Şimdi Ara

HAFIZA KARTI DÜŞÜK HIZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni bir hafıza kartı aldım.sandisk extreme pro 95 / 95 mps hızlarında.ürünü hem fotoğraf makinemde hemde video kameramda denedim.bilgisayara videoyu kopyalarken 10 mps hız alabiliyorum.bunun nedeni ne olabilir

fotoğraf makinam sony dsc-tx7

video kameram sony hdr-cx200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 2 Şubat 2014; 18:20:20 >

• kendim çaldım kendim oynadım gibi oldu şimdi ama sorunun nedenini uzun araştırmalar sonucu buldum.bu konularda ( pc ye aktarma hızı ) nette adam akıllı bir konu dahi yok.şimdi nedenmiş diye soran olursa kusura bakma arkadaş konu açtım bir Allahın kulu destek olmadı.sizde araştırın öğrenin
  • Şizofrenik bir durum. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisimiyav kullanıcısına yanıt
    Çünkü usb den kart okuyucu veya makine ile usb ile bağlandığınız için pc nizin usb hızına göre bu tabiki değişir. Kartın yazma hızı sadece makine ve kart arasında önemlidir. İllaki pc ile kart arası hızı artırmak istiyorsanız pc ye usb 3.0 lı anakart alın. veya pCI-E çıkışlı usb 3.0 aparatları var. Ayrıca tam randıman alabilmeniz için kart okuyucunun da usb 3.0 destekli olması gerekir. USB 3.0 olup olmadığını anlamak için ise usb nin giriş yeri mavi renkte olmalı
  • panelci kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil destek şart arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

Çünkü usb den kart okuyucu veya makine ile usb ile bağlandığınız için pc nizin usb hızına göre bu tabiki değişir. Kartın yazma hızı sadece makine ve kart arasında önemlidir. İllaki pc ile kart arası hızı artırmak istiyorsanız pc ye usb 3.0 lı anakart alın. veya pCI-E çıkışlı usb 3.0 aparatları var. Ayrıca tam randıman alabilmeniz için kart okuyucunun da usb 3.0 destekli olması gerekir. USB 3.0 olup olmadığını anlamak için ise usb nin giriş yeri mavi renkte olmalı

arkadaşım öncelikle yanıtınız vede ilginize teşekkür ederim.benim anakart zaten usb 3.0 portu olan bir anakart.madem konuya bir kaç mesaj gelmiş bir ses bir işaret gelmiş kimse yokmuuu dediğimde uzaktanda olsa hüoop denmiş bizde bildiğimizi yazalım.şimdi normal class 10 hızı 10 / 20 mps hızlarında seyreder.karttaki 95 mps hızı almak için uhs yani ( yüksek hızlı veri ) aktarımını destekleyen ve usb 3.0 portlu bir makinamız veya bu görevi yapacak ayrıca satılan aparat almamız lazım.aksi takdirde kart 95 mps hızla olsa bile makina ile pc arasındaki bağlantı usb 2.0 olduğu için vede class 10 hızında aktarma yapacağım için 10 - 20 mps hızını geçmez

SONUÇ :

1 ) ya uhs ve usb 3.0 portlu bir video kamera ( varmı bilmiyorum olsadsa çok aşırı pahalıdır ) almak

2 ) linkteki ürün veya benzerinden almak

http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/readers/imagemate-all-in-one-usb-30/

3 ) yada usb 3.0 destekli bir kart okuyucu olmadan hızlı veri aktarımı olmayacağını öğrendikten sonra kartta verdiğiniz paraya kızmamak sinirlenmemek vede sakin olmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.