Şimdi Ara

HAKLI İSYAN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
16.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

senin auris kaç model?

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

2011 model

• 90.000 TL bütçe ile araç bakıyorum memurum tek maaş çalışıyorum gücüm bu kadar. Karşıma çıkan arabalar albea, getz, eski kasa dacia, accent, linea, clio 3,astra g , focus 1, golf 4..... Yemin etmiyorum ama yıllarca araba almam yinede 1 sene önce yarı parasına satamadıkları bu araçalara asla para vermem kimsenin dini, imanı, utanması kalmamış....

• Sorun bizde değil. Sorun manüpilasyon yapan galericilere göz yumulması ve bunu denetlemeyen otoritenin var olmasıdır. Bireysel kullanıcı aracını ilana koymak ister emsal olanlara bakar ve fiyatını yazar. İlanların çoğunu galerici ve alsatçı belirlediği için siz sadece fiyatları takip edebilirsiniz. Yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCandlesss kullanıcısına yanıt

Hocam bu düşüncedeki kişilere gerçeği anlatamazsın. Anca satıcıya galericiye cemkirmesini bilirler. Kardeşim perdenin arkasında mühürü kime vurduysan oraya alalım sizi lütfen.

• Sıfırı 300 bini geçmiş arabayı 50 bine mi satacak 2. elde adam? Burada kızman gereken kişi ve kişiler çok belli de kimse yazamıyor.

• Sorumlulari yanliş yerde aramaya devam edin böyle çok güzel.

• Aldığımız her şey 10 katına çıksa zam yapılıp,
    maaşlar da 10 katına çıksa birşey değişmemiş olur.
    Yani zamın anlamı olmaz,
    Fiyatlar 10 katına çıkınca, maaşlar 3 4 katına çıkıyor ki
    zamın anlamı olsun. Yoksa hee şeyin sonuna bir sıfır atalım. Birşey değişmez. Yani git gide 100 birim maaş ile daha az şey alir hale geliyoruz, ya da aynı şeyleri alabilmeniz için daha çok çalışmamız gerekiyor, eskiden 3 senede araba alınırken, artık 5 senede alınıyor, 5se 10, ileriyi siz düşünün.
    Bu sebeple 20 sene önce 1 kişi çalışınca 5 kişilik aile geçiriyordu üstüne para biriktirip ev alınıyordu, şimdi bir kişinin maaşı kendisine yetiyor.

• Sorun ben değilim. Düşüncelerimi istediğim gibi yazamıyorum. Bir ülke para biriminin nasıl değerleneceğini sizde bilirsiniz. İnsanlar ne yapsın?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.