Şimdi Ara

Güvenlil Paketi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Honda Civic almayı düşünüyorum (98-00) tam birini beğeniyorum fakat güvenlik paketi olmadığını görüp vazgeçiyorum. (Güvenlikte önemsediğim tek şey abs) Şu an 206 kullanıyorum gayet sağlam bir abs sistemi var. Abs olmadan frenleme sistemi güven verir mi? Fren mesafesi, duruş süresi vs. kısacası dikkatli kullanan biri için abs çok önemli midir?

• güvenlik elbette önemlidir..sen istediğin kadar dikkatli kullan..bazen dikkatte yetersiz kalabiliyor..
  • Abs fren mesafesini kısaltmaz, fren esnasında direksiyon hakimiyetinizi kaybetmemenizi sağlar. Örnek olarak tam virajdan dönerken frene basmak zorunda kaldınız abs li araçta direksiyonu çevirebiliyor ve aracı yolda tutuyorken abs si olmayan araçta teker kaymaya başladığı anda kaya kaya nereye giderse durumu oluyor. Ama bi zaman sonra arabanın dilinden anlamaya başlayınca tekerler ne zaman kilitlenir ne zaman kilitlenmez anlayabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virajlarda yavaşlayamayacağım ve frene asılmam gereken durumlarda (abs olmadan) tam olarak asılmadan basıp bir de motor freni ile desteklemek, sağlıklı olur mu peki sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerszn

Virajlarda yavaşlayamayacağım ve frene asılmam gereken durumlarda (abs olmadan) tam olarak asılmadan basıp bir de motor freni ile desteklemek, sağlıklı olur mu peki sizce?

Motor freni neymis yahu?
    Soruya gelirsek, frende once lastik sonra abs.
    Istedigin kadar usta sofor ol. Trafikte aniden biri zink diye onune kiriyor abaniyorsun frene.
    Direksiyon kontrolu gerekiyorsa, abs yoksa, boyle zamanda kullanamazsin, kullanacak kadar sofor muyuz o da tartisilir.
    Yeni lastik olduktan sonra abs super gerekli birsey degil bence, olsa iyi olur seviyesinde. Ince dusunmeye baslarsak esp olmadan da yola cikilmaz noktasina gelebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAC adresi değişimi ile ilgili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.