Daha pahalı olmasından baska bi sorun olmaz herhalde.Bende 1 senedir H yerine V kullanıyorum.
190 km hz yerine 220+ km yaparsan bile lastiklerine bişey olmaz ayriyetten...
hic bir sorun olmaz ama V lastikler biraz daha pahalı
karar veremedim de üstünde H var V taksam ne olur gerek var mı diye düşünüyorum
araç astra bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
karar veremedim de üstünde H var V taksam ne olur gerek var mı diye düşünüyorum
araç astra bu arada
boşuna masraf etme zaten türkiyede öyle ahım şahımlık hız yapacak bir yol yok olsada yüksek hızlarla 25dk gidebilecek şekilde değil. v lastikler hüksek hızlarda uzun sürekli kullanmak içindir eğer 5 dk 250 km ile gideceksen h işini fazlasıyla görür
aynı marka ve model lastigin H ile V serisi arasında kaldıysan H tak tabiki.Ama ozellikle istedigin bir lastik var ve aracına uygun ebadı V ise 2sinin performanslarını karsılastır secimini ona gore yap.
aynı marka ve model lastigin H ile V serisi arasında kaldıysan H tak tabiki.Ama ozellikle istedigin bir lastik var ve aracına uygun ebadı V ise 2sinin performanslarını karsılastır secimini ona gore yap.
aynı marka goodyear excellence alacağım büyük ihtimal
o zaman h alayım daha mantıklı
tabiki boşuna para vermeye değmez , yukarıda arkadaşın dediği gibi aradığın marka ve modelin h sınıfı olmaz, illede ben o lastiği alacam dersin, o zaman v sınıfı alırsın,
ayrıca v lastiklerle konfordanda ödün verirsin çünkü daha serttirler. yani hem fazla vereceksin hemde konfordan olacaksın. bence değmez. zamanında aynı durumda bende kalmıştım üstatlarla müzakerelerimizden bu sonuç çıkmıştı ve bende h almıştım.
V serisi 240 km ye dayanıklıdır en az 20 dak boyunca dayanacak şekilde imal edilmiştir H ise 210km ye dayanıklıdıren az 4 dak boyunca dayanacak şekilde imal edilmiştir ve V serisi h den daha sert ve farklı hamurdan imal edilmiştir.
goodyear excellence mi , michelin energy mi ne dersiniz
goodyearı hiç bilmiyorum ama michelin energyi tavsiye ederim.
Bizim araba palio orjinal lastikler H sınıfı küçük janta h sınıfı lastik bulmak zor.2 yıl önce lastik alırken illede h olsun dedim uyduruk bir marka lastik aldık lastikler 2 yılda taş gibi berbat lastik oldu.Şimdi michelin lastik alıcam ama T sınıfı sorun olur mu?
Bizim araba palio orjinal lastikler H sınıfı küçük janta h sınıfı lastik bulmak zor.2 yıl önce lastik alırken illede h olsun dedim uyduruk bir marka lastik aldık lastikler 2 yılda taş gibi berbat lastik oldu.Şimdi michelin lastik alıcam ama T sınıfı sorun olur mu?
Palio 1.6hl maalesef.
Hocam kumho marshall falan alırsan sorun olur,
Ben kendim kullanıyorum ıslakta jilet gibi kayıyor.
marka lastik al.
Palio 1.6'nın fabrika verisi son hızı 190 km/s'ten daha düşük idi hatırladığım kadarıyla. Bence T serisi lastik kullanmanın bir sakıncası yok...
Palio nun fabrikası verisi doğru hatırlıyorsam 186 km/s olması lazım.
T: 190 km/s
H: 210 km/s
V: 240+ km/s
arkadaşlar goodyear excellence aldım
ilk izlenimlerim mükemmel diyebilirim
ses yok yol tutuş da mükemmel nct 5 den sonra dehşet geldi gerçekten