Bildirim
Hafta Sonu İçin Eğlence Mekanı Bayan Arkadaşla Gidilcek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yokmu koca forumda konu dışı gezip bu konuya bişiler diyecek :))) -
WRC ye gidin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 14 Nisan 2010; 19:28:15 > -
WRC ne yahu :) -
Sapphire Queen ..
Cuma akşamı Sapphire'de parti var hatta -
hangi sapphire leventte var birde bebekte hangisi birde cumartesi gecesi olmak zorunda çünkü pazar günü izinliyiz:) -
pfs buradan iş çıkacağı yok belli yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler -
Gece gezicekseniz Akşam için saat 8 9 gibi lale cafe şişlide 1 2 ye kadar eğlence için cevahir atlantise gidin ondan sonra kafanıza göre taksimde dolaşın... -
daha farklı mekan gösteribilecek böyle canlı müzikle ama rock ve ağır yabancı müzik olmuyacak tarzda mekan tavsiyelerine açığım -
kusura bakmayın ama yarın akşam yaklaştıkça tavsiye sayısının alternatifin artması gerekiyor o yüzden yardımlarınızı rica ediyorum -
Süpper club, QUEEN ( EX DISCORIUM ), CLUB RIDDIM, Club Cadde NİSPET, SAPPHIRE, Purple, Club voice, Reina -
elbette değişecek yanında bayan olunca heleki ciddi manadaki bir arkadaşınsa düşüncesiz amelelerin arasında eğlenmemek gerek malum -
arkadaşlar QUEEN (eski discorium) gaylere hizmet vermiyormu? yanlışmı biliyorum -
arkadaşlar geçen cumartesi problem yaşadığımızdan bu cumartesiye erteledik olayı :) hala fikirlere açığım -
Yeterince öneri verilmiş bana kalırsa.Hala karar veremediniz mi acaba ? -
Piyasa -
sen tam olarak nasıl bir şey istediğini söylesen daha rahat yardımcı oluruz. orada sapphire hariç bütün klüpler ağır disko tarzı müzik yapar. -
şöyleki tam olarak istediğim şu nezih bir mekanda ağır müzik olmaması ama eğlenceli müzikler çalınacak rahatca eğlenilecek sorun yaşanmayacak bir mekan istanbulda yok sanırım böyle bir yer :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X