Şimdi Ara

Haftada 1 gün alkol tüketmenin zararları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam, haftada 1 gün 2-3 duble rakı içsek bütün 1 hafta yaptığımız idman boşamı gider çok mu fazla kalori almış oluruz ?

Alkolun ve sıgaranın zararlarını biliyorum elbette tavsiye edilmez ama haftada 1 gün 2-3 bardak içsek çok büyük sıkıntı olur mu ?

• olur .
  • .
  • olmaz.
  • cehennem.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen alkol tavsiye ediyorum, köy şarabı ve eski köy usulü yapılmak kaydı ile. (1 şarap kadehi ki şarap çeyrek yada çeyreğin az üstü doldurmak kaydı ile.)

Sigaraya karşıyım ama hoş bir bayanın bana özel sarmış olduğu puroya da hayır demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Ben şahsen alkol tavsiye ediyorum, köy şarabı ve eski köy usulü yapılmak kaydı ile. (1 şarap kadehi ki şarap çeyrek yada çeyreğin az üstü doldurmak kaydı ile.)

Sigaraya karşıyım ama hoş bir bayanın bana özel sarmış olduğu puroya da hayır demem.

Kübada falan mı yaşıyosun ? Türkiyede puro saracak hoş bayanı nerden bulacaksın çok merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarılmışı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Kübada falan mı yaşıyosun ? Türkiyede puro saracak hoş bayanı nerden bulacaksın çok merak ettim.

Yıllardır tütün içerim , hoş bir bayan bana özel puro sarmadı

• Yok pek olmaz ama cok içeceksen 2 hafrada bir iç ve bi sonraki gün antrenman yapmayacağın şekilde denk getir.
  • Abartmayın arkadaşlar alt tarafı alkol yanında yatmadan önce yağlı yiyeceklere abanmadigin sürece hiç bir sorun olmaz. Şarap,vodka,rakı tercih et birada şeker olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında göbek yapmasından korkarız bira mesela vallahi kişinin genetiği ve bünyesine göre değişir diyorum biri içer bünyesi kaldırır hiç bir şey olmaz vücudunda biri içer belli bir ay sonra göbek bağlar.

T-Dog'un dediği gibi şarap güzeldir haftada 1-2 içmekten zarar gelmez fazla kaçırmamak kaydıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.