kullanıcısına yanıt

Kardeşim tuz almazsan amasız bir şekilde kalp krizi geçirebilirsin

• lordoftheorg L kullanıcısına yanıt
    Evet çok sıkıntılı bir durum o yüzden içme suyuma şu katacağım

• Güncelledim

• Toplam 7290 kalori 1 kg ediyor
    Günlük 2000 harcasan
    7 gğnde 14000
    2 kg verirsin 7 günde RESMİ ONAYLI BİLGİDİR

şu an 3 kg vermiş gibi gözüküyordun ancak onlar su ve kas asıl yağ vericen şu an 1 kg yağ vermişsindir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.