Şimdi Ara

Hafif ticari araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ticari araç bakıyoruz, 1 hafta 10 gün içinde alıcaz. Ticarilerle ilgili fazla bir bilgimiz yok. Genelde İzmir'de şehir içine kullanıcaz. Acaba nasıl bir şey tavsiye edersiniz.. Az yakan, çok kaçan, içi geniş, sıkıntısız bir şey arıyoruz Bütçe 30-35 bin tl..

Babam Dacia Dokker'ı duymuş bir arkadaşından, illa ona bak ona bak diyor Başka ne tavsiye edersiniz. Doblo, Fiorino, Partner, Dokker.. hepsini araştırıyorum..

• 35 36 bin liraya 2013 doblo 1.3 mjet 90bg alabilirsiniz. Yakıtı şehir içinde 6.5-7 litre arası. Yüke gelmez. Motor biraz hantal kalıyor. Klima açıkken hiç gitmiyor. 2013 yılında sıfır aldık. 2016 da sattık. Şu anda 2005 opel combo kullaniyorum. Otomobil gibi. Motoru doblo ile aynı 1.3 mjet 70bg. Yakıtı iyi. 2011 30bine bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 31 Ocak 2018; 17:30:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçsin diyorsan 1.9 JTD Doblo bak fakat eski kasa onlar oldukça ucuz.connect 110luk bulursan tam kaçar şehir içi 8-9 litre yakar eğer seri gidiyorsan. Uzun yol 6-6.5 arası hıza göre değişir. 150-160 gidersen 8-9lt yakar yine :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dobloyu sevmeme ragmen 2008 1,9 multijet uzun şaşi doblom var. ticari için biçilmiş araç.
    elamanların altında başka araba olsa haşadı çıkardı. sadece 10 bin den 10 bine bakımına gidiyor. oda ben fark edersem bazen 15 bini de buluyor.

binmek için almam yol tutusu konforu felan iyi eğil . ama iş için olacaksa tam arabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 31 Ocak 2018; 18:25:4 >
  • Doker güzel bir seçenek o fiyata. Fiorino da bakabilirsiniz, Şehir içi pratik olur.
  • Dokker super yakit tasarruflu ama 35 e felan bulunmaz. Sifiri 65 galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafif Ticari Araç Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.