Şimdi Ara

Günün firsatları iphone & ipod touchınıza gelsin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki arkadaşımın dün app store a çıkan uygulaması:http://itunes.apple.com/us/app/id410090031

Gunun firsatlarını listeliyor firsat sitelerinden.. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Eskişehir destekleniyor şu anda..

Ücretsiz bir uygulama zaten.. Bu arkadasların ilk uygulaması ve her türlü yoruma açıklar.. Bunları dikkate alıp bir sonraki versiyonda geliştirmeyi düşünüyorlar.. Umarım begenir ve destek verirsiniz :)

benim uygulama da yolda yakında cıkacak :)

edit: link yenilendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avadula -- 27 Aralık 2010; 1:39:48 >

• hiç mi kimsenin yorumu yok ya :) o degil de gelip yerden yere vuran bile olmadı.. ne bicim forum bu :P :P
  • Ben dün gormuştum bunu zaten indirdim gayet güzel ve kullanışlı bir app tavsiye ederim.
  • tesekkurler yorum için :) sanırım lifestyle kategorisinde denemeye deger baslıgı altına girmiş uygulama
  • ben bu programi gecen haftalarda indirdim. bu firsat sitelerini zaten cok yogun kullanan biriydim. fakat herzaman bilgisayar basinda olmuyoruz takip etmesi zor oluyor. Aksam eve geldigimde cok guzel kampanyalar coktan bitmis oluyordu. programiniz sayesinde artik her an heryerden firsatlari takip edebiliyorum ve cazip kampanyalari bu programi kullanmaya basladiktan sonra hic kacirmadim. gercekten kullanisli problemsiz bir uygulama olmus benim adima arkadaslariniza tesekkur edin lutfen ellerine saglik.
  • Niye samsun yok
  • aslında yeni sehir eklemeyi dusunuyorlardı ama sanırım firsat sitelerinde cok firsat bulunan belli baslıları aldılar.. Samsun için düzenli olarak her gün firsat cıkıyor mu mesela grupfoni, groupon, sehir firsatları, vs gibi sitelerde?
  • arkadaslar tesekkurler yorumlar için.. bir hesap actım ben de sonunda donanımhaberde.. desteginizi bekliyoruz.. yeni uygulamamız olan "şerefe" yi de bir deneyin :)
  • buradan da haber vereyim.. şerefe yarından itibaren paralı olacak 0,99 dolar.. bugunden indirin para ödemek zorunda kalmayın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.