Şimdi Ara

haksız yere ban yiyenler ne yapabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haksız yere ban yedım ve nasıl ticked atıcagımı bılmıorum block999 diyor ingilizcesi iyi olanlar ve böyle konularla ilgilenen kişiler bizim gibi mağdurlara yardım edebilirmisiniz. ve ustelik block999 diyor heralde sınırsız bir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teskr ederim

• Haksiz yere banlanmak cok zor kimin banladigini saat kacta oldugu yazio o saatde ne yapıyodun bi hatirla kim banlamissa bi bak dier bilgilerede bak haksiz yere ban olmaz Hile kullanmadim diosan o zmn pre aldin kredi kartindan para cekilemedi ole oldu ama ASLA HAKSİZ YERE BAN OLMAZ (Yanlislik haric)
  • ben ancientler deydim o saatde ve 70 skılı ıle kesıordum agacları ve adam koxpersın dedi hayır dedim party istedi almadım ve sonrada resim cekıp senı sıkayet edıcem dedi ve 30 dk sonra dc oldum ve ban yedim iftira ile ban yedim ve elım ayagım kitlendi ne yapcagımı bilemiyorum
  • Bende yeni char kasmaya başlamıştım hiç party e girmemiştim doğru düzgün koxper gördümmü kaçardım z skill yaptım ban yedim.Ne dediysem hiç kimse okumadı üstüne birde ticket atmamı engellediler.Hem yok yere banlıyorlar hemde ilgilenmiyorlar.Bu gm leri anlamak zor iş.Derdini anlatmanda çok zor çünkü okuyan yok
  • kanka bu oyundakı admalar paraya bakar ne kadar pre cekmıssın ne almıssın ona bakarlar altın yumurtluyan tavugu kesmezler ben her ay pre cekerdım demekki oda yetmiyormus
  • lütfen yazı yazmış olmak için yazı yazmayın pls bu ne yane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JETL1

lütfen yazı yazmış olmak için yazı yazmayın pls bu ne yane

her tıkladığı topic e aynı şeyi yazıyor idare et banlanana kadar
  • tek tık verin lütfen nerden bulcam bennnn
  • lütfen topic 'in konusunu saptırmayalım pls!
  • konusma lannnn!
  • SOĞUK SU
    ingilizcesi ice water
  • KOLAY GELSİN İİ POST KASIOSUN ASIL SANA
    quote:

Orjinalden alıntı: İnsErT12

• premıum degılsenız sıte ustunden en az bronz premium uye olup ingilizce ticket gondermek sonrasındada avuc acıp dua etmek gerekıyor.
    eger premıum uye degılsenız vede olmayı ddusunmuyorsanız bır bardak soguk su iciceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ocak 2007; 22:22:15 >
  • BENCEDE 1 BARDAK SOGUKSUUU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.