Şimdi Ara

Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu İŞSİZ ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bakın bu tembell hatsiz iş beğenmiyor ne diyosunuz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 23 Ocak 2020; 18:20:48 >
  • Devlet okul okuyana is garantisi mi veriyor?

Her universite mezunu ise girecek diye bir zorunluluk mu var?

Yabanci dilini gelistirseydi(bahsettigim oyle koftiden bir yabanci dil bilme degil, gercekten anlama ve konusma) havada kapardi herkes onu. Madem bu kadar yetenekli, neden kendi isini kurmuyor? Muhendis dedigin icat yapar. Anlayana.

Ayrica bu ve benzeri birkac kanal var, ciddi bir feto baglantisi seziyorum. Kanallara girin anlarsiniz, sanki Turkiye den degil de Afganistan dan bahsediyorlar. Algi operasyonuna gelmeyin, bu da buyuk ihtimal yalandir. Isteyene her zaman is var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Akca -- 23 Ocak 2020; 18:20:29 >

• Gel savun; iyi bir üniversiteden mezun olsa işsiz kalmazdı, iş çok beğenmemiştir falan bişeyler de neşemizi bulalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Hacettepe mezunu olmak önemli değil kendini pratikte gekiltirebilmek önemli. Gs Hukuk kazanan kekeme birini hakim mi yapalım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Devlet okul okuyana is garantisi mi veriyor?

Yabanci dilini gelistirseydi(bahsettigim oyle koftiden bir yabanci dil bilme degil, gercekten anlama ve konusma) havada kapardi herkes onu. Madem bu kadar yetenekli, neden kendi isini kurmuyor? Muhendis dedigin icat yapar. Anlayana.

Ayrica bu ve benzeri birkac kanal var, ciddi bir feto baglantisi seziyorum. Kanallara girin anlarsiniz, sanki Turkiye den degil de Afganistan dan bahsediyorlar. Algi operasyonuna gelmeyin, bu da buyuk ihtimal yalandir. Isteyene her zaman is var.
    Sizin Almanya'daki Mühendislerin hepsi de "Einstein"...

Haklısın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E1CA2E4A

Arkadaş Hacettepe mezunu olmak önemli değil kendini pratikte gekiltirebilmek önemli. Gs Hukuk kazanan kekeme birini hakim mi yapalım şimdi
    Sen önce bi liseyi bitir de sonra hacettepe mezunları hakkında konuşursun deliganlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorduğunuz şahıslar siyasiler için vatandaş kesmeye razı olacak derecede aşk ile koşuyorlar lütfen ama saygı gösterin fikirlerine.
  • Konu nerede nasil okudigu degil okudugu halde is bulamamsi okuyacagina cirak olarak bir yere girse isverendi yada isi vardi adam okumus mezun olmus hayata katilacak is yok durum bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacettepe'de Tıp okunur olm nedir elektrik elektronik

• İtü mimarlık

• quote:

bu arkadas gibi karakterler yumurtadan cikar gibi bir anda forumda peydah olup karistiriyor ortaligi. Genelde hikayeleri de csb oluyor, bu ayri bir konu da her zaman cehaletleri baki kaliyor. %90 ihtimalle ceza alanlardan birisinin actigi yedek hesalardan. Yonetim istese 2 satir kod ile bunlari bulur uzaklastirir ama isine gelmiyor dogal olarak.

Misal, videodaki arkadasin mezun oldugu bolumun ogretim dili ingilizce ama bunu bilmeye gerek yok. Yapistir hemen "gercekten anlama ve konusma havada kapardi herkes onu" diye.
    Simdi sorsak bu arkadasa ne is yapiyorsun, egitimin nedir, elekrik/elektronik muhendisliginin calisama kosullari hakkinda bildin var mi neler gerekli kalifiye olmasi icin diye eminim ki sorudan alakasiz bir suru sey soyeleyecek.

Muhendisligin icat yapmasi gerektigini soyleyecek kadar cahil olan adamin da "neden kendi isini kurmuyor?" diye sormasi sacma degil aslinda, kendi icerisinde tutarli.

Ulkenin durumundan sikayet eden birisine ise fetocu damgasi kim yapisitiriyorsa gecmisinde %100 feto ile baglantisi var. Hic bir biliimsel veriye degil, benim kisisel gozlemlerime dayaniyor bu da.

