Şimdi Ara

H1 Led Xenon Far Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 2008 model Megane2 aracım için uzunlarda kullanmak üzere H1 Led Xenon far arıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda daha çok Photon, Niken ve İnwells markaları öne çıkıyor. Bugün sanayide 3-5 tanede oto elektrikçi gezdim onlarda daha çok Photon Supreme 5400 Lümen H1 Led Xenon tavsiye ettiler. Bu markaları kullanan yada tavsiye edebileceği farklı markalar olan arkadaşların yorumlarını almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerbayar -- 8 Haziran 2017; 12:16:45 >

• Konu hakkında yorum yapacak kimse yokum forumda :)
  • Uzun-kısa inwells kullanıyorum, memnunum.
  • Benim kısalarımda Philips 4300K var, uzunlar ve selektör için uzunlarıma da İnwells kit aldım. 9.300 lümen gücü olması lazım. Gayet ucuz bir üründü. 3 aydır kullanıyorum uzun süre uzunlarla da gittiğim oldu hiç bir sıkıntısı yok ayrıca ışık gücü de lümeninden olsa gerek çok güçlü. Uygun birşey arıyorsanız kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Benim kısalarımda Philips 4300K var, uzunlar ve selektör için uzunlarıma da İnwells kit aldım. 9.300 lümen gücü olması lazım. Gayet ucuz bir üründü. 3 aydır kullanıyorum uzun süre uzunlarla da gittiğim oldu hiç bir sıkıntısı yok ayrıca ışık gücü de lümeninden olsa gerek çok güçlü. Uygun birşey arıyorsanız kullanabilirsiniz

Kullandığınız model hangisi acaba biliyormusunuz. Her markanın aynı kategoride farklı farklı modelleri var.
  • Photon alabilirseniz tabii ki photon alın ancak uzunlarda olduğu için daha ucuz markalara yönelebilirsiniz. Kısalar için olsaydı uzun ömür ve daha sağlıklı ışık için Photon tavsiye ederdim ama uzunlar için gerek yok bence.

Dipnot olarak belirteyim aracım konusunda hassasım ucuzuna kaçmam hiç birşeyin.

• Benfe inwells videolarina baktim cok hos gozukuyor. Takio baska tavsiye varmi? Birde c5 2010 ledsiz farlarin gunduz kismina led uyduranlar varmis konu hakkinda bilgisi olan varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanerbayar T kullanıcısına yanıt
    Kutusu şuanda evde akşam bakıp modelini iletirim. 6500K olması lazım. Kısalarım ile arasında renk farkı var, ilerleyen zamanlarda 4300K led bulursam onunla değişim yapacağım.

Sizde kısalarınızla uzunlarınızın yakın mümkünse aynı kelvin olmasına dikkat edin derim, renk farklı olunca görünüş olarak bi-xenon gibi olmuyor.

• Tavsiyenizi dikkate alıcam. Photon almak istememdeki sebep hem inwells veya ziken'e göre ışık gücünün daha fazla olduğunun söylenmesi hemde suya dayanıklı olması ve inwells'in ışık ömrü 3000 saat görünürken photonlarda 15.000 saat olarak görünmesi.
  • photon supreme kullanıyorum, 3200 lümens kısa ve uzunlarda. kısalarım halojen mercekli orjinalde, merceği değiştirilmeden takıldı ve halojenden çok daha güzel aydınlatma yapıyor. ışığı da yaymadığı için göz almıyor benimde içim rahat ediyor.
    uzunlar özellikle şimşek etkili ve aydınlatması çok güzel. k değerini bilmiyorum maalesef. kutu evdedir bakabilirim isterseniz.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim önerileriniz için. Bugün hepsini hallettim. Sis farlarım kırıktı onları kasası ile değiştirdim ve sislerimide led xenon yaptım. Ziken'in 3000 lümen led xenonlarını sislere taktım ve mükemmel sonuç verdi. Uzun farlara da KGN diye bir markanın 4600 lümen modeli var onu önerdi elektrikçi ve bağlattım gerçekten çok güzel sonuç verdi. Bu arada inwells'i de taktık uzunlara onuda denedim onda da sonuç gayet başarılıydı ama kutusundaki bir ibareye takıldım. Diğer Led Xenonlarda ışık ömrü 30.000 saat görünürken İnwells'te 3000 saat yazıyor. Tercih etmeme sebebim o oldu. yoksa ki ışığı gerçekten kuvvetli. Açıkcası uzun ve kısa far tek ampulde değilse çokta fark yok aralarında. Benim kısalar inwells 4200 lümen, uzunlar 4600 lümen gayet başarılı. 200 metreden göz alıyor bakılmıyor şuan.
  • tanerbayar T kullanıcısına yanıt
    Sislere Xenon aman diyeyim. Siste sağlıklı bir görüş elde edemezsiniz bilginiz olsun.

• Yaklaşık 1,5 senedir sislerimde led xenon var ve gayet başarılı. Kaldı ki Bolu gibi sisin hiç eksik olmadığı bir bölgede yaşıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.