Şimdi Ara

Hacettepe eczacılık için ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys'me güveniyorum ama ygs gerçekten bi muamma hiç belli olmaz ygs de en kötü ne kdar yaparsam bırakmıyım sizce ?
    örnegin geçen sene 12400 ile kapatmış, ygs de sonuncu eleman ne kadar yapmışdır sizce ? Kafamda sürekli bu soru cevaplandırırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Lys'ne güvendiğin için bence min. 430 civarı yapman lazım. Lys'de bunu 440'lara taşırsan. Okuldan da 70'e yakın birşeyler alırsan gelir. Olmadı İstanbul Üniversitesi 7 puan daha düşük almış. Düşünmez misin İstanbul? Ayrıca eczacılık hakkında son zamanlarda hiç iyi şeyler duymuyorum. Neden eczacılık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Lys'ne güvendiğin için bence min. 430 civarı yapman lazım. Lys'de bunu 440'lara taşırsan. Okuldan da 70'e yakın birşeyler alırsan gelir. Olmadı İstanbul Üniversitesi 7 puan daha düşük almış. Düşünmez misin İstanbul? Ayrıca eczacılık hakkında son zamanlarda hiç iyi şeyler duymuyorum. Neden eczacılık?

Eczane açmak değilde hacettepe den yüksek lisans yapııp duymuşsundur hacettepe kliniklerini var orda çalışmak istiyorum.Hep hayalimdi ama şu kafamdaki soru merak ediyorum sonuncu eleman kaç yapmışdır acaba diye puan olarak hiç bakmıyorum olaya ama:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs_lys

quote:

Lys'ne güvendiğin için bence min. 430 civarı yapman lazım. Lys'de bunu 440'lara taşırsan. Okuldan da 70'e yakın birşeyler alırsan gelir. Olmadı İstanbul Üniversitesi 7 puan daha düşük almış. Düşünmez misin İstanbul? Ayrıca eczacılık hakkında son zamanlarda hiç iyi şeyler duymuyorum. Neden eczacılık?

Eczane açmak değilde hacettepe den yüksek lisans yapııp duymuşsundur hacettepe kliniklerini var orda çalışmak istiyorum.Hep hayalimdi ama şu kafamdaki soru merak ediyorum sonuncu eleman kaç yapmışdır acaba diye puan olarak hiç bakmıyorum olaya ama:))

Ben senin için bakayım. Fem'in yerleşen öğrencilerinden derlediği bir liste vardı. Bakayım kaç puanla girmiş.

Tam sondan yerleşeni söylüyorum.

Diploma notu:91,68

Türkçe 35
    Matematik 36,8
    Fen 30,25
    Sos 24,5

Mat-2 36,5
    Geo-2 27
    Fiz-2 25,5
    Kim-2 28,75
    Biyo-2 25,25

MF-3:507,65

almış bu şekilde.

Ygs'den yaklaşık 432 gibi bir puan almış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygs_lys

quote:

Ben senin için bakayım. Fem'in yerleşen öğrencilerinden derlediği bir liste vardı. Bakayım kaç puanla girmiş.

Tam sondan yerleşeni söylüyorum.

Diploma notu:91,68

Türkçe 35
    Matematik 36,8
    Fen 30,25
    Sos 24,5

Mat-2 36,5
    Geo-2 27
    Fiz-2 25,5
    Kim-2 28,75
    Biyo-2 25,25

MF-3:507,65

almış bu şekilde.

Ygs'den yaklaşık 432 gibi bir puan almış.

Vay çok teşekkür ederim barman :)) Ben bitane bulmuştum da onda böyle yazmıyordu. Çok sağol gerçekten ygs için şu an rahatım artık sosyalim kötü diyodum da eleman benden kötü yapmış feni ve matı o elemanla aynı çıkıyor hatta bazen daha yüksek genelde, Türkçe ise belli olmuyor en son 2 denemenin birinden 6 yanlış digerinden 3 :)) nese gerçek sınavda da bu netleri yaparız inş:D

• haha aynı bölüm istiyoduk dimi :P

@barman
    bu arada ben de orayı istiyorum ve 9 senedir eczane ve eczacılığın içinde olduğum için o soruna yanıt verme ihtiyacı duydum.
    Eczanelerde şu an sadece kâr oranları düştü. Eskiden %20 kar eden şimdi %8-10 civarı kâr ediyor. Bunun dışında ilaçlar bakkalda/manavda satılacak mevzusu diye bişi de yok. O benim duyduğum kadarıyla tam tersi. Yani eczanelerde ilaç dışında bişi satma(yazın azalan ilaç satışlarının alternatifi olarak) ve tek diploma ile bi kaç eczane açabilme (zincir gibi) yetkisi verilecek diye biliyorum. Ikinci yazdığım biraz hayal olabilir ama ilk yazdığım ilaç dışı şeyler satma izni çok iyi olur eczacılar için

ayrıca benim bi felsefem vardır; ne olursa olsun insanlar eczanelere muhtaçtır. Eczacılık şimdi düşse, belki bundan bi 10 sene sonra tekrar revaçta olacak.
    Ayrıca da aklı fikri yerinde olan insan tutup eczaneden ilaç almak yerine bakkaldan manavdan almaz. Alırsa da gidip doğacak zararlardan bakkalı manavı suçlamamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 22 Mart 2011; 21:51:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

haha aynı bölüm istiyoduk dimi :P

@barman
    bu arada ben de orayı istiyorum ve 9 senedir eczane ve eczacılığın içinde olduğum için o soruna yanıt verme ihtiyacı duydum.
    Eczanelerde şu an sadece kâr oranları düştü. Eskiden %20 kar eden şimdi %8-10 civarı kâr ediyor. Bunun dışında ilaçlar bakkalda/manavda satılacak mevzusu diye bişi de yok. O benim duyduğum kadarıyla tam tersi. Yani eczanelerde ilaç dışında bişi satma(yazın azalan ilaç satışlarının alternatifi olarak) ve tek diploma ile bi kaç eczane açabilme (zincir gibi) yetkisi verilecek diye biliyorum. Ikinci yazdığım biraz hayal olabilir ama ilk yazdığım ilaç dışı şeyler satma izni çok iyi olur eczacılar için

ayrıca benim bi felsefem vardır; ne olursa olsun insanlar eczanelere muhtaçtır. Eczacılık şimdi düşse, belki bundan bi 10 sene sonra tekrar revaçta olacak.
    Ayrıca da aklı fikri yerinde olan insan tutup eczaneden ilaç almak yerine bakkaldan manavdan almaz. Alırsa da gidip doğacak zararlardan bakkalı manavı suçlamamalı.

Evet techn9ne ye katılmamak elde degil gıda ve saglık hiç bitmeyen meslekler:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.