Algi operasyonu da unutulmamis, gozlerim buyuk resimi aradi ama goremedi. Artik bir dahaki mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

bu arkadas gibi karakterler yumurtadan cikar gibi bir anda forumda peydah olup karistiriyor ortaligi. Genelde hikayeleri de csb oluyor, bu ayri bir konu da her zaman cehaletleri baki kaliyor. %90 ihtimalle ceza alanlardan birisinin actigi yedek hesalardan. Yonetim istese 2 satir kod ile bunlari bulur uzaklastirir ama isine gelmiyor dogal olarak.

Misal, videodaki arkadasin mezun oldugu bolumun ogretim dili ingilizce ama bunu bilmeye gerek yok. Yapistir hemen "gercekten anlama ve konusma havada kapardi herkes onu" diye.
    Simdi sorsak bu arkadasa ne is yapiyorsun, egitimin nedir, elekrik/elektronik muhendisliginin calisama kosullari hakkinda bildin var mi neler gerekli kalifiye olmasi icin diye eminim ki sorudan alakasiz bir suru sey soyeleyecek.

Muhendisligin icat yapmasi gerektigini soyleyecek kadar cahil olan adamin da "neden kendi isini kurmuyor?" diye sormasi sacma degil aslinda, kendi icerisinde tutarli.

Ulkenin durumundan sikayet eden birisine ise fetocu damgasi kim yapisitiriyorsa gecmisinde %100 feto ile baglantisi var. Hic bir biliimsel veriye degil, benim kisisel gozlemlerime dayaniyor bu da.

Algi operasyonu da unutulmamis, gozlerim buyuk resimi aradi ama goremedi. Artik bir dahaki mesaja.

Alıntıları Göster
    Eleman almanyada zaten ...şu "Türkiyede en fakir adamın 4 dairesi var" diyen almancı bu olabilir mi diye şüpheleniyorum...yazdıkları o ayarda çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Eleman almanyada zaten ...şu "Türkiyede en fakir adamın 4 dairesi var" diyen almancı bu olabilir mi diye şüpheleniyorum...yazdıkları o ayarda çünkü

Alıntıları Göster
    Abi Almanya olayi falan kolpa. Bi aralar da Hollanda'da yasayan vardi o salliyordu paso, sonra kayboldu gitti ortaliktan. Nedense bunun gibi ortaya sonradan cikan elemanlarin hepsi yurtidisinda yasiyor ama yasadiklari yer hakkinda bir iki sey sorunca sacmalamaya basliyorlar.

• Gayet normal, Hacettepe üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde taban puanı sıralamasında 10. , yani bu kişiyle aynı dönemde mezun olup ondan daha donanımlı yaklaşık 300 kişi var. Aynı seviyede yada yakın seviyede olanları saymıyorum bile. Türkiye'de bir yılda bu kadar elektrik elektronik mühendisi ne ihtiyaç ve iş varmı? Sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akofey58

Gayet normal, Hacettepe üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümünde taban puanı sıralamasında 10. , yani bu kişiyle aynı dönemde mezun olup ondan daha donanımlı yaklaşık 300 kişi var. Aynı seviyede yada yakın seviyede olanları saymıyorum bile. Türkiye'de bir yılda bu kadar elektrik elektronik mühendisi ne ihtiyaç ve iş varmı? Sanmıyorum.
    Guzel kardesim 2004 dogumlusun, daha 16 yasina ya girdin ya girmedin hic bir is tecruben yok ama Turkiye'de elektrik/elektronik muhendisliginin istihdami uzerine gonul rahatliyla fikir beyan edebiliyorsun. Vallahi bravo.
  • Ülkede ciddi bir işsizlik sorunu var doğru da, çocuk tam fetöcülere benziyor yav.
  • quote:

Yahu bu kadar da saçmalanmaz ki

• Sana lıke atanın da senin kadar cahil oldugunu düşünüyorum.
    Her üni mezununa iş garantisi vermek zorunda değil devlet, ama torpille işe aldıkları o kadar liyakatsiz adam var ki.
    Her şehirde üniversite açarak üniversitelerin ve akademisyenliğin kalitesini düşüren de bu hükümet.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.