Şimdi Ara

Hakkımızı arayalım bu numaradan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Covid nedeniyle 30 günlüğüne Netflix görüntü kalitesini azaltmıştı; fakat 90 gün oldu hala görüntü kalitesi düşük.

Lütfen aşağıdaki numaradan müşteri hizmetleri arayıp bilgi isteyelim.

Not: 4k filmlerde %50'lik bir görüntü kaybı olmasına rağmen biz aynı faturayı ödüyoruz.

Netflix Müşteri Temsilcisi: 0850 390 7444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 16 Haziran 2020; 22:54:10 >

• benim full hd yayınlar eski kalitesine döndü. anlık 3-5 mbps arası veri çekiyor. eskiden de böyleydi.

4k üyeliklerde halen eski değerlere ulaşmadı mı veri hızı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

benim full hd yayınlar eski kalitesine döndü. anlık 3-5 mbps arası veri çekiyor. eskiden de böyleydi.

4k üyeliklerde halen eski değerlere ulaşmadı mı veri hızı?
    Hayır, 4k bitrate: 7.62 mbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Hayır, 4k bitrate: 7.62 mbps

Alıntıları Göster
    eskiden, karantina öncesi kaçtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

eskiden, karantina öncesi kaçtı?

Alıntıları Göster
    15 mbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

15 mbps

Alıntıları Göster
    anladım hocam. müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek lazım. en kötü halen düzelmiyorsa 1,2 ay normal fullhd pakete de geçmek ayrı bir seçenek olabilir.
  • Hocam 4k ne kadar içerik var ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle işin suyunu çıkardı netflix. Artık salağa yatmaya başladı. Covid işin bahanesi oldu. Müşteri hizmetlerini arıyosun adam bitrate düştüğünden haberi yok . Kime nasıl dert anlatıcaksın. Toplu bir hareket şart. Hele HD filmlerde karanlık sahnelerde karelenmeleri görüyosun böyle rezil seviyelerde
  • yetti gari her dizide gay görmekten bıktım. nerdeyse eşcinsel sevişme sahnesini direk verecekler. kız erkek sevişme sahnelerinin de bu kadar abartılmasına karşıyım. bu arada 4k paketten standart pakete düşürdüm. 4k yayın hala 7,62mps. full hd ile pek fark göremiyorum. yakında komple kapatırım.
  • HD yayınlarda bile pixel görenbiliyoruz sanki dandik ıptv izliyoruz...1 ay dediler 90 gün oldu..İptal edeceğim bu gidişle yayın düzelene kadar..
  • parayı alırken iyi içeriği sunmaya gelince yalanlardan yalan beğenmek

alacaktım ben de ama bu şark kurnazlığına hala devam ediyorlarsa almam 42 liramı çöpe atmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Haziran 2020; 19:8:45 >
  • Ben iptal ettim. Düzelirse yeniden alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.