Şimdi Ara

hacettepe uni bahar şenliklerinden görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece ----18mayıs2006 hacettepe ----şeklinde olanları izleyin geri kalanları bilmiyorum...

http://video.google.com/videosearch?q=hacettepe

herkes yorum yazınca ben deeditliyim dedim bence şenlik harikaydı yani kötü şenlik yoktur az votka vardır buraya cukkadanak oturuyo
    abi hayatımda bu kadar rahat bi ortam görmedim adamlar votka-portakal die bağırıyolardı duyan vardır heralde ayrıca ortamda niyeyese 2de1 bi böyle hoş joint kokusu geliyodudj tarkanın sahne aldığı gün sabah 2.30a kadar ordaydım ve deli gibi eğlendim (haliyle trance sever bir insanım ve alkollüyüm) 84 sahneye çıkarken alkollüydü ellerinde viski bardakları falan hatta elemanlarda biri sahneye çıkarken düştü falan...sonraa etraf 1ilk gün fena halde çamurdu sonra kurudu falan ii oldu ayrıca tekrar aklıma geldikçe editlicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josekiamora -- 22 Mayıs 2006; 19:47:37 >

• Bu sene şenlikler J bloğun önünde mi yapıldı? Stadda neden yapmadılar?
  • nedeni çok komik hecettepenin rektörü aynen şu açıklamayı yaptı: stadın çimleri eziliyor!!!
    bu nedenle şenlikler j bloğun önünde yapıldı. kendi öğrencilerinin ders çalışmasını, rahatsızlarmı vs.. hiç düşünmedi... sinir oluyorum bu hareketlerine, bilginiz olsun hacettepe hiç bir şekilde bütçe ayırmıyor şenliklere ne yapıyorsa öğrenci temsilci heyeti yapıyor, adı var ama kalite giderek azalıyor
  • Kötü olmuş ya valla. Çimler ezlse ne olacakki. Geçen sene de ezildi ama sonra suladılar. Bi kaç hafta sonra eski halini alırdı.Amma paragöz bir üniversite ya. Öğrencisine hiç değer vermiyor. ( Ben geçen sene mezun oldum ) Bu arada yeni yapılan iş merkezi açıldımı arkadaşlar, sinema falan olacak deniyordu ?
  • allahtan o açıldıda biraz renk geldi kampüste kalanlar rahatladı. ama sinema yok sadece yemek yerleri cafeler vs var bide şok açıldı artık alışveriş için armadaya gitmeye gerek kalmadı, bende bu sene mezun oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutc37

Kötü olmuş ya valla. Çimler ezlse ne olacakki. Geçen sene de ezildi ama sonra suladılar. Bi kaç hafta sonra eski halini alırdı.Amma paragöz bir üniversite ya. Öğrencisine hiç değer vermiyor. ( Ben geçen sene mezun oldum ) Bu arada yeni yapılan iş merkezi açıldımı arkadaşlar, sinema falan olacak deniyordu ?

şükredin yahu. egede şenlik menlik yok
  • yav kardeşim ben böyle bir rektör daha görmedim..4 senemi yedin hacet--tepe....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç unutmam, ders kaydı ücreti yatırmak için Yapı kredi önünde soğukta tam 4 saat beklemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

quote:

Orjinalden alıntı: mesutc37

Kötü olmuş ya valla. Çimler ezlse ne olacakki. Geçen sene de ezildi ama sonra suladılar. Bi kaç hafta sonra eski halini alırdı.Amma paragöz bir üniversite ya. Öğrencisine hiç değer vermiyor. ( Ben geçen sene mezun oldum ) Bu arada yeni yapılan iş merkezi açıldımı arkadaşlar, sinema falan olacak deniyordu ?

şükredin yahu. egede şenlik menlik yok

İyi ya işte çimler ezilmez

Sizinkiler kökten çözüm bulmuş bu işe

• bir hacettepeli olarak söylemek istiyorum ki bu seneki şenlikler berbattı,rezaletti..
  • nokta kadar yerde şenlik yapmaya kalkıp üzerine "bütün ankaralılar davetlidir" yazarlarsa berbatlık sonucu kaçınılmaz geliverdi işte. ne diyim ben bu üniversiteye nediyim, ben lise son sınıfta bu üni. için mi kastım, acıyorum o seneme, aynı puanla daha güzel bölümlere girilebilen ve öğrenciye insan muamelesi yapan bir çok üniversite var, öss gençliği aklınız varsa hacettepe yerine düşük puanla girilen diğer üniversiteleri tercih edin, kesinlikle şükredersiniz hem daha iyi bir bölümde okursunuz hem de adam gibi muamele görürsünüz!!
  • odtüde bir tek demir demirkan vardı gerisini salla gitsin.o da 6 mayısda yapıldı.odtü 1970lerden beri sanırım ilk defa 6 mayıs ı eğlenerek geçirdi.yok ya bu şehirde adam akıllı festival göremeyeceğiz.
  • yapan üniversite çok iyi yapıyor, sorun bizimkilerde, düşündükçe sinirleniyorum, hakkımı helal etmiyorum bu üniversiteye
    quote:

Orjinalden alıntı: killemall

odtüde bir tek demir demirkan vardı gerisini salla gitsin.o da 6 mayısda yapıldı.odtü 1970lerden beri sanırım ilk defa 6 mayıs ı eğlenerek geçirdi.yok ya bu şehirde adam akıllı festival göremeyeceğiz.
  • Anadolu Üniversitesinin bahar şenlikleri gibisi yok. Mezun olduğumdan beri burnumda tütüyor valla
  • Sakin ol gel ben seni gezdirim, Ankara'da daha güzel yerler var.
    Ben de bir kere uğradım baktım hiç bir şey yok bir daha inmedim aşağı.

quote:

Orjinalden alıntı: lalelu

yapan üniversite çok iyi yapıyor, sorun bizimkilerde, düşündükçe sinirleniyorum, hakkımı helal etmiyorum bu üniversiteye
    quote:

Orjinalden alıntı: killemall

odtüde bir tek demir demirkan vardı gerisini salla gitsin.o da 6 mayısda yapıldı.odtü 1970lerden beri sanırım ilk defa 6 mayıs ı eğlenerek geçirdi.yok ya bu şehirde adam akıllı festival göremeyeceğiz.

• Hacettepe şenliklerine Grup 84-Hacettepeliler geldi mi?
  • Çarşamba günü geldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

Hacettepe şenliklerine Grup 84-Hacettepeliler geldi mi?
  • grup 84 gelene kadar ağaç olduk Allah razı olsun kendilerinden.2 saat gecikme ile geldiler bi ton laf ettiler bi de.
  • Bende beğenmedim. Zaten Grup 84 gelecekti, yani şenlik olmasa bile gelecekti. Yani teoman seven varsa, cuma günü onun KONSERİNE gelebilirdi.Şenlik de demiyelim, Bam'ın sağ tarafına çadırlar kurup, yemek satan standlardan başka birşey yoktu. Örnek şenlik nasıl yapılır diyenlere :

http://baharsenligi.erciyes.edu.tr

Sponsor ve Gelen Sanatcılara bakın. Daha fazla söze gerek yok herhalde
  • walla bu sene mersin unv. kendını astı
    6 gun 6 sanatcı geldı baya eglencelıydı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.