Şimdi Ara

Haftanın 4-5 günü hangi işte çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, hayatımın görece kötü bir döneminden geçiyorum ve dağılan yapbozun parçalarını bir şekilde birleştirmeye çalışıyorum. Herkes gibi bu süreçte paraya ihtiyacım var. Perşembe ve cuma günleri haricinde haftanın her günü boşum. Perş-Cuma günleri klinikte staj yaptığımdan ve beylikdüzünden sultanbeyliye git-gel 6 saat yol çektiğim için bu günlerin sonunda bitik bir şekilde eve geliyorum, pek çalışma imkanım olmuyor. Ama bunlar dışında kalan hafta sonu ve hafta içi 3 gün çalışmak istiyorum.

İlk seçenek olarak garsonluk yapmayı düşündüm, bu alanda gördüğüm kadarıyla çalışacak insana talep de var ama son zamanlarda bozulan yeme düzenimden dolayı çok hızlı bir kilo aldım (90kg 1,78) bu nedenle garsonluk yapmaktan çekiniyorum.

Bulaşıkcılık gibi tezgah arkası işler için birkaç yere başvurdum cevap bekliyorum.

Aklıma son çare mcdonalds-burgerking (tabgıda) gibi yerler geldi, buraların parttime çalışma seçeneği var ama nereye baktıysam haftada 6 gün çalışma zorunluluğu gözüküyor. Bu konuda detaylı bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Mesela haftada 5 gün çalışmam şartıyla 40 saatten fazla bu mekanlarda çalışabilirim, tek merak ettiğim haftada iki gün izin almama müsade edilecek mi.

Haftada iki gün izin meselesinden dolayı lcw-defacto-koton gibi yerlere hiç başvurmayı düşünmedim.

sizce ne yapmalıyımi nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Akaryakıt istasyonlarının marketlerine başvur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.