Bildirim
güvenmeyenler şimdi ahkam kesiyor!....
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
en azından kanald nin formula 1 i anlatmasından dünya kupasını daha iyi anlatıyolar -
Ben de inanmıyordum basarılı olacagımıza ama alınan galibiyetlere de seviniyorum. İnanmak farklı sey, desteklemek farklı sey. -
kimse kalkıpta turnuva başlamadan önce ben bu takımın buralara geleceğini biliyordum demesin zaten. öyle diyen varsa şuan yalancının önde gidenidir. o yüzden o yorumcularında bir suçu olduğunu düşünmüyorum.bazen favoriler berbat oynar kaybeder bazende bir takım çıkar tüm dünyayı şaşkına çevirir.bu turnuvada bunu türkiyemiz yaptı.ama bunu kimse tahmin edemezdi. -
ama adam türkiye guruptan çıkamaz diyor.varya biz türk milleti olarak takımımızın gücünü göremiyoruz.doğan hakyemez sağolsun zaten onun istediğide buydu.ilk önce iddası o lmayan bi takım yarattı sözde .sonrada başarı gelince havalara giriyor,
arkadaşlar türk milli takımının bu kadrosuda iyi bi kadro bunu sadece milleti kandırmak için yapıyorlar -
quote:
Orjinalden alıntı: shaq_16
ama adam türkiye guruptan çıkamaz diyor.varya biz türk milleti olarak takımımızın gücünü göremiyoruz.doğan hakyemez sağolsun zaten onun istediğide buydu.ilk önce iddası o lmayan bi takım yarattı sözde .sonrada başarı gelince havalara giriyor,
arkadaşlar türk milli takımının bu kadrosuda iyi bi kadro bunu sadece milleti kandırmak için yapıyorlar
Milli takımın kadrosu diğer iyi kadrolara göre iyi bir kadro değil.Gelecek vadeden ve ileride iyi olabilecek bir kadro.2-3 sene içinde daha da oturdukça avrupada ve dünyada söz sahibi olabilecek bir kadro.Bu başarı tamamen onların canla başla mücadele etmeleri sonucunda gelmiştir.hiçbir maçı son ana kadar bırakmadılar.sakatlanma pahasına oynadılar.başarının gelmesi bunlarla olmuştur.
-
ama herkes türkiyenin gruptan ancak 4. çıkacağını tahmin ediyodu katar ı da yeneriz artık diyerek tabii ki doğrusunu söylemek gerekirse arjantinide sayarsak maç yaptığımız 6 takımın 4 ü bizden iyi takımlar:litvanya, brezilya, yunanistan ve avusturalya bizden iyi slovenyayla eşit güçte katardan güçlüyüz o yüzden hiç kimsenin bizim buraya geleceğimizi biliyordum demesi mümkün değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4r3s -- 28 Ağustos 2006; 19:32:56 > -
arkadaşlar bu kadarda içten pazarlıklı olmayalım nedir yani bende güvenmiyordum. ee ne olacak bendende mi nefret ediyorsun şimdi. zavallılaşmayalım lütfen dikkat -
shaq_16
Adamlar objektif bakmışlar olaya.Kendi fikirleridir bu.Onların TR çıkamaz demesi,TR'yi destelemedikleri,TR'ye inanmadıkları anlamına gelmez.
Grubumuz da çok zordu çıkmasak olay olmazdı.
Avusturalya,Brezilya,Yunanistan,Litvanya.
Bu 4 takım da kadro olarak bizden iyi değil.Zaten mesela Brezilya maçını,Barbosa'nın faulleri atamamasıyla kazandık diyebiiriz.
Asla böyle kötü düşünmeyin.Katar'ı yeneceğimiz belliydi ama diğer takımlar çok iyi takımlar gerçekten.
Dediğim gibi,birinin TR gruptan çıkamaz demesi onun TR'ye inanamadığı anlamına gelmez.Yani geçeceğine inanmıyor,öyle düşünüyor olabilir.Ama bu inanma,destekleme anlamında,TR takımıyla beraber heyecanlanmama anlamına vs.vs.vs. gelmez bence....
-
hayır be çin 6 maçın 2 sini kazanıp gruptan çıktı bizde çıkacağımızı düşünüyoduk ama ancak 4 olarak belki avustralyayı geçip 3. olarak yalansa söyleyin -
ne diim siz milli takımınızı öle görüosanız.avustralya ,slovenya ,litvanya bizden iyi takımlar değil -
quote:
Orjinalden alıntı: shaq_16
ne diim siz milli takımınızı öle görüosanız.avustralya ,slovenya ,litvanya bizden iyi takımlar değil
biz neden umutlu değildik en önemli oyuncular yoktu. milli takımı küçük görmüyorduk yani. kimsenin beklentisi yoktu. ama oyuncularımız turnuvada takım ruhuyla sakatlanma pahasına mücadele ettiler. süper savunmamızla başarı geldi.
eleştirilcek tek kişi vardır oda hıncal uluç. milli takım 2 galibiyet almıştı halada diyorki işte litvanya öylesine gelmiş turnuvaya. avustralya ve brezilya falanmış filanmışta hade ordan bu oyuncular o maçları almak için çok emek verdiler hakettiler. ama hıncal gibileri böyle malesef hep eleştir hakkını verme
-
Bence kadro olarak olabilir.Yani bizden güçlü olabilirler.Ama Memo,Hedo ve Mirsad oynasa kadro olarak çoğu takımdan güçlü oluruz.Ancak bu yürekli oynayışla çok takımı yenebiliriz.
BakalımA rjantin karşısında ne yapacağız?
İnşallah yeneriz ve de yarı finale çıkarız.... -
inşallah..................... -
ya öyle ya da böyle bu takıma şampiyonanın maçında adam gibi güvenmiyoduk ama şimdi arjantine karşı bile biz bunları zorlarız diyoruz o zaman onlar gerçekten 12 dev adam olmuşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X