bir arkadaşım ankaraya taşınacak, buraya tek vasıta ile gidebileceği bir mesafede ev tutmamız lazım da ön çalışma yapıyorum onun için. yardımcı olacak yardımseverleri görebilir miyiz?
beyler yok mu yardım edecek
taaaaaaa şeyin şeyinde gemiş olsun eğer orada okumayı düşünüyosan
kurtuluş civarında ev tutarsanız hacettepe merkez kampüsten beytepeye otobüsler var beytepe eskişehir yolundadır bilkentle bitişik kampüsün bi tarafı
tom ben orada okumayacağım
gate, hacettepe merkez ile kurtuluş yakın mı, ya da direk belediye otobüsleri nereden kalkar
yukarı
merkez ile beytepe ankara birbirine en uzak iki yer ama merkez kampüsten direk beytepeye ikarus var 320 numara merkezden sihhıyeden kalkar binersen 40 dk sonra beytepedesin.
bu arada sadece sıhhiye ya da merkez kampüsten mi otobüs var, ona göre ev bakacağım adama
söğütözü tarafında da bakabilirsin eskişehir yoluna çıkabilirse beytepe dolmuşlarına da binebilir ayrıca her semte hacettepeden servis var diye biliyorum
ankarada, şehir içinde olacak aradğım yer. çankaya tercihimdir. beytepeye tekvasıta ile gidebileceği arkadaşın. artık neresi tam bilemeyeceğim, çok çok iyi bilgim yok ankaradan. ne kadar ankarada otursamda.
yani beytepe otobüsü güzergahına yakın bir bölge olacak ve ankara içi olacak
valla sağolun ilginiz için
otobüsün numarası 230 ,320 değil.sıhıye tandoğan bahçelievler armada civarı m.kemal paşa mahallesi bilkent hepsi tek vasıta ile gidilebilen yerler.yurt olacaksa kurtuluş civarı uygundur.son olarak beytepeye gelen pişmayn gelmeyen bin pişmandır bunuda unutmaın
yok yurt değil, arkadaş ailesiyle taşınacak bir de kiralar çok yüksek olmasa iyi olurdu
eğer sınava filan gireceksen sıhhıye köprüsü üzerinden sınav zamanları dolmuşlar (servis tipi) kalkıyor. bunun dışında otobüs var mı bilmiyorum. sınav zamanı derken öss v.s gibi durumlarda.
rahat ol ben beyetepede okuyorum,nerde oturursan otur okulun servisleri var minibüs fiyatına günde 3 kere falan geçiyor,ne olur ne olmaz oturduğum yerden de tek otobüs olsun diyorsan,Dikmen/Keklik te ev bul çankayadadır kendisi tek otobüs,olmadı arkadaşlar demiş zaten sıhhıyeden binersin ki ankara tek merkezlidir kızılay,sıhhıye çoğu yere tek seferde ulaşırsın
Merhaba, Dikmen/Keklik'ten beytepeye hangi otobüs gidiyor,bir de neredeki otobüs durağından gidiyor?Cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